Аграрний тиждень. Україна
» » Регіонал Климець вважає дикістю горілчаний фальсифікат
» » Регіонал Климець вважає дикістю горілчаний фальсифікат

Регіонал Климець вважає дикістю горілчаний фальсифікат


20% фальсифікату на ринку лікеро-горілчаної продукції України свідчать про одне – українська економіка поки не може вважатися цивілізованою. Так народний депутат України Павло Климець прокоментував інформацію податкової міліції України про стан справ у цьому сегменті ринку.

"За європейськими мірками, п'ята частина ринку у тіні – неприпустима дикість. І нам треба з цим негайно боротися. Питання полягає не лише у наповненні бюджету, набагато важливішим є завдання формування нових, чесних та прозорих правил ведення бізнесу, коли всі учасники ринку перебуватимуть у рівних умовах", - підкреслив Павло Климець.

В той самий час народний депутат вітає наміри податкової міліції України протягом року ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції. "Наскільки мені відомо, останнім часом податкова міліція значно підвищила ефективність своєї роботи. Впевнений, що вона впорається із цим завданням", - зазначив народний депутат. Нагадаємо, раніше начальник податкової міліції України Андрій Головач заявив, що віддав розпорядження регіональним управлінням протягом року ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції.





Схожі новини
  • Підвищення цін на горілку буде стримувати виробництво нелегальної продукції - експерт
  • Податківці вилучили з обороту незаконного алкоголю і тютюну на суму понад 130 млн грн
  • Податкова міліція скоротила обсяги тіньового ринку алкоголю з 20% до 10%
  • Збір акцизного податку на лікеро-горілчану продукцію за два місяці 2012 р. зріс на третину – до 532,9 млн грн.
  • Податкова міліція має намір ліквідувати тіньовий ринок лікеро-горілчаної продукції

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.