Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція: Заборонено експлуатацію 1800 машин, які не пройшли обов’язковий технічний контроль
» » Держсільгоспінспекція: Заборонено експлуатацію 1800 машин, які не пройшли обов’язковий технічний контроль

Держсільгоспінспекція: Заборонено експлуатацію 1800 машин, які не пройшли обов’язковий технічний контроль


Державною інспекцією сільського господарства в Чернігівській області проведена робоча нарада із суб’єктами господарювання, які здійснюють обов’язковий технічний контроль машин в області. Зокрема, на заході було піднято питання щодо здійснення контролю всіх машин, в тому числі і тих, які мають видимі ознаки несправності, а також недопущення видачі протоколів перевірки технічного стану машин на транспорт де відсутній електростартерний запуск двигуна.
Також, усім присутнім надано роз’яснення щодо необхідності видачі на несправні машини актів перевірки її технічного стану згідно форми, затвердженої наказом Мінагрополітики та порядку внесення інформації до автоматизованої електронно-облікової системи.
Керівникам підприємств, а саме ТОВ «Десна-Транс», ТОВ «Техноторг-Дон», ПП «Короптранс», суб’єктам господарювання, що здійснюють експлуатацію машин, які не пройшли обов’язковий технічний контроль, направлено листи з вимогою прискорити проходження технікою обов’язкового технічного контролю.
Разом з тим, в результаті проведення інспекторами контролю за технічним станом транспортних засобів відповідно до ст. 37 Закону України «Про дорожній рух», заборонено експлуатацію 1800 машин.





Схожі новини
  • Відміна обов'язкового технічного контролю сільськогосподарської техніки дозволить аграріям зекономити близько 100 млн. грн.
  • Держсільгоспінспекція перевіряє готовність сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт
  • Спочатку року Держсільгоспінспекцією проведено технічний контроль 98 тис. машин
  • Держсільгоспінспекція та Держмитслужба домовилися про автоматизований обмін інформацією при розмитненні тракторів та інших машин
  • Держсільгоспінспекцією здійснено близько 50 тис. перевірок стану с\г машин

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.