Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
» » Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»

Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»


На сьогодні найбільш ефективним способом ведення господарства у галузі молочного скотарства Львівщини є створення сімейних ферм та кооперативів. Про це сьогодні, 22 травня, під час робочої поїздки до Львівської області повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.
«Створення сімейних ферм та кооперативів є одним з головних напрямків розвитку галузі. Тому допомога Уряду у вигляді дотацій в обсязі 1 млрд. грн. буде спрямована саме на підтримку одноосібників в галузі тваринництва, в тому числі і Львівської області», - повідомив Міністр.
Окрім того, зазначив очільник Мінагрополітики, задля забезпечення рентабельності ведення малого бізнесу на селі у галузі молочного скотарства, важливим питанням залишається проблема реалізації.
«На сьогодні пріоритетним питанням є розвиток переробних підприємств у регіонах, аби вирощена продукція відразу могла йти у виробництво і давати прибуток. Окрім того, вступ до Зони вільної торгівлі з Євросоюзом, де Україна отримала дозвіл експортувати, в тому числі і молочну продукцію, дасть нові можливості розвитку цього регіону та поштовх до його економічного зростання», - відмітив Микола Присяжнюк.
Прес-служба Мінагрополітики





Схожі новини
  • Микола Присяжнюк: «Програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ допомагає у створенні сімейних ферм»
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток малих підприємств на селі є стимулом до соціального зростання регіонів»
  • Присяжнюк: «Підтримка одноосібників полягатиме не в розмірі дотацій, а в їх ефективному використанні»
  • Микола Присяжнюк: Сільгосппідприємства отримуватимуть кошти за нових корів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.