Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Присяжнюк: «Програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ допомагає у створенні сімейних ферм»
» » Микола Присяжнюк: «Програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ допомагає у створенні сімейних ферм»

Микола Присяжнюк: «Програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ допомагає у створенні сімейних ферм»


Державна програма дотаційних виплат за збереження та утримання молодняку ВРХ, окрім стимулювання нарощення поголів’я, допомогла зробити перші кроки до створення сімейних ферм, де займаються молочним скотарством. Молочарські кооперативи, створення яких держава активно підтримує, надаватимуть стовідсоткове обслуговування сімейних ферм – від ветеринарної медицини та запліднення до перевірки якості молока та стабільної ціни на нього. Про це сьогодні, 17 липня, під час робочої поїздки на Черкащину повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.
На переконання Миколи Присяжнюка, такі державні програми повернули довіру селян до влади, а також стимулюють займатися молочним скотарством.
«З кожною декадою кількість звернень для отримання дотацій зростає, і це говорить про те, що люди хочуть працювати. Тільки за два місяці роботи дотації ми приростили поголів’я на 0,5% за цей період ми ідентифікували 450 тисяч голів телят. Це говорить про те що мінімум 80% цієї кількості буде утримуватися мінімум до року-півтора», - відмітив очільник Мінагрополітики.
Прес-служба Мінагрополітики





Схожі новини
  • Понад 152 мільйона гривень передбачено в цьому році на виплату дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • Нараховані дотації за збереження та утримання понад 436 тисяч голів молодняку
  • Понад 62 тисячі селян отримають дотацію за збереження молодняку ВРХ
  • Присяжнюк: Одноосібники вперше за 20 років отримали реальну допомогу держави
  • Микола Присяжнюк: «Розвиток сімейних ферм та кооперативів повинен стати основою ведення молочного скотарства Львівщини»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.