Аграрний тиждень. Україна
» » Сільське домогосподарство може тримати 10-15 голів свиней у рік — Лапа
» » Сільське домогосподарство може тримати 10-15 голів свиней у рік — Лапа

Сільське домогосподарство може тримати 10-15 голів свиней у рік — Лапа


Сільське домогосподарство може тримати 10-15 голів свиней у рік — ЛапаМаксимум скільки може тримати домогосподарство, а не маленька товарна ферма, це – 10-15. Інакше це перетворюється на ферму. Про це у екслюзивному інтерв'ю AgroPolit.com «Володимир Лапа: Іноді складно зрозуміти, чого більше – продукції чи льоду» заявив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

На думку чиновника, варто було б зменшувати норми до 10-15 у рік, щоб люди, які дійсно самі вирощують не постраждали від обмежень. А хто займається бізнесом по забою, має ним займатися відповідно до закону: потрібно мати на руках експлуатаційний дозвіл і працювати у рамках чинного законодавства.

Але поки що відповідних законодавчих пропозицій немає, «переварюємо» зменшення лімітів, які були запроваджені минулого року. Повторюся, жодних проблем із цим ми не відчуваємо. Це правила, які діють у всіх європейських країнах, тому до них потрібно іти», - говорить Лапа.

https://agropolit.com





Схожі новини
  • Для створення молочного бізнесу в Україні потрібно об’єднуватися в кооперативи
  • Змінилися правила забою худоби
  • Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа 3 Збільшення фінансування протиепізоотичних заходів - це подвійна відповідальність Держпродспоживслужби, - Володимир Лапа
  • Володимир Лапа: У більшості випадків вулична торгівля – незаконна
  • Мінагрополітики запроваджує європейський досвід підтримки дрібних аграріїв — Володимир Лапа

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.