Аграрний тиждень. Україна
» » Уряд пропонує відмінити сертифікацію зберігання та експорту-імпорту зерна
» » Уряд пропонує відмінити сертифікацію зберігання та експорту-імпорту зерна

Уряд пропонує відмінити сертифікацію зберігання та експорту-імпорту зерна


Кабінет міністрів України пропонує відмінити сертифікацію зерна та продуктів його переробки. Відповідні положення містяться в законопроекті «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скорочення кількості документів дозвільного характеру», який опубліковано на офіційному сайті Міністерства економічного розвитку та торгівлі.

Також Кабмін пропонує відмінити сертифікацію якості зерна та продуктів його переробки при здійсненні експортно-імпортних операцій, «крім хлібобулочних та макаронних виробів».

Крім того, уряд пропонує відмінити обов`язкове страхування зерна, «прийнятого на зберігання за простим або подвійним свідоцтвом, від ризиків випадкової загибелі, пошкодження або втрати за рахунок поклажодавця».





Схожі новини
  • Депутати мають намір скасувати обов'язкову сертифікацію зерна
  • Уряд спростив процедуру сертифікації зерна
  • Держсільгоспінспекція сприяє спрощенню процедури ведення бізнесу на зерновому ринку
  • Микола Вашешніков: «Відміна деяких дозвільних документів значно погіршить імідж нашої держави на міжнародних ринках та вплине на здоров’я громадян»
  • Кабмін пропонує скасувати атестацію виробництва молочних продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.