Аграрний тиждень. Україна
» » Морозиво і напівфабрикати перевірили
» » Морозиво і напівфабрикати перевірили

    Морозиво і напівфабрикати перевірили


        Один із найпопулярніших продуктів у літній час - це, звичайно ж, морозиво. З настанням теплого сезону його виробництво збільшується в рази, а асортимент поповнюється новими, іноді навіть дивовижними для українського ринку, новинками.        Не залежно від сезону року, не втрачають своєї популярності заморожені напівфабрикати - якісні, зручні і прості у використанні продукти.
        Асоціацією українських виробників "Морозиво і заморожені продукти", в рамках програми добровільного контролю за якістю харчових продуктів, яка розпочата в 2016 році, в ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів", черговий раз, проведено у квітні-травні 2018 року дослідження морозива та заморожених продуктів вітчизняних виробників-членів Асоціації.
        Дослідження продукції проводилися за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками, зразки яких були відібрані в торгових мережах. За результатами експертизи було встановлено, що вся продукція, яка досліджувалась відповідає вимогам нормативних документів.
     
    Список претендентів
        Серед завдань, які ставить перед собою Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» - допомагати споживачеві у пізнанні всього різноманіття видів морозива та заморожених продуктів і зробити правильний вибір щодо споживання якісних продуктів. Саме з цією метою АУВМ і ЗП спільно з підприємствами, в черговий раз, добровільно протестували морозиво і заморожені напівфабрикати українських брендів.
         У торгових мережах, традиційно, були відібрані зразки морозива і заморожених продуктів. У числі тестованих виявилося: морозиво вершкове "Дитяче бажання" та пломбір "Імпреза три шоколади" (ПАТ "Житомирський маслозавод", ТМ "Рудь"), пломбір "Традиції Нової Зеландії" ТМ Oliver Smith і морозиво з комбінованим складом сировини ескімо з какао "Найкращі смаки Марокко" в кондитерській глазурі ТМ "Laska" (ПОГ АПВТ "Фірма Ласка"), пломбір в кондитерській глазурі "Каштан Класичний" та морозиво "Улюблене" (ТОВ "Хладопром"), пломбір "Гран-Прі" з ківі і підваркою ківі та морозиво "Вишиванка" з вишневою, абрикосовою та яблучною підваркою (ТОВ "Ласунка", ТМ "Ласунка"), а також "Пельмені із свининою та яловичиною» ТМ "Своя лінія" (ПОГ АПВТ "Фірма Ласка"), «Бульмені з яловичини та свинини» (ТОВ "Пирятинський делікатес")
     
    Висновки експертів
         Зразки були протестовані в ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.
         Висновки експертів незмінно позитивні, і в цей раз всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам нормативних документів. Спираючись на результати дослідження, якість морозива та заморожених продуктів компаній: "Житомирський маслозавод", "Фірма Ласка", "Хладопром", "Ласунка" та ТОВ "Пирятинський делікатес" залишається на високому рівні. Зауважимо, що подібного роду дослідження дозволяють підтвердити якість продуктів вітчизняних виробників і розвивати внутрішній споживчий ринок. Адже завдяки таким крокам підвищується рівень довіри українців до вітчизняних продуктів.

    Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти»





    Схожі новини
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • Експерт радить не вживати молочні продукти з вмістом пальмової та кокосової олії
  • У перші вихідні червня на Хрещатику господарювало… морозиво
  • ДЕРЖСТАНДАРТИ ТРЕБА РОЗРОБЛЯТИ РАЗОМ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Морозиво і напівфабрикати перевірили


    Один із найпопулярніших продуктів у літній час - це, звичайно ж, морозиво. З настанням теплого сезону його виробництво збільшується в рази, а асортимент поповнюється новими, іноді навіть дивовижними для українського ринку, новинками.        Не залежно від сезону року, не втрачають своєї популярності заморожені напівфабрикати - якісні, зручні і прості у використанні продукти.
    Асоціацією українських виробників "Морозиво і заморожені продукти", в рамках програми добровільного контролю за якістю харчових продуктів, яка розпочата в 2016 році, в ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів", черговий раз, проведено у квітні-травні 2018 року дослідження морозива та заморожених продуктів вітчизняних виробників-членів Асоціації.
    Дослідження продукції проводилися за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками, зразки яких були відібрані в торгових мережах. За результатами експертизи було встановлено, що вся продукція, яка досліджувалась відповідає вимогам нормативних документів.
 
Список претендентів
    Серед завдань, які ставить перед собою Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» - допомагати споживачеві у пізнанні всього різноманіття видів морозива та заморожених продуктів і зробити правильний вибір щодо споживання якісних продуктів. Саме з цією метою АУВМ і ЗП спільно з підприємствами, в черговий раз, добровільно протестували морозиво і заморожені напівфабрикати українських брендів.
     У торгових мережах, традиційно, були відібрані зразки морозива і заморожених продуктів. У числі тестованих виявилося: морозиво вершкове "Дитяче бажання" та пломбір "Імпреза три шоколади" (ПАТ "Житомирський маслозавод", ТМ "Рудь"), пломбір "Традиції Нової Зеландії" ТМ Oliver Smith і морозиво з комбінованим складом сировини ескімо з какао "Найкращі смаки Марокко" в кондитерській глазурі ТМ "Laska" (ПОГ АПВТ "Фірма Ласка"), пломбір в кондитерській глазурі "Каштан Класичний" та морозиво "Улюблене" (ТОВ "Хладопром"), пломбір "Гран-Прі" з ківі і підваркою ківі та морозиво "Вишиванка" з вишневою, абрикосовою та яблучною підваркою (ТОВ "Ласунка", ТМ "Ласунка"), а також "Пельмені із свининою та яловичиною» ТМ "Своя лінія" (ПОГ АПВТ "Фірма Ласка"), «Бульмені з яловичини та свинини» (ТОВ "Пирятинський делікатес")
 
Висновки експертів
     Зразки були протестовані в ДП "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, метрології, сертифікації та захисту прав споживачів" за фізико-хімічними, органолептичними, мікробіологічними та молекулярно-генетичними показниками.
     Висновки експертів незмінно позитивні, і в цей раз всі протестовані зразки повністю відповідають нормам і вимогам нормативних документів. Спираючись на результати дослідження, якість морозива та заморожених продуктів компаній: "Житомирський маслозавод", "Фірма Ласка", "Хладопром", "Ласунка" та ТОВ "Пирятинський делікатес" залишається на високому рівні. Зауважимо, що подібного роду дослідження дозволяють підтвердити якість продуктів вітчизняних виробників і розвивати внутрішній споживчий ринок. Адже завдяки таким крокам підвищується рівень довіри українців до вітчизняних продуктів.

Асоціація українських виробників «Морозиво і заморожені продукти»





Схожі новини
  • У 2012 році Україна збільшила експорт морозива на 12%
  • Україна нарощує виробництво морозива та заморожених харчових продуктів
  • Експерт радить не вживати молочні продукти з вмістом пальмової та кокосової олії
  • У перші вихідні червня на Хрещатику господарювало… морозиво
  • ДЕРЖСТАНДАРТИ ТРЕБА РОЗРОБЛЯТИ РАЗОМ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.