Аграрний тиждень. Україна
» » Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди
» » Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди


    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиАГРОПОРТ Південь Херсон 2018 став не просто найбільшим стартом за усю історію проекту, але й також найбільшим заходом для Херсону за останні роки, що підтверджують зокрема безпосередні учасники та відвідувачі виставки-форуму.

    На АГРОПОРТ Південь Херсон, який проходив у чотирьох різних локаціях, були представлені понад 200 компаній на 3000 кв.м виставок, а сам форум зібрав понад 5000 відвідувачів та 14000 онлайн-глядачів.

    «Такий масштаб під час першого Південного Агропорту, для нас, як організаторів -не просто сухі кількісні показники. Це індикатори, які свідчать про потенціал регіону, про зацікавленість партнерів з усієї України вести бізнес в регіоні», - зазначив генеральний менеджер проекту AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«АГРОПОРТ Південь Херсон для мене подія однозначно надихаюча, адже за ці 2 дні у мене є можливість наживо поспілкуватися з людьми, які усе своє життя працюють в агросфері, які знають, як цей напрямок розвивати і разом з якими ми можемо привести Херсонщину до світлого майбутнього. Я сподіваюся, що проведення цього форуму стане для Херсона доброю традицією», - заявила також Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиВиставка, окрім своїх масштабів, вражає також презентаціями виняткових продуктів – так, Інститут здоров’я рослин від компанії UKRAVIT, який є унікальною для України платформою у сфері агротехнологій та дозволить аграріям будувати свою роботу в контексті наукового підходу та інноваційних технологій, представив композицію на тему агроінновацій та агробіології. Інститут займається фундаментальними та галузевими дослідженнями, а також надає широкий спектр агробіологічних послуг, як пояснили представники Інституту «фундаментальні та галузеві дослідження об’єднують найкращих вчених зі світовим досвідом, які вивчають негативні впливи сільськогосподарської діяльності на навколишнє середовище і розробляють рекомендації для їх мінімізації. На основі отриманих даних вони розробляють нові та покращують вже існуючі препарати і вдосконалюють формуляції пестицидів».

    Відзначилася також компанія 5 ЕЛЕМЕНТ, яка продемонструвала учасникам та відвідувачам виставки власну продукцію, зокрема інноваційні нанодобрива, які одночасно підвищують як врожайність рослин, так і плодючість ґрунту, на прикладі демо-поля площею 32 га, де вирощуються 27 гібридів трьох культур: соняшника, сої та кукурудзи.

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«Херсонщина є ключем до продовольчої безпеки України та, не побоюсь цього слова,усього світу. А проведення АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 – ключ до правильного визначення вектора розвитку агропромислового комплексу в області та забезпечення його стабільний розвитку», - зауважив щодо впливу виставки АГРОПОРТ Південь Херсон на розвиток АПК в регіоні координатор розвитку продовольчої й сільськогосподарської організації FAO(ООН) в Україні Михайло Малков.

    Крім насиченої сесійної та ділової програм , за 3 дні функціонування були встановлені також 2 рекорди України, зокрема, учасники виставки приготували найбільший за вагою салат, точна маса якого склала 407, 5 кілограм, а важкоатлети з Федерації стронгменів України за суддівства Василя Вірастюка встановили рекорд з перетягування комбайну «Скіф» вагою 13, 7 тон.

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиТакож, за час виставки відбулися й інші атракції, зокрема виступ фермерського хору з українськими традиційними піснями, парад сільськогосподарської техніки потужністю від 24 до 320 кінських сил, презентація найбільшого фундукового саду в Україні, безліч-майстер класів, зокрема з карвінгу, розіграш квитків від Turkish Airlines на міжнародні виставки: найбільшу в Європі виставку органічних продуктів BIOFACH та Міжнародну виставка торгівлі фруктами та овочами в Гонконзі - Fruit Logistica і звісно, традиційне нагородження кращих агропідприємств області в рамках AGROPORT AWARDS:

     

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«Кращі підприємства області ми відбираємо за кількома критеріями – в першу чергу це відсутність заборгованостей по зарплаті та сплаті податків, відсутність співпраці з країнами, що знаходяться під санкціями, та наявність статутного фонду від 10000 гривень. Після цього відбору, переможці обираються за реальними показниками продуктивності підприємства-фінансовими та маркетинговими індексами», - пояснює головний менеджер проекту AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

    «Ми надзвичайно раді співпрацювати з Херсонщиною та вже можемо похизуватися тим, що за 4 роки цієї співпраці перевезли понад 250000 пасажирів – і на цьому ми зупинятися не збираємося»,- додав також представник Turkish Airlines Ербіль Акгюн.

