Аграрний тиждень. Україна
» » «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» про вступ до УКАБу
» » «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» про вступ до УКАБу

    «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» про вступ до УКАБу


    У квітні 2018 року «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» ввійшли до складу УКАБ та стали першим вітчизняним представником серед провідних міжнародних виробників – членів асоціації. У особистому інтерв’ю Роман Гіршфельд, Віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК розповів про те, як компанія налагоджує своє виробництво та підтримує належний рівень якості продукції.

    На виробництві якої продукції спеціалізується ваша компанія? Яка продукція переважає та користується попитом? Яка ваша конкурентна перевага порівняно з обладнанням інших виробників?

    - «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один в провідних вітчизняних виробників інноваційних енергоефективних агрегатів для сучасних ресурсозберігаючих технологій обробки ґрунту – це зубові, дискові та ротаційні борони, культиватори, глибокорозпушувачі, посівні комплекси.

    Серед нашого асортиментного ряду ґрунтообробної та посівної техніки також «Англійська лінійка» сучасних трейлерів-перевантажувачів для логістики та перевезень широкої номенклатури вантажів.

    Ми молода, сильна та перспективна компанія. Сьогодні «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на рівних конкурують з великими світовими виробниками агротехніки. Продукція компанії затребувана як в Україні, так і у країнах СНД, Балтії та Європи.

    Ми вміємо слухати наших клієнтів, і знаємо, як втілювати у життя складні технічні завдання та індивідуальні проекти. Саме тому у кожному з наших агрегатів закладені оригінальні конструкторські рішення та запатентовані ноу-хау. «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» пропонують  техніку, здатну допомогти сільгоспвиробникам вирішувати будь-які агрономічні задачі.

    Найбільшим попитом у аграріїв користуються наші короткі дискові борони-лущильники сімейства «ДУКАТ» та лінійка зубових пружинних борін «ЛІРА».  Також зростає попит на культиватори, глибокорозпушувачі, сівалки та трейлери.

    Наші конструктори постійно вдосконалюють та розширюють модельний ряд агрегатів, забезпечуючи аграріїв саме такою технікою, котра максимально відповідає їх потребам, можливостям та специфіці діяльності.

    Як ви бачите розвиток ринку техніки в Україні? Чи плануєте нарощувати виробництво?

    - Ринок сільгосптехніки в Україні не простий та в більшості залежить від політичної та глобальної економічної ситуації. Дійсно, у 2016 – першому півріччі 2017 років ми спостерігали позитивну тенденцію зростання продажів. Це було викликано, перш за все, відкладеним попитом – через економічну невизначеність у 2013-2015 роках аграрії практично не робили довготривалих вкладень у техніку, покриваючи лише нагальні потреби. У другій половині 2017 року ми спостерігали  стагнацію ринку, котру спричинила очікувана відміна мораторію на продаж землі і зміни у політичній сфері та врожаї нижче запланованих.

    Сьогодні ринок оживає та збільшується попит на багатофункціональну та інноваційну техніку, яка дозволяє аграріям підвищити свої обороти  та дохідність.

    Якщо ситуація залишиться колишньою, ринок сільгосптехніки в Україні у найближчі 5 років буде щорічно зростати на 5-10%. Це буде викликано, перш за все, необхідністю сільгоспвиробників оновлювати застарілі агрегати і цьому також буде сприяти національна програма 25%-ої компенсації  на придбання техніки. Відповідно  зростатиме  попит і на агротехніку «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН». Станом на сьогодні, 36 знарядь «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» беруть участь у державній програмі 25%-ої компенсації, дозволяючи фермерам зекономити при оновленні машинно-тракторного парку.

    Зросту об’ємів виробництва та продажів сприятиме і розширення наших продуктових лінійок згідно потреб та запитів аграріїв, дилерів, з якими ми постійно контактуємо. Так, вже у цьому році ми представимо важкі дискові борони «ДУКАТ-GOLD» з шириною захвату 4 та 6 м, 3-х метровий глибокорозпушувач «ФРАНК-3», 8-метровий середній культиватор. Англійські лінійку трейлерів доповнить унікальний комбінований причіп – зерноперевантажувач. У найближчих планах «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» є освоєння та випуск цілої серії оборотних плугів.

    Чи експортуєте ви свою продукцію за кордон? Якщо так, то в які країни?

    ‑ На сьогоднішній день «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» експортують свою продукцію у більш ніж 20 країн світу і географія наших поставок щорічно збільшується. Агрегатам «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» віддають перевагу у Польщі, Хорватії, Чехії, Литві, Латвії, Фінляндії, не так давно ми продали наші агрегати у Німеччині, нашу техніку також придбали агрогосподарства Грузії, Вірменії. Ми маємо намір і надалі зміцнювати експортний потенціал – у планах до кінця поточного року збільшити долю експорту до 35-40% від загального об’єму продажів.

