Аграрний тиждень. Україна
» » Суд визнав банкрутом сільгосппідприємство "Приват-Агро"
» » Суд визнав банкрутом сільгосппідприємство "Приват-Агро"

Суд визнав банкрутом сільгосппідприємство "Приват-Агро"


Господарський суд Дніпропетровської області визнав банкрутом ТОВ "Приват-Агро", що входить в агрохолдинг "Приват-Агрохолдінг" (обидва - Дніпропетровськ), і відкрив ліквідаційну процедуру строком на один рік.

Як повідомляє
"Голос України" відповідну постанову було прийнято 29 листопада 2011 року. Ліквідатором компанії призначений арбітражний керуючий Олена Залуцька.

 "Приват-Агрохолдінг" створений в 2005 році і спочатку об'єднував 15 підприємств, до 2009 року - вже 24. За даними холдингу, загальна площа земекль, що вони обробляють становить 150 тис. га.

Основні напрями діяльності агрохолдингу: рослинництво, насінництво і тваринництво. Корпорація має промисловим комплексом по розведення великої рогатої худоби потужністю до 5 тис. голів.

"Приват-Агро" в 2010 році збільшило чисті збитки на 6,5% - до 33170000 грн. Її чистий дохід збільшився на 75,4% - до 41920000 грн.





Схожі новини
  • Суд визнав банкрутом два дочірні підприємства «Хліба України» у Дніпропетровській області
  • Річний прибуток “Пирятинського сирзаводу” зріс у 10 разів
  • Азаров завтра побуває на Сорочинському ярмарку
  • Агрохолдинг ІМК направить весь чистий прибуток за 2011 рік у розмірі $17,34 млн на розвиток і не буде виплачувати дивіденди
  • Агрохолдинг Ахметова і Новинського випустить облігації на 300 млн грн

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.