Аграрний тиждень. Україна
» » В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогноз
» » В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогноз

    В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогноз


    В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогнозУ 2019/2020 МР в ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше, оскільки в умовах низьких цін фермери вважають за краще зменшити посівні площі буряків і перейти до вирощування інших сільгоспкультур.

    Про це повідомляє Укрцукор з посиланням на Reuters.

    Європейські виробники не засівають додаткові площі буряками, а деякі з них взагалі відмовилися їх вирощувати та перейшли на інші культури, що забезпечують кращу прибутковість, наголосив Мартін Тодд, керуючий директор компанії LMC International, під час щорічного семінару ISO в Лондоні.

    «Цукрові буряки втратили свою привабливість для виробників, як це завжди було, — говорить Мартін Тодд, — Донедавна цукровий буряк був однією з найкращих культур у сівозміні».

    ІSО прогнозує, що в 2018/2019 МР ЄС виробить 17,9 млн т цукру, порівняно з 19,7 млн т у попередньому сезоні. Міжурядовий орган ще не видав прогноз на сезон 2019/2020 МР.

    Історично склалося так, що фермери завжди засівали буряками додаткову площу, щоб, у випадку несприятливих погодних умов, гарантувати їх здатність повністю виконати свої контракти та угоди з переробниками.

    У 2018 році в Німеччині фермери зменшили посівну площу на 7% та можуть ще більше скоротити посіви в наступному сезоні, якщо ціни залишаться низькими, вважає Ганс-Йоґер Гебхард, голова Асоціації виробників цукру Німеччини WVZ.

    «Ми повинні зменшити виробництво, — сказав Гебхард, — Ми повинні зменшити виробництво щонайменше на 20% і тоді, сподіваюсь, ми матимемо вищі ціни».

    Заборона неонікотіноїдів, типу інсектицидів, які були обмежені Європейським Союзом для захисту бджіл, також могла викликати скорочення виробництва в блоці.

    Ерік Лайн, президент Об'єднання виробників цукрових буряків Франції CGB, заявив, що в разі дуже сильного спалаху шкідників врожайність культури може зменшитися на 50%.

    «Нам потрібні ці засоби захисту рослин, щоб гарантувати збереження високої врожайності, — стверджує Ерік Лайн, — На даний момент це єдине рішення, яке в нас є».

    У жовтні 2017 року Європейський Союз зменшив квоти на виробництво цукру, що дозволило виробникам вирощувати стільки буряків, скільки вони забажають, вперше з 2006 року, що викликало збільшення обсягів виробництва.

    ЄС сподівався, що лібералізація ринку допоможе відновити свій статус нетто-експортера цукру. Проте, перенасичення світового ринку викликало падіння світових цін на цукор до їх мінімального рівня протягом більше десяти років, кинувши Європейський сектор у кризу.

    «Дана реформа стала загрозою для нашого балансу, зокрема для виробників, — наголосив Джованні Тамбуріні, віце-президент Кооперативу виробників цукрових буряків Італії CoProB, — Наша мета повинна полягати у виправленні цієї ситуації».

     

    //ukrsugar.com





    Схожі новини
  • За червень експортували 67,6 тис. т цукру
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Ситуація щодо стану весняно-польових робіт
  • Найсолодші виробники цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогноз


В ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше через скорочення посівних площ буряків - прогнозУ 2019/2020 МР в ЄС виробництво цукру може зменшитися ще більше, оскільки в умовах низьких цін фермери вважають за краще зменшити посівні площі буряків і перейти до вирощування інших сільгоспкультур.

Про це повідомляє Укрцукор з посиланням на Reuters.

Європейські виробники не засівають додаткові площі буряками, а деякі з них взагалі відмовилися їх вирощувати та перейшли на інші культури, що забезпечують кращу прибутковість, наголосив Мартін Тодд, керуючий директор компанії LMC International, під час щорічного семінару ISO в Лондоні.

«Цукрові буряки втратили свою привабливість для виробників, як це завжди було, — говорить Мартін Тодд, — Донедавна цукровий буряк був однією з найкращих культур у сівозміні».

ІSО прогнозує, що в 2018/2019 МР ЄС виробить 17,9 млн т цукру, порівняно з 19,7 млн т у попередньому сезоні. Міжурядовий орган ще не видав прогноз на сезон 2019/2020 МР.

Історично склалося так, що фермери завжди засівали буряками додаткову площу, щоб, у випадку несприятливих погодних умов, гарантувати їх здатність повністю виконати свої контракти та угоди з переробниками.

У 2018 році в Німеччині фермери зменшили посівну площу на 7% та можуть ще більше скоротити посіви в наступному сезоні, якщо ціни залишаться низькими, вважає Ганс-Йоґер Гебхард, голова Асоціації виробників цукру Німеччини WVZ.

«Ми повинні зменшити виробництво, — сказав Гебхард, — Ми повинні зменшити виробництво щонайменше на 20% і тоді, сподіваюсь, ми матимемо вищі ціни».

Заборона неонікотіноїдів, типу інсектицидів, які були обмежені Європейським Союзом для захисту бджіл, також могла викликати скорочення виробництва в блоці.

Ерік Лайн, президент Об'єднання виробників цукрових буряків Франції CGB, заявив, що в разі дуже сильного спалаху шкідників врожайність культури може зменшитися на 50%.

«Нам потрібні ці засоби захисту рослин, щоб гарантувати збереження високої врожайності, — стверджує Ерік Лайн, — На даний момент це єдине рішення, яке в нас є».

У жовтні 2017 року Європейський Союз зменшив квоти на виробництво цукру, що дозволило виробникам вирощувати стільки буряків, скільки вони забажають, вперше з 2006 року, що викликало збільшення обсягів виробництва.

ЄС сподівався, що лібералізація ринку допоможе відновити свій статус нетто-експортера цукру. Проте, перенасичення світового ринку викликало падіння світових цін на цукор до їх мінімального рівня протягом більше десяти років, кинувши Європейський сектор у кризу.

«Дана реформа стала загрозою для нашого балансу, зокрема для виробників, — наголосив Джованні Тамбуріні, віце-президент Кооперативу виробників цукрових буряків Італії CoProB, — Наша мета повинна полягати у виправленні цієї ситуації».

 

//ukrsugar.com





Схожі новини
  • За червень експортували 67,6 тис. т цукру
  • У 2017 році збільшилося виробництво лише одного виду м’яса
  • Виставки «Зернові технології 2015», «Agro Animal Show 2015» та «Фрукти. Овочі. Логістика 2015» фотозвіт
  • Ситуація щодо стану весняно-польових робіт
  • Найсолодші виробники цукру

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.