Аграрний тиждень. Україна
» » Присяжнюк: Одноосібники вперше за 20 років отримали реальну допомогу держави
» » Присяжнюк: Одноосібники вперше за 20 років отримали реальну допомогу держави

Присяжнюк: Одноосібники вперше за 20 років отримали реальну допомогу держави


Державна бюджетна дотація за утримання та збереження молодняку ВРХ стала однією з перших ініціатив Уряду за двадцять років, яка спрямована на допомогу одноосібникам.

Окрім нарощення поголів’я, дотація сприятиме створенню сімейних ферм та соціальному благополуччю на селі. Про це, сьогодні, під час робочого візиту на Сумщину, заявив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.

«Уряд передбачив 1 мільярд гривень дотацій селянам за збереження та утримання молодняку ВРХ. Вперше за останні 20 років запроваджено таку ініціативу Уряду, коли дотація спрямовується на допомогу саме одноосібникам», - зазначив Міністр.

Окрім того, за словами очільника відомства, дотація сприятиме створенню сімейних ферм, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

«Ми будемо наполягати, щоб ця ініціатива діяла максимально довго – мінімум 5-7 років, аби відродити одноосібні господарства і створити сімейні ферми. Це дасть можливість жителю українського села відчувати себе достойним членом суспільства. Ми повинні чітко розуміти, що ця ініціатива несе соціальне навантаження», - зауважив Микола Присяжнюк.

Наступний кроком держави стане фінансова підтримка розвитку свинарства і птахівництва в приватному секторі.





Схожі новини
  • У наступному році держава мотивуватиме селян новими програмами фінансової підтримки
  • На рахунки селян надійшло 57,5 мільйона гривень за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • Микола Присяжнюк: Понад 81 тисячу господарів подали заявки на дотацію за утримання молодняку ВРХ
  • ДОТАЦІЯ НА МОЛОДНЯК ДІЯТИМЕ ДОВГО
  • Микола Присяжнюк: «Програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ допомагає у створенні сімейних ферм»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.