Аграрний тиждень. Україна
» » В Україні розробили додаток для торгівлі органічною продукцією
» » В Україні розробили додаток для торгівлі органічною продукцією

В Україні розробили додаток для торгівлі органічною продукцією


В Україні розробили додаток для торгівлі органічною продукцієюНа онлайн-платформі виробники та покупці органічної продукції зі всього світу можуть здійснювати прямі угоди без посередників.

Маркетплейс Agroportex.bio полегшує пошук контактів з європейськими покупцями та вже пройшов тестування на реальних покупцях.

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на Agravery 

Скористатися додатком Agroportex.bio зможуть тільки кінцеві виробники із сертифікованою продукцією. Система миттєво сповіщатиме виробників про запити на продукцію, що зазначена у сертифікаті. Розробники вже працюють над другою версією, що автоматично перекладатиме пропозиції та запити різними мовами.

На другий рік проведення міжнародного форуму з підтримки фермерства AGROPORT UKRAINE  ми виявили потребу в інструменті якісної комунікації між виробником та покупцем, що допоміг би збувати продукції на європейських ринках та будувати прямі відносини між сторонами, — роз’яснює генеральний менеджер AGROPORT UKRAINE Дмитро Титаренко.

На сьогодні в додатку Agroportex.Bio – зареєстровано понад 400 операторів, серед яких майже 1000 найменувань товарів. Завантажити додаток можуть всі охочі, але продавати, купувати та мати доступ до ринку цін та пропозицій будуть тільки сертифіковані виробники та покупці, що пройдуть верифікацію. Організатори запевняють, що перші три місяці користування сервісом буде безкоштовним.

 
//uprom.info





Схожі новини
  • Нові вимоги до органічного виробництва - нові можливості для виходу на експорт
  • В Україні запустили онлайн-платформу для торгівлі агропродукцією Tradomatic
  • Мобільний додаток Costless порівняє ціни у супермаркетах і дасть вам грошей
  • На «AGROPORT West Lviv 2018» буде встановлено рекорд по приготуванню органічної каші
  • Українські свинарі через АЧС можуть втратити до 30 млрд грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.