Аграрний тиждень. Україна
» » Україна має рекордсмена по урожаю сорго
» » Україна має рекордсмена по урожаю сорго

Україна має рекордсмена по урожаю сорго


Україна має рекордсмена по урожаю соргоВ Україні зафіксовано рекордний врожай зерна сорго «лат. Sorghum Becolor» 14,43 т/га отриманого в результаті впровадження «Інноваційної технології вирощування сорго», розробленої ТОВ «Науково-виробниче товариство «УКРСОРГО».
Про це редакції "Аграрний тиждень. Україна" повідомив Ярослав Бардин -  генеральний директор ТОВ НВТ «Укрсорго», кандидат біологічних наук. 
20 вересня 2018 року у селі Маківка, Рокитнянського району, Київської області встановлено рекорд України в категорії «Агропромисловий комплекс» – найвища врожайність зерна.
Це відбулась визначана подія не тільки у діяльності ТОВ «НВТ «УКРСОРГО», а й у житті всієї аграрної України, - відмітив Ярослав Бардин.
Даний рекорд можна буде побачити найближчим часом у «Книзі рекордів України» з присвоєним йому державним номером 33/01-16019 від Голови Наглядової Ради Національного проекту «Книга рекордів України».
Україна має рекордсмена по урожаю сорго





Схожі новини
  • За нішевими культурами перспектива і майбутнє
  • В 2017 году Украина увеличила экспорт сорго в 1,6 раза
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • МінАП України буде здавати худобу в лізинг
  • Україна: у Закарпатській області внаслідок опадів підтоплено більше 1,6 тис. га сільгоспугідь

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.