Аграрний тиждень. Україна
» » На Київщині розпочався Всеукраїнський день поля 2012 «Техніка успішного виробництва»
» » На Київщині розпочався Всеукраїнський день поля 2012 «Техніка успішного виробництва»

На Київщині розпочався Всеукраїнський день поля 2012 «Техніка успішного виробництва»



Сьогодні, 21 червня, на території Українського науково-дослідного інституту УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого розпочався Всеукраїнський день поля 2012 «Техніка успішного виробництва». В рамках заходу, якій відбувається під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства та НААНУ, пройде нарада з питань техніко-технологічного переоснащення агропромислового комплексу та розвитку сільськогосподарського машинобудування.
У рамках Всеукраїнського дня поля відбудеться ознайомлення із науковими розробками Українського науково-дослідного інституту УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого, огляд сільськогосподарської техніки для збирання, післязбиральної обробки і зберігання зернових, а також технічні новинки.
У Дні поля візьмуть участь близько 80 організацій, серед яких 60 заводів-виробників та постачальників сільськогосподарської техніки, а також 10 науково-дослідних установ. У цілому, на заході буде представлено понад 100 зразків новітньої сільськогосподарської техніки вітчизняного та іноземного виробництва.





Схожі новини
  • Держава створила сприятливі умови для виробництва сільгосптехніки, а також її придбання
  • В УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого відбудеться показ техніки білоруського та українсько-білоруського спільного виробництва
  • Німеччина допоможе Україні налагодити виробництво біопалива
  • Секрети успішного виробництва
  • 30 млрд грн необхідно щорічно на оновлення с/г техніки

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.