Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція проводить навчання фахівців з розсадництва
» » Держсільгоспінспекція проводить навчання фахівців з розсадництва

Держсільгоспінспекція проводить навчання фахівців з розсадництва


З метою підвищення кваліфікації фахівців територіальних органів, які відповідають за галузь розсадництва плодових, ягідних, горіхоплідних, малопоширених, декоративних культур, винограду та хмелю, Державною інспекція сільського господарства України, а саме Департаментом насінництва та розсадництва організовано відповідні навчання.
Для проