Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво консервованої риби зросло на 13%
» » Виробництво консервованої риби зросло на 13%

    Виробництво консервованої риби зросло на 13%


    В Україні перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків у січні-жовтні поточного року зросло на 13%, порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Виробництво промислової рибної продукції зросло майже за усіма товарними позиціями. Зокрема, за 10 місяців 2018 року було вироблено:

     

     

    - філе рибне в'ялене, солене чи у розсолі (крім копченого) – 727 тонн (+23,4% до січня-жовтня 2017 року);

    - риба сушена і в’ялена – 3 298 тонн (+22,3%);

    - оселедці солоні – 2 607 тонн (+19,1%);

    - риба солона, крім оселедців – 1 745 тонн (+8,7%);

    - лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений – 388 тонн (+33,8%);

    - риба копчена – 3 932 тонни (+0,5%);

    - продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 237 тонн (+60,6%);

    - продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 12 501 тонна (-2,3%);

    - готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 806 тонн (-14,2%);

    - готові продукти і консерви з риби, інші – 9 622 тонни (+17,9%);

    - ікра інших риб – 2 656 тонн (+27%).

    Нагадаємо, за 9 місяців 2018 року сума експорту української готової риби зросла на 23%.

    Прес-служба Держрибагентства





    Схожі новини
  • Український експорт готової риби зріс на 23%
  • Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%
  • Експорт українських рибних консервів зріс на 31%
  • Україна збільшила експорт риби на 39%
  • В Україні за 10 місяців виробництво м'яса зросло на 2,2%, молока - на 2,7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Виробництво консервованої риби зросло на 13%


В Україні перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків у січні-жовтні поточного року зросло на 13%, порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Виробництво промислової рибної продукції зросло майже за усіма товарними позиціями. Зокрема, за 10 місяців 2018 року було вироблено:

 

 

- філе рибне в'ялене, солене чи у розсолі (крім копченого) – 727 тонн (+23,4% до січня-жовтня 2017 року);

- риба сушена і в’ялена – 3 298 тонн (+22,3%);

- оселедці солоні – 2 607 тонн (+19,1%);

- риба солона, крім оселедців – 1 745 тонн (+8,7%);

- лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений – 388 тонн (+33,8%);

- риба копчена – 3 932 тонни (+0,5%);

- продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 237 тонн (+60,6%);

- продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 12 501 тонна (-2,3%);

- готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті – 2 806 тонн (-14,2%);

- готові продукти і консерви з риби, інші – 9 622 тонни (+17,9%);

- ікра інших риб – 2 656 тонн (+27%).

Нагадаємо, за 9 місяців 2018 року сума експорту української готової риби зросла на 23%.

Прес-служба Держрибагентства





Схожі новини
  • Український експорт готової риби зріс на 23%
  • Україна збільшила експорт мороженої риби на 21%
  • Експорт українських рибних консервів зріс на 31%
  • Україна збільшила експорт риби на 39%
  • В Україні за 10 місяців виробництво м'яса зросло на 2,2%, молока - на 2,7%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.