    Звідки ви постачаєте метал для виробництва деталей для обладнання? Наскільки локальним є ваше виробництво?

    - Ступінь локалізації виробництва «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» складає понад 70 %. Нашими постачальниками є надійні та перевірені підприємства, як закордонні, так і вітчизняні. Комплектація імпортними запчастинами у значній мірі є вимушеною, оскільки в Україні частина комплектуючих з необхідними параметрами якості та надійності, просто кажучи, не виробляється. Як приклад, диски з борованої сталі або автоматизовані пульти управління ми купуємо у провідних світових виробників. У той же час не обслуговані ступічні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з трирівневим захистом від ушкоджень та підшипники HARP-AGRO з ущільненнями X-SHIELD виготовляє Харківський підшипниковий завод.

    Які, на вашу думку, є стримуючі фактори для розвитку сільськогосподарського машинобудування в Україні? Чи стала минулорічна програма державної підтримки вітчизняного виробника техніки фактором, котрий сприяє нарощенню виробництва?

    ‑ Національна програма 25%-ої компенсації вартості вітчизняної техніки – прекрасна ініціатива Уряду,  котра має чітко встановлений механізм та вже показала себе в дії. Завдяки підтримці сільгосптоваровиробників з боку держави, продажі вітчизняної техніки зростуть, змістивши іноземних постачальників, які сьогодні займають 80% ринку. Наші регіональні дилери підтверджують ефективність продажів агрегатів, включених до реєстру техніки, яка підлягає компенсації.

    Однак, попит буде зростати на інноваційну надійну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку, тому що саме ці параметри є основоположними для аграріїв при виборі сільгоспмашин.

    ‑ Як часто ви проводите Дні поля та берете участь у виставках? На вашу думку, чи є ефективною участь у виставках та схожих заходах, таких як Дні агротехнологій?

    ‑ «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – активний учасник виставок світового, національного та регіонального рівня, демонстраційних турів та Днів поля.

    У минулому році у рамках туру #lozovamachinery100 компанія відвідала більше 100 агроподій галузі. «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» стали єдиною українською компанією, яка представляла ґрунтооброблювальну та посівну техніку на величезній світовій виставці AGRITECHNIСA-2017.

    У цьому році на підтримку зелених технологій «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» стартували з «Зеленим туром». Як постійні учасники європейських виставок, ми бачимо постійний інтерес до нашої техніки з боку фермерів, які працюють за технологіями органічного землеробства.

    У рамках Greentour «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відвідали вже більше 10 країн та успішно вийшли на нові ринки. Ми і надалі будемо демонструвати інноваційну техніку на великих виставках Європи, Азії та Північної Америки. Так, у червні ми взяли участь в одній з величезних виставок Канади – Canada's Farm Progress Show, побачили інтерес канадських фермерів до нашої інноваційної техніки, і будемо демонструвати  наші енергоефективні агрегати 11-13 вересня у іншій великій виставці цієї країни – Canada's Outdoor Farm Show.

    Ще одна добра традиція компанії – проводити власний День поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ», на якому збираються аграрії з усієї України та закордонні гості для того, щоб на власні очі оцінити переваги та якість агрегатів за результатами масштабної польової демонстрації. У цьому році захід вже отримав статус міжнародного. Користуючись нагодою, запрошую на День поля Lozova machinery, який відбудеться 26 липня у смт. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області.

    Головним показником результативності участі у виставках, демо-показах, а також проведення власного Дня поля для нас є висока оцінка якості та надійності агрегатів «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» з боку самих аграріїв, які за результатами ознайомлення з нашою технікою віддають їй же перевагу при відновленні свого машинного парку.

    Які ваші очікування від набуття членства в асоціації  «Український клуб аграрного бізнесу»? Яка мета вступу?

    ‑ Бути першими та найкращими – це те, до чого прагнуть «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» та те, що об’єднує нашу компанію та Український клуб аграрного бізнесу, який є асоціацією номер №1 в Україні. Впевнений, що членство в УКАБ дозволить збільшити нашу присутність на українському ринку та буде сприяти активному зросту продажів, у тому числі, у сегменті великих агрохолдингів, інноваційної енергоефективної техніки «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН», з якою ГРОШІ аграріїв – ДІЙСНО ПАШУТЬ!

