Аграрний тиждень. Україна
» » Микола Безуглий розкаже все про зерно
» » Микола Безуглий розкаже все про зерно

Микола Безуглий розкаже все про зерно


За попередніми даними вчених Національної академії аграрних наук України, валовий збір зерна цього року може становити 47-48 млн. тонн. Це приблизно на 13 млн. тонн менше, ніж розраховували аграрії. Маючи свої наукові підходи, розрахунки і досвід, в НААН підкреслюють, що потенціал України у зерновиробництві є досить потужним.

Як протистояти викликам погоди (глобальне потепління) і вирощувати сталі врожаї зерна? Якою є цього року та має бути у майбутньому економіка зерновиробництва? Які регіони України найбільш придатні для виробництва зернових? Які поради готові надати аграріям науковці і від чого застерегти?..

На ці та інші непрості питання зернового виробництва ви дістанете відповіді під час брифінгу, який розпочне президент НААН Микола Безуглий у середу, 12 вересня, о 10:00 в приміщенні Академії (вул. Васильківська, 37, поруч зі ст. метро «Васильківська»).

Акредитація журналістів обов’язкова і завершується 11 вересня о 19:00. Деталі та акредитація за тел.: 067.967.08.94, прес-служба НААН.





Схожі новини
  • Збори НААН задовольнили заяву Безуглого про складення повноважень президента академії
  • Микола Азаров ознайомиться з потенціалом аграрної науки
  • Микола Безуглий: «На ринок буде запропоновано більше 60 млн. т зерна»
  • «Нова стратегія виробництва зернових та олійних культур в Україні»
  • В Україні змінюватиметься зональна структура посівних площ зернових

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.