Аграрний тиждень. Україна
» » Європейська якість на українському цукровому заводі
» » Європейська якість на українському цукровому заводі

    Європейська якість на українському цукровому заводі


    Європейська якість на українському цукровому заводіЩоб зацікавити споживачів, цукровиробники намагаються поліпшувати технологію вирощування цукрових буряків і якість переробки сировини. Щодо модернізації обладнання, то на Волині лідируєГнідавський цукровий завод.Тут повністю перейшли на автоматизовану, комп’ютеризовану систему переробки сировини.

    Про це повідомляє прес-служба компанії.

    Також, на заводі розширили асортимент цукрової продукції — випускають крупнокристалічний і дрібнокристалічний цукор. А ще на Гнідавському заводі варять цукор коричневого кольору — природний. Виявляється, такий цукор збагачений мікроелементами і його рекомендують споживати у їжу хворим людям.

    Ще у 2003 році на Гнідавському цукровому заводі було прийнятовизначальне рішення: започаткувати виробництвоелітних видів продукціїза зразками цукрів продукованих провідними європейськими виробниками. Нині проект набрав обертів, завод модернізувався, запущено нові пакувальні лінії, побачили світ українські шляхетні цукри. Першим продуктом нового покоління ставприродний цукор, який з’явився на полицях супермаркетів на початку 2004 року. Це цукоркоричневого кольору, виготовлений за старовинними технологіями, багатий на вітаміни та мікроелементи, його вплив на організм загальнозміцнюючий, цілющий.

    Той, хто постійно купує солодкий продукт цього заводу, зауважив, у яких зручних упаковках він реалізовується, адже на підприємстві є розфасовочний цех. Що направду потішило господинь, любителів домашнього консервування, то цежелювальний цукор, який з’явився на початку 2005 року, якраз до сезону дозрівання ягід. Перші партії виходили під ретельним наглядомнімецьких колег,які щедро поділилися секретом диво-цукру. Особливість його застосування в тому, що на приготуванняджему, конфітюру, желевитрачається лише 4 хвилини, при цьому зберігаються усі вітаміни і поживні речовини і майже не втрачаэться об’єм кінцевого продукту.Желювальний цукорГнідавського заводу також належно оцінений на всеукраїнських виставках.

    Направду можна констатувати, що на Гнідавському цукровому заводі постійно працюють над модернізацією, а продукція отримала справжню європейську якість.


     

    //ukrsugar.com

     





    Схожі новини
  • В Україні вироблено перший органічний цукор
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали ревізію посівів цукрових буряків
  • Гнідавський цукровий завод вироблятиме органічне добриво для вапнування ґрунтів
  • На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Європейська якість на українському цукровому заводі


Європейська якість на українському цукровому заводіЩоб зацікавити споживачів, цукровиробники намагаються поліпшувати технологію вирощування цукрових буряків і якість переробки сировини. Щодо модернізації обладнання, то на Волині лідируєГнідавський цукровий завод.Тут повністю перейшли на автоматизовану, комп’ютеризовану систему переробки сировини.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Також, на заводі розширили асортимент цукрової продукції — випускають крупнокристалічний і дрібнокристалічний цукор. А ще на Гнідавському заводі варять цукор коричневого кольору — природний. Виявляється, такий цукор збагачений мікроелементами і його рекомендують споживати у їжу хворим людям.

Ще у 2003 році на Гнідавському цукровому заводі було прийнятовизначальне рішення: започаткувати виробництвоелітних видів продукціїза зразками цукрів продукованих провідними європейськими виробниками. Нині проект набрав обертів, завод модернізувався, запущено нові пакувальні лінії, побачили світ українські шляхетні цукри. Першим продуктом нового покоління ставприродний цукор, який з’явився на полицях супермаркетів на початку 2004 року. Це цукоркоричневого кольору, виготовлений за старовинними технологіями, багатий на вітаміни та мікроелементи, його вплив на організм загальнозміцнюючий, цілющий.

Той, хто постійно купує солодкий продукт цього заводу, зауважив, у яких зручних упаковках він реалізовується, адже на підприємстві є розфасовочний цех. Що направду потішило господинь, любителів домашнього консервування, то цежелювальний цукор, який з’явився на початку 2005 року, якраз до сезону дозрівання ягід. Перші партії виходили під ретельним наглядомнімецьких колег,які щедро поділилися секретом диво-цукру. Особливість його застосування в тому, що на приготуванняджему, конфітюру, желевитрачається лише 4 хвилини, при цьому зберігаються усі вітаміни і поживні речовини і майже не втрачаэться об’єм кінцевого продукту.Желювальний цукорГнідавського заводу також належно оцінений на всеукраїнських виставках.

Направду можна констатувати, що на Гнідавському цукровому заводі постійно працюють над модернізацією, а продукція отримала справжню європейську якість.


 

//ukrsugar.com

 





Схожі новини
  • В Україні вироблено перший органічний цукор
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали ревізію посівів цукрових буряків
  • Гнідавський цукровий завод вироблятиме органічне добриво для вапнування ґрунтів
  • На Гнідавському цукровому заводі сезон 2018 року стартує у серпні
  • На Гнідавському цукровому заводі розпочали підготовку до сезону 2018 року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.