     

    //ucab.ua





    Схожі новини
  • ВІДКРИТТЯ І ПРЕМ’ЄРИ
  • БРИТАНСЬКИЙ HARVESTER ТЕПЕР В УКРАЇНІ
  • Українські культиватори випускатимуть у Британії
  • Agritechnica
  • Еволюція вдосконалення

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» про вступ до УКАБу


У квітні 2018 року «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» ввійшли до складу УКАБ та стали першим вітчизняним представником серед провідних міжнародних виробників – членів асоціації. У особистому інтерв’ю Роман Гіршфельд, Віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК розповів про те, як компанія налагоджує своє виробництво та підтримує належний рівень якості продукції.

На виробництві якої продукції спеціалізується ваша компанія? Яка продукція переважає та користується попитом? Яка ваша конкурентна перевага порівняно з обладнанням інших виробників?

- «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один в провідних вітчизняних виробників інноваційних енергоефективних агрегатів для сучасних ресурсозберігаючих технологій обробки ґрунту – це зубові, дискові та ротаційні борони, культиватори, глибокорозпушувачі, посівні комплекси.

Серед нашого асортиментного ряду ґрунтообробної та посівної техніки також «Англійська лінійка» сучасних трейлерів-перевантажувачів для логістики та перевезень широкої номенклатури вантажів.

Ми молода, сильна та перспективна компанія. Сьогодні «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на рівних конкурують з великими світовими виробниками агротехніки. Продукція компанії затребувана як в Україні, так і у країнах СНД, Балтії та Європи.

Ми вміємо слухати наших клієнтів, і знаємо, як втілювати у життя складні технічні завдання та індивідуальні проекти. Саме тому у кожному з наших агрегатів закладені оригінальні конструкторські рішення та запатентовані ноу-хау. «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» пропонують  техніку, здатну допомогти сільгоспвиробникам вирішувати будь-які агрономічні задачі.

Найбільшим попитом у аграріїв користуються наші короткі дискові борони-лущильники сімейства «ДУКАТ» та лінійка зубових пружинних борін «ЛІРА».  Також зростає попит на культиватори, глибокорозпушувачі, сівалки та трейлери.

Наші конструктори постійно вдосконалюють та розширюють модельний ряд агрегатів, забезпечуючи аграріїв саме такою технікою, котра максимально відповідає їх потребам, можливостям та специфіці діяльності.

Як ви бачите розвиток ринку техніки в Україні? Чи плануєте нарощувати виробництво?

- Ринок сільгосптехніки в Україні не простий та в більшості залежить від політичної та глобальної економічної ситуації. Дійсно, у 2016 – першому півріччі 2017 років ми спостерігали позитивну тенденцію зростання продажів. Це було викликано, перш за все, відкладеним попитом – через економічну невизначеність у 2013-2015 роках аграрії практично не робили довготривалих вкладень у техніку, покриваючи лише нагальні потреби. У другій половині 2017 року ми спостерігали  стагнацію ринку, котру спричинила очікувана відміна мораторію на продаж землі і зміни у політичній сфері та врожаї нижче запланованих.

Сьогодні ринок оживає та збільшується попит на багатофункціональну та інноваційну техніку, яка дозволяє аграріям підвищити свої обороти  та дохідність.

Якщо ситуація залишиться колишньою, ринок сільгосптехніки в Україні у найближчі 5 років буде щорічно зростати на 5-10%. Це буде викликано, перш за все, необхідністю сільгоспвиробників оновлювати застарілі агрегати і цьому також буде сприяти національна програма 25%-ої компенсації  на придбання техніки. Відповідно  зростатиме  попит і на агротехніку «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН». Станом на сьогодні, 36 знарядь «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» беруть участь у державній програмі 25%-ої компенсації, дозволяючи фермерам зекономити при оновленні машинно-тракторного парку.

Зросту об’ємів виробництва та продажів сприятиме і розширення наших продуктових лінійок згідно потреб та запитів аграріїв, дилерів, з якими ми постійно контактуємо. Так, вже у цьому році ми представимо важкі дискові борони «ДУКАТ-GOLD» з шириною захвату 4 та 6 м, 3-х метровий глибокорозпушувач «ФРАНК-3», 8-метровий середній культиватор. Англійські лінійку трейлерів доповнить унікальний комбінований причіп – зерноперевантажувач. У найближчих планах «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» є освоєння та випуск цілої серії оборотних плугів.

Чи експортуєте ви свою продукцію за кордон? Якщо так, то в які країни?

‑ На сьогоднішній день «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» експортують свою продукцію у більш ніж 20 країн світу і географія наших поставок щорічно збільшується. Агрегатам «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» віддають перевагу у Польщі, Хорватії, Чехії, Литві, Латвії, Фінляндії, не так давно ми продали наші агрегати у Німеччині, нашу техніку також придбали агрогосподарства Грузії, Вірменії. Ми маємо намір і надалі зміцнювати експортний потенціал – у планах до кінця поточного року збільшити долю експорту до 35-40% від загального об’єму продажів.

