Аграрний тиждень. Україна
» » Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насіння
» » Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насіння

Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насіння


Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насінняCorteva Agriscience™, Сільськогосподарський підрозділ DowDuPont (поєднує бізнеси DuPont Pioneer, DuPont Crop Protection та Dow AgroSciences) оголошує про намір стати новим гравцем на ринку обробки насіння в Європі. Основну увагу Corteva Agriscience™ приділяє створенню рішення, яке принесе додаткову цінність за допомогою нового ринкового підходу та технології, яка є невід'ємною частиною максимального збільшення продуктивності інвестицій у зменшення впливу на довкілля.

Про це повідомляє прес-служба компанії Corteva Agriscience™.

При створенні Corteva Agriscience™ обрана концепція «Жити безпечно» як одна з корпоративних цінностей. Як спеціалізована сільськогосподарська компанія, Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насінняCorteva Agriscience™ матиме потужну позицію інвестування в наукові розробки та інновації, щоб створити всебічні рішення та допомогти виробникам задовольняти зростаючий попит в продуктах харчування стабільно, відповідально та безпечно; та допомогти їм виробляти більше якісних продуктів з меншою кількістю ресурсів.

Використання технологій обробки насіння є ефективним інструментом, який забезпечує необхідний захист насіння для сильного, здорового старту. Переваги обробки насіння включають застосування продукту цілеспрямовано, а не на грунт, повітря або зрілу рослину - потенційний вплив на поверхню знижується більш ніж на 90 відсотків у порівнянні з іншими методами обробки рослин. Іншими перевагами є: використання мінімальної кількості токсичних речовин, мінімізація впливу на природу та корисні організми, значне зниження витрат на транспортування та обробку хімікатами. Все це допомагає зменшити вплив на довкілля, будуючи міцну основу стійкого життя для майбутніх поколінь.

Corteva Agriscience™ створює новий напрямок технологій з обробки насінняУ сучасному сільському господарстві європейські фермери постійно вдосконалюються, застосовуючи нові технології, які допомагають їм стабільно протистояти цим обставинам. У минулому році, наприклад, більше 70 відсотків пшениці та кукурудзи, які виростили європейські фермери, були із обробленого насіння, що набагато більше в порівнянні з показниками 20-річної давності (10 відсотків). Олійний ріпак, соняшник, ячмінь та інші культури також все більше вирощуються із обробленого насіння.

Corteva Agriscience™ вже заклала потужну основу для напрямку бізнесу обробки насіння з Lumiposa™ - одним із відомих продуктів інсектицидної обробки насіння, який забезпечує контроль над основними шкідниками в зимовому олійному ріпаку. Найближчим бізнес-планом є розширення сегменту фунгіцидних (Lumisena™) технологій обробки насіння соняшника на європейському ринку, включаючи і Україну як частину цього плану.

"З більш ніж 90-річним досвідом виробництва гібридів, ми будуємо надійну функціональну технологію в Європі, здатну обробляти насіння та демонструвати стабільно високі результати з нашими провідними брендами - Lumiposa™, Lumivia™ та Lumisena™, зосереджуючись на успіху нашого насіннєвого виробництва, потребах бізнес-партнерів та забезпечення попиту фермерів»,- сказав Андре Менегетті де Негрейрос, Керівник напрямку технології обробки насіння в регіоні Європа, Близький Схід та Африка.

Corteva Agriscience ™ має намір створити інноваційні технології рішень із потужним портфелем засобів захисту рослин та застосовує передові всесвітньо відомі наукові дослідження та розробки з обробки насіння DowDuPont, включаючи біологічні препарати, полімери, інокулянти та сервіси.

Сучасне сільське господарство приймає виклики реальності та готове подвоїти виробництво продуктів харчування, щоб нагодувати дев'ять мільярдів людей протягом наступних 30 років, і робить це всупереч загрозам, пов'язаним із захворюваннями рослин, шкідниками, зменшенням кількості орних земель, дефіцитних джерел чистої води та кліматичними змінами. Щоб мати достатньо продуктів в найближчі роки, це вимагатиме цілісного підходу, що включає прогресивні рішення та інновації. Обробка насіння - один із способів стримання шкідників та хвороб рослин з мінімізацією впливу на довкілля..





Схожі новини
  • Європейський Союз схвалив новий фунгіцид Inatreq™ Active Corteva Agriscience™, Сільськогосподарського підрозділу DowDuPont
  • Медіа Клуб Corteva Agriscience™ 19.07.18
  • Corteva Agriscience™ презентував мультибрендову стратегію в Україні
  • Компанія DowDuPont активно підтримує програми корпоративної соціальної відповідальності
  • Сільськогосподарський підрозділ DowDuPont™ буде називатися Corteva Agriscience™, коли стане незалежною компанією

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.