Аграрний тиждень. Україна
» » У Держпродспоживслужбі працюють над відкриттям ринку Японії для українського м’яса птиці
» » У Держпродспоживслужбі працюють над відкриттям ринку Японії для українського м’яса птиці

    У Держпродспоживслужбі працюють над відкриттям ринку Японії для українського м’яса птиці


    16 липня 2018 року в Україні розпочала роботу делегація Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії із аудитом системи державного контролю при експорті м’яса птиці та продуктів з нього.

     

     

    Свою роботу делегація Японії розпочала із зустрічі із Головою Держпродспоживслужби Володимиром Лапою, який акцентував на зусиллях, які були прикладені сторонами для організації даного візиту та організаційній роботі, що стала одним із результатів зустрічі із японськими колегами під час його візиту до Японії. Також він відзначив, що українська сторона високо цінує цей прогрес, якого вдалося досягти Україні та Японії за останні роки співпраці і висловив сподівання на її розширення в майбутньому. Також японських колег ознайомили із функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби та її територіальних органів, системою державних лабораторій та лікарень ветеринарної медицини.

    Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби охарактеризували впроваджену в Україні державну програму спостереження за грипом птиці, дієвість державної лабораторної мережі з діагностики хвороб птиці, проведені заходи при ліквідації спалахів високопатогенного грипу птиці в Україні в попередні роки. Особливу увагу при обговоренні було приділено реєстрації потужностей з вирощування птиці, здійсненні офіційного контролю за дотриманням вимог біобезпеки в них та системі сертифікації продукції.

    Планується, що представники Японії відвідають Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, прикордонний інспекційний пост, кілька подвірних господарств та інші об’єкти птахівничої галузі. Сторони висловили сподівання на плідну роботу місії Японії, що є передумовою для відкриття ринку Японії для українського м’яса птиці та продуктів з нього.

    Делегація Японії працюватиме в Україні до 23 липня 2018 року.

    За інформацією Держпродспоживслужби





    Схожі новини
  • Україна і США активізували роботу щодо взаємного доступу на ринки
  • Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні
  • Українсько-японська торгівля може вийти на новий рівень
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

У Держпродспоживслужбі працюють над відкриттям ринку Японії для українського м’яса птиці


16 липня 2018 року в Україні розпочала роботу делегація Міністерства сільського господарства, лісництва та рибальства Японії із аудитом системи державного контролю при експорті м’яса птиці та продуктів з нього.

 

 

Свою роботу делегація Японії розпочала із зустрічі із Головою Держпродспоживслужби Володимиром Лапою, який акцентував на зусиллях, які були прикладені сторонами для організації даного візиту та організаційній роботі, що стала одним із результатів зустрічі із японськими колегами під час його візиту до Японії. Також він відзначив, що українська сторона високо цінує цей прогрес, якого вдалося досягти Україні та Японії за останні роки співпраці і висловив сподівання на її розширення в майбутньому. Також японських колег ознайомили із функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби та її територіальних органів, системою державних лабораторій та лікарень ветеринарної медицини.

Окрім того, фахівці Держпродспоживслужби охарактеризували впроваджену в Україні державну програму спостереження за грипом птиці, дієвість державної лабораторної мережі з діагностики хвороб птиці, проведені заходи при ліквідації спалахів високопатогенного грипу птиці в Україні в попередні роки. Особливу увагу при обговоренні було приділено реєстрації потужностей з вирощування птиці, здійсненні офіційного контролю за дотриманням вимог біобезпеки в них та системі сертифікації продукції.

Планується, що представники Японії відвідають Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, прикордонний інспекційний пост, кілька подвірних господарств та інші об’єкти птахівничої галузі. Сторони висловили сподівання на плідну роботу місії Японії, що є передумовою для відкриття ринку Японії для українського м’яса птиці та продуктів з нього.

Делегація Японії працюватиме в Україні до 23 липня 2018 року.

За інформацією Держпродспоживслужби





Схожі новини
  • Україна і США активізували роботу щодо взаємного доступу на ринки
  • Місія Туреччини з оцінки системи державного контролю за виробництвом яловичини завершила свою роботу в Україні
  • Українсько-японська торгівля може вийти на новий рівень
  • В Україні розпочала роботу місія ЄС з оцінки системи держконтролю за виробництвом м’яса птиці
  • Китай зацікавився українським м’ясом

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.