Аграрний тиждень. Україна
» » Україна знизить акциз на молдавський коньяк
» » Україна знизить акциз на молдавський коньяк

Україна знизить акциз на молдавський коньяк


Україна знизить акциз на коньяк (дивин), що імпортується з Молдови, до кінця року до рівня, що діє на цю продукцію на українському внутрішньому ринку. Про це повідомляється на сайті уряду Молдови.
Відповідної домовленості, йдеться в повідомленні, було досягнуто минулого тижня під час засідання молдавсько-української Міжурядової комісії з торговельно-економічної співпраці, що відбулося в Кишиневі . Як повідомляв УНІАН, Україна і Молдова ведуть два спора в рамках СОТ.

Претензії України до Молдови полягають в тому, що Кишинів застосовує «екологічний» збір щодо української продукції на утилізацію пластикових пляшок і упаковок «tetra-pack» (окрім молочної продукції) і не стягує такий збір із вітчизняних виробників. Молдова, у свою чергу, незадоволена ціновою дискримінацією за рахунок розміру акцизного збору на молдавський коньяк (дивин).

УНІАН





Схожі новини
  • Молдова не виявила у продукції Roshen "нічого шкідливого"
  • Україна планує збільшити постачання сільгосппродукції та продовольства до Саудівської Аравії
  • Молдавські виробники вина мають намір збільшити частку на українському ринку
  • Росіяни пригрозили обмежити ввезення рослин з України
  • Від Молдови вимагають припинити перешкоджати ввезенню українського пива та соків

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.