Звідки ви постачаєте метал для виробництва деталей для обладнання? Наскільки локальним є ваше виробництво?

- Ступінь локалізації виробництва «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» складає понад 70 %. Нашими постачальниками є надійні та перевірені підприємства, як закордонні, так і вітчизняні. Комплектація імпортними запчастинами у значній мірі є вимушеною, оскільки в Україні частина комплектуючих з необхідними параметрами якості та надійності, просто кажучи, не виробляється. Як приклад, диски з борованої сталі або автоматизовані пульти управління ми купуємо у провідних світових виробників. У той же час не обслуговані ступічні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT з трирівневим захистом від ушкоджень та підшипники HARP-AGRO з ущільненнями X-SHIELD виготовляє Харківський підшипниковий завод.

Які, на вашу думку, є стримуючі фактори для розвитку сільськогосподарського машинобудування в Україні? Чи стала минулорічна програма державної підтримки вітчизняного виробника техніки фактором, котрий сприяє нарощенню виробництва?

‑ Національна програма 25%-ої компенсації вартості вітчизняної техніки – прекрасна ініціатива Уряду,  котра має чітко встановлений механізм та вже показала себе в дії. Завдяки підтримці сільгосптоваровиробників з боку держави, продажі вітчизняної техніки зростуть, змістивши іноземних постачальників, які сьогодні займають 80% ринку. Наші регіональні дилери підтверджують ефективність продажів агрегатів, включених до реєстру техніки, яка підлягає компенсації.

Однак, попит буде зростати на інноваційну надійну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку, тому що саме ці параметри є основоположними для аграріїв при виборі сільгоспмашин.

‑ Як часто ви проводите Дні поля та берете участь у виставках? На вашу думку, чи є ефективною участь у виставках та схожих заходах, таких як Дні агротехнологій?

‑ «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – активний учасник виставок світового, національного та регіонального рівня, демонстраційних турів та Днів поля.

У минулому році у рамках туру #lozovamachinery100 компанія відвідала більше 100 агроподій галузі. «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» стали єдиною українською компанією, яка представляла ґрунтооброблювальну та посівну техніку на величезній світовій виставці AGRITECHNIСA-2017.

У цьому році на підтримку зелених технологій «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» стартували з «Зеленим туром». Як постійні учасники європейських виставок, ми бачимо постійний інтерес до нашої техніки з боку фермерів, які працюють за технологіями органічного землеробства.

У рамках Greentour «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відвідали вже більше 10 країн та успішно вийшли на нові ринки. Ми і надалі будемо демонструвати інноваційну техніку на великих виставках Європи, Азії та Північної Америки. Так, у червні ми взяли участь в одній з величезних виставок Канади – Canada's Farm Progress Show, побачили інтерес канадських фермерів до нашої інноваційної техніки, і будемо демонструвати  наші енергоефективні агрегати 11-13 вересня у іншій великій виставці цієї країни – Canada's Outdoor Farm Show.

Ще одна добра традиція компанії – проводити власний День поля «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ», на якому збираються аграрії з усієї України та закордонні гості для того, щоб на власні очі оцінити переваги та якість агрегатів за результатами масштабної польової демонстрації. У цьому році захід вже отримав статус міжнародного. Користуючись нагодою, запрошую на День поля Lozova machinery, який відбудеться 26 липня у смт. Краснопавлівка Лозівського району Харківської області.

Головним показником результативності участі у виставках, демо-показах, а також проведення власного Дня поля для нас є висока оцінка якості та надійності агрегатів «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» з боку самих аграріїв, які за результатами ознайомлення з нашою технікою віддають їй же перевагу при відновленні свого машинного парку.

Які ваші очікування від набуття членства в асоціації  «Український клуб аграрного бізнесу»? Яка мета вступу?

‑ Бути першими та найкращими – це те, до чого прагнуть «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» та те, що об’єднує нашу компанію та Український клуб аграрного бізнесу, який є асоціацією номер №1 в Україні. Впевнений, що членство в УКАБ дозволить збільшити нашу присутність на українському ринку та буде сприяти активному зросту продажів, у тому числі, у сегменті великих агрохолдингів, інноваційної енергоефективної техніки «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН», з якою ГРОШІ аграріїв – ДІЙСНО ПАШУТЬ!

 

//ucab.ua





Схожі новини
  • ВІДКРИТТЯ І ПРЕМ’ЄРИ
  • БРИТАНСЬКИЙ HARVESTER ТЕПЕР В УКРАЇНІ
  • Українські культиватори випускатимуть у Британії
  • Agritechnica
  • Еволюція вдосконалення

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.