    Більше того, на АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 був представлений унікальний додаток для поширення органічних продуктів AgroportEx.Bio.

    «Унікальністю цього додатку є система push-сповіщень, яка дає можливість продавцю моментально отримати фідбек від покупця – після реєстрації продукту, усі потенційні клієнти, які зареєстрували запит на цей продукт, одразу отримують сповіщення», - зазначив генеральний менеджер AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиОпісля, на завершення ділової програми АГРОПОРТ Південь Херсон 2018, менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) Дмитро Ніколаєв та координатор розвитку продовольчої й сільськогосподарської організації FAO(ООН) в Україні Михайло Малков оголосили про організацію нової грантової програми, кошти якої будуть надані виробникам овочів, фруктів, ягід, горіхів, меду, агропідприємствам, які зможуть продемонструвати інноваційні підходи для доступу до нових ринків, ухвалення стратегій пошуку та закупівель, підвищення продуктивності обробки та післязбиральної доробки, поліпшення логістики, прийняття ефективних

    Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиЗавершилася же ділова програма форуму підписанням меморандуму про наміри щодо співпраці та партнерства між Херсонською обласною державною адміністрацією та Європейською мережею кулінарної спадщини.

    «Сьогодні, коли ми обрали європейський напрям розвитку, мова йде про те, що ми повинні зберігати свою кухню та історичні традиції. Меморандумом, який було укладено, ми визначаємо ряд заходів між Херсонщиною та Європейською мережею кулінарної спадщини, зокрема будемо згадувати свої старі кулінарні рецепти, що притаманні саме нашій території»,- так прокоментував цю знакову подію голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

    Подробиці виставки та форуму Агропорт Південь Херсон 2018 можна знайти на сайті: //agroport.ua/

    Довідкова інформація:

    АГРОПОРТ™ (www.agroport.ua) – щорічний масштабний захід з підтримки фермерства та сільгоспвиробників України і Східної Європи. Проходить з 2015 року за підтримки ФАО і входить в календар ООН. Традиційно тематика заходу корелюється з генеральною лінією ФАО і підтримує тематику Міжнародних років, які приймає Генеральна асамблея ООН. З 2016 АГРОПОРТ об'єднав фермерів всієї України і проводиться в форматі Захід-Схід. Форум є комплексним і складається з виставки техніки і технологій для фермерства, інвестиційної конференції та серії семінарів, круглих столів та зустрічей бізнесу. З моменту заснування проходить на майданчиках Міжнародних аеропортів. З 2018 року АГРОПОРТ проходить в трьохмістахта охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників.

    Організатори форуму: Департаменти агропромислового розвитку Львівської, Херсонської на Харківської облдержадміністрацій та консалтингова компанія ТОВ «Авіабренд».

     

    TurkishAirlines(Türk Hava Yollarıили THY) булазаснованав 1933 роціімалафлот, якийналічувавп'ятьлітаків. НасьогоднішнійденьTurkishAirlinesєчотиризірковоюавіакомпанієюзповітрянимфлотом, щоскладаєтьсяз327 пасажирських і вантажних літаків.TurkishAirlinesздійснює рейси до303 напрямківі є першою в Європі та четвертою у світі авіакомпанією за кількістю напрямків.З 2011 по 2016 рр. шість років поспільTurkishAirlinesотримувала престижну нагороду від споживчого рейтингу Skytrax у номінації «Найкраща авіакомпанія Європи», а у 2017 році дев’ятий раз поспіль стала переможцем у номінації «Найраща авіакомпанія Південної Європи». Авіакомпанія неодноразово була відзначена Skytrax за свій кейтеринг, так у 2010 роціTurkishAirlinesотримала нагороду «Найкращий кейтеринг в економ-класі», а у 2013, 2014, 2016 та 2017 рр. була відзначена за «Найкращий кейтеринг у бізнес-класі». Бізнес-лаунжTurkishAirlinesбуло відзначено нагородою «Найкращий бізнес-лаунж» у 2015 та 2017 рр., а кейтеринг отримував нагороду «Найкращий кейтеринг у бізнес-лаунжі» протягом трьох останніх років поспіль.TurkishAirlinesздійснює польоти до найбільшої кількості країн світу –121 країн на 5-тиконтинентах, що є найбільшим показником серед авіакомпаній світу відповідно до гіда UMB. Більш детальна інформація про авіакомпанію доступна на сайтіwww.turkishairlines.com, а також у соціальних мережахFacebook,Twitter,Youtube,LinkedinтаInstagram.

    AgroportEx.bio - адаптований до аграрного ринку Маркетплейс, який гарантує доступ для покупців з усього світу до первинного ринку органічної продукції України.

    Biofach (www.biofach.de) - провідна виставка яка останні 29 років поспіль збирає органічних виробників з усього світу. Перший захід починався з 197 учасників і 2500 відвідувачів в Людвігсхафене в 1990 році. З 1990 року Biofach проходить в Нюрнберзі, де в перший свій рік зібрала тисячі двісті сімдесят-шість експонентів і понад 21000 відвідувачів.

    Fruit Logistica (www.fruitlogistica.de) - найбільша в світі виставка необробленої продукції, яка була організована компанією Messe Berlin GmbH за підтримки журналу Fruchthandel в 1993 році і з того часу проводиться щорічно. FRUIT LOGISTICA 2018 об'єднала більше 3100 експонентів з понад 80 країн.

     





    Схожі новини
  • Події 1-го дня виставки AGROPORT SOUTH KHERSON 2018
  • Чому на Херсонщині зібрався агробізнес з 16 областей України
  • AGROPORT Південь Херсон 2018
  • AGROPORT Ukraine 2018: наступне приземлення в Херсоні через 73 дні. Гарного польоту
  • На «AGROPORT West Lviv 2018» буде встановлено рекорд по приготуванню органічної каші

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди


Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиАГРОПОРТ Південь Херсон 2018 став не просто найбільшим стартом за усю історію проекту, але й також найбільшим заходом для Херсону за останні роки, що підтверджують зокрема безпосередні учасники та відвідувачі виставки-форуму.

На АГРОПОРТ Південь Херсон, який проходив у чотирьох різних локаціях, були представлені понад 200 компаній на 3000 кв.м виставок, а сам форум зібрав понад 5000 відвідувачів та 14000 онлайн-глядачів.

«Такий масштаб під час першого Південного Агропорту, для нас, як організаторів -не просто сухі кількісні показники. Це індикатори, які свідчать про потенціал регіону, про зацікавленість партнерів з усієї України вести бізнес в регіоні», - зазначив генеральний менеджер проекту AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«АГРОПОРТ Південь Херсон для мене подія однозначно надихаюча, адже за ці 2 дні у мене є можливість наживо поспілкуватися з людьми, які усе своє життя працюють в агросфері, які знають, як цей напрямок розвивати і разом з якими ми можемо привести Херсонщину до світлого майбутнього. Я сподіваюся, що проведення цього форуму стане для Херсона доброю традицією», - заявила також Заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиВиставка, окрім своїх масштабів, вражає також презентаціями виняткових продуктів – так, Інститут здоров’я рослин від компанії UKRAVIT, який є унікальною для України платформою у сфері агротехнологій та дозволить аграріям будувати свою роботу в контексті наукового підходу та інноваційних технологій, представив композицію на тему агроінновацій та агробіології. Інститут займається фундаментальними та галузевими дослідженнями, а також надає широкий спектр агробіологічних послуг, як пояснили представники Інституту «фундаментальні та галузеві дослідження об’єднують найкращих вчених зі світовим досвідом, які вивчають негативні впливи сільськогосподарської діяльності на навколишнє середовище і розробляють рекомендації для їх мінімізації. На основі отриманих даних вони розробляють нові та покращують вже існуючі препарати і вдосконалюють формуляції пестицидів».

Відзначилася також компанія 5 ЕЛЕМЕНТ, яка продемонструвала учасникам та відвідувачам виставки власну продукцію, зокрема інноваційні нанодобрива, які одночасно підвищують як врожайність рослин, так і плодючість ґрунту, на прикладі демо-поля площею 32 га, де вирощуються 27 гібридів трьох культур: соняшника, сої та кукурудзи.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«Херсонщина є ключем до продовольчої безпеки України та, не побоюсь цього слова,усього світу. А проведення АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 – ключ до правильного визначення вектора розвитку агропромислового комплексу в області та забезпечення його стабільний розвитку», - зауважив щодо впливу виставки АГРОПОРТ Південь Херсон на розвиток АПК в регіоні координатор розвитку продовольчої й сільськогосподарської організації FAO(ООН) в Україні Михайло Малков.

Крім насиченої сесійної та ділової програм , за 3 дні функціонування були встановлені також 2 рекорди України, зокрема, учасники виставки приготували найбільший за вагою салат, точна маса якого склала 407, 5 кілограм, а важкоатлети з Федерації стронгменів України за суддівства Василя Вірастюка встановили рекорд з перетягування комбайну «Скіф» вагою 13, 7 тон.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиТакож, за час виставки відбулися й інші атракції, зокрема виступ фермерського хору з українськими традиційними піснями, парад сільськогосподарської техніки потужністю від 24 до 320 кінських сил, презентація найбільшого фундукового саду в Україні, безліч-майстер класів, зокрема з карвінгу, розіграш квитків від Turkish Airlines на міжнародні виставки: найбільшу в Європі виставку органічних продуктів BIOFACH та Міжнародну виставка торгівлі фруктами та овочами в Гонконзі - Fruit Logistica і звісно, традиційне нагородження кращих агропідприємств області в рамках AGROPORT AWARDS:

 

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекорди«Кращі підприємства області ми відбираємо за кількома критеріями – в першу чергу це відсутність заборгованостей по зарплаті та сплаті податків, відсутність співпраці з країнами, що знаходяться під санкціями, та наявність статутного фонду від 10000 гривень. Після цього відбору, переможці обираються за реальними показниками продуктивності підприємства-фінансовими та маркетинговими індексами», - пояснює головний менеджер проекту AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

«Ми надзвичайно раді співпрацювати з Херсонщиною та вже можемо похизуватися тим, що за 4 роки цієї співпраці перевезли понад 250000 пасажирів – і на цьому ми зупинятися не збираємося»,- додав також представник Turkish Airlines Ербіль Акгюн.

Більше того, на АГРОПОРТ Південь Херсон 2018 був представлений унікальний додаток для поширення органічних продуктів AgroportEx.Bio.

«Унікальністю цього додатку є система push-сповіщень, яка дає можливість продавцю моментально отримати фідбек від покупця – після реєстрації продукту, усі потенційні клієнти, які зареєстрували запит на цей продукт, одразу отримують сповіщення», - зазначив генеральний менеджер AGROPORT Ukraine Дмитро Титаренко.

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиОпісля, на завершення ділової програми АГРОПОРТ Південь Херсон 2018, менеджер Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) Дмитро Ніколаєв та координатор розвитку продовольчої й сільськогосподарської організації FAO(ООН) в Україні Михайло Малков оголосили про організацію нової грантової програми, кошти якої будуть надані виробникам овочів, фруктів, ягід, горіхів, меду, агропідприємствам, які зможуть продемонструвати інноваційні підходи для доступу до нових ринків, ухвалення стратегій пошуку та закупівель, підвищення продуктивності обробки та післязбиральної доробки, поліпшення логістики, прийняття ефективних

Як АГРОПОРТ на Херсонщині побив усі рекордиЗавершилася же ділова програма форуму підписанням меморандуму про наміри щодо співпраці та партнерства між Херсонською обласною державною адміністрацією та Європейською мережею кулінарної спадщини.

«Сьогодні, коли ми обрали європейський напрям розвитку, мова йде про те, що ми повинні зберігати свою кухню та історичні традиції. Меморандумом, який було укладено, ми визначаємо ряд заходів між Херсонщиною та Європейською мережею кулінарної спадщини, зокрема будемо згадувати свої старі кулінарні рецепти, що притаманні саме нашій території»,- так прокоментував цю знакову подію голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв.

Подробиці виставки та форуму Агропорт Південь Херсон 2018 можна знайти на сайті: //agroport.ua/

Довідкова інформація:

АГРОПОРТ™ (www.agroport.ua) – щорічний масштабний захід з підтримки фермерства та сільгоспвиробників України і Східної Європи. Проходить з 2015 року за підтримки ФАО і входить в календар ООН. Традиційно тематика заходу корелюється з генеральною лінією ФАО і підтримує тематику Міжнародних років, які приймає Генеральна асамблея ООН. З 2016 АГРОПОРТ об'єднав фермерів всієї України і проводиться в форматі Захід-Схід. Форум є комплексним і складається з виставки техніки і технологій для фермерства, інвестиційної конференції та серії семінарів, круглих столів та зустрічей бізнесу. З моменту заснування проходить на майданчиках Міжнародних аеропортів. З 2018 року АГРОПОРТ проходить в трьохмістахта охоплює інтереси індивідуально західних, південних та східних агровиробників.

Організатори форуму: Департаменти агропромислового розвитку Львівської, Херсонської на Харківської облдержадміністрацій та консалтингова компанія ТОВ «Авіабренд».

 

TurkishAirlines(Türk Hava Yollarıили THY) булазаснованав 1933 роціімалафлот, якийналічувавп'ятьлітаків. НасьогоднішнійденьTurkishAirlinesєчотиризірковоюавіакомпанієюзповітрянимфлотом, щоскладаєтьсяз327 пасажирських і вантажних літаків.TurkishAirlinesздійснює рейси до303 напрямківі є першою в Європі та четвертою у світі авіакомпанією за кількістю напрямків.З 2011 по 2016 рр. шість років поспільTurkishAirlinesотримувала престижну нагороду від споживчого рейтингу Skytrax у номінації «Найкраща авіакомпанія Європи», а у 2017 році дев’ятий раз поспіль стала переможцем у номінації «Найраща авіакомпанія Південної Європи». Авіакомпанія неодноразово була відзначена Skytrax за свій кейтеринг, так у 2010 роціTurkishAirlinesотримала нагороду «Найкращий кейтеринг в економ-класі», а у 2013, 2014, 2016 та 2017 рр. була відзначена за «Найкращий кейтеринг у бізнес-класі». Бізнес-лаунжTurkishAirlinesбуло відзначено нагородою «Найкращий бізнес-лаунж» у 2015 та 2017 рр., а кейтеринг отримував нагороду «Найкращий кейтеринг у бізнес-лаунжі» протягом трьох останніх років поспіль.TurkishAirlinesздійснює польоти до найбільшої кількості країн світу –121 країн на 5-тиконтинентах, що є найбільшим показником серед авіакомпаній світу відповідно до гіда UMB. Більш детальна інформація про авіакомпанію доступна на сайтіwww.turkishairlines.com, а також у соціальних мережахFacebook,Twitter,Youtube,LinkedinтаInstagram.

AgroportEx.bio - адаптований до аграрного ринку Маркетплейс, який гарантує доступ для покупців з усього світу до первинного ринку органічної продукції України.

Biofach (www.biofach.de) - провідна виставка яка останні 29 років поспіль збирає органічних виробників з усього світу. Перший захід починався з 197 учасників і 2500 відвідувачів в Людвігсхафене в 1990 році. З 1990 року Biofach проходить в Нюрнберзі, де в перший свій рік зібрала тисячі двісті сімдесят-шість експонентів і понад 21000 відвідувачів.

Fruit Logistica (www.fruitlogistica.de) - найбільша в світі виставка необробленої продукції, яка була організована компанією Messe Berlin GmbH за підтримки журналу Fruchthandel в 1993 році і з того часу проводиться щорічно. FRUIT LOGISTICA 2018 об'єднала більше 3100 експонентів з понад 80 країн.

 





Схожі новини
  • Події 1-го дня виставки AGROPORT SOUTH KHERSON 2018
  • Чому на Херсонщині зібрався агробізнес з 16 областей України
  • AGROPORT Південь Херсон 2018
  • AGROPORT Ukraine 2018: наступне приземлення в Херсоні через 73 дні. Гарного польоту
  • На «AGROPORT West Lviv 2018» буде встановлено рекорд по приготуванню органічної каші

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.