Аграрний тиждень. Україна
» » АВМ отримав грантову підтримку від USAID
» » АВМ отримав грантову підтримку від USAID

АВМ отримав грантову підтримку від USAID


 

АВМ отримав грантову підтримку від USAIDВ рамках програми  аграрного і сільського розвитку, що  фінансується Агентством США  (USAID), Консультаційний центр АВМ отримав грантову підтримку на розвиток центрів ветеринарного обслуговування, що дасть нам можливість розширити географію ветеринарної підтримки наших господарств та впровадити якісний сервіс на господарствах східної України. Про це повідомляє прес-служба компанії АВМ.

З середини вересня починеться впровадження послуг сервісного ветеринарного обслуговування  на території Луганської, Донецької, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей.

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Для довідки: Центри ветеринарного обслуговування створенні з 2015 р за ініціативи Асоціації виробників молока з метою надання регулярного високопрофесійного практичного ветеринарного обслуговування ВРХ молочно-товарних господарств  України  для забезпечення охорони життя, здоров’я, високого рівня відтворення, максимальної продуктивності тварин та підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності галузі вітчизняного молочного скотарства. 

 





Схожі новини
  • Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) видано грант Всеукраїнській Аграрній Раді
  • В Україні з’явиться незалежна лабораторія з контролю якості молока
  • В Україні з’явиться незалежна лабораторія з контролю якості молока
  • АВМ відкрила Центр ветеринарного обслуговування
  • Державну підтримку садівництва гальмує недосконале законодавство

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.