Аграрний тиждень. Україна
» » Фінансування робіт з використання та охорони земель збільшилось втричі
» » Фінансування робіт з використання та охорони земель збільшилось втричі

Фінансування робіт з використання та охорони земель збільшилось втричі


На виконання робіт із використання та охорони земель та інших заходів, передбачених відповідними регіональними програмами, станом на 01.07.2012 було спрямовано близько 108,5 млн грн, що в три рази більше ніж за аналогічний період минулого року

Загалом регіональними програми з використання та охорони земель та іншими програми у сфері земельних відносин на 2012 рік передбачено фінансування у сумі близько 1,1 млрд грн, що на 126,46 млн грн більше ніж у минулому році.

Зокрема, на охорону земель в цьому році місцеві органи влади виділили 23,2 млн грн, а за аналогічний період минулого року цей показник становив лише 5,9 млн гривень.

На проведення робіт з інвентаризації земель передбачено в 5 разів більше коштів – 31,9 млн грн, ніж минулого року, на розмежування земель – в 2 рази більше (2,7 млн грн), а на проведення нормативної грошової оцінки земель – направлено 10,7 млн грн, що вдвічі більше порівняно із аналогічним періодом 2011 року. До того ж фінансування інших заходів у цій сфері покращилось в 2,3 раза і в грошовому вимірі становлять 40 млн гривень.

Найбільше коштів на фінансування заходів, передбачених відповідними програмами виділено у Донецькій – 31,1 млн грн, Кіровоградській – 28,2 млн грн, Рівненській – 11,8 млн грн, Житомирській – 6,8 млн грн та Черкаській – 6,5 млн грн, областях.






Схожі новини
  • Одещина: На відшкодування сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 3,5 млн.грн.
  • Кошти від відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва потребують належного використання
  • Волинь використала 1,7 млн. грн. від втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва на впровадження земельної реформи
  • На землевпорядкування влада виділила майже мільярд
  • Держбюджетом-2013 на фінансування програм землевпорядної галузі передбачено 903, 7 млн. грн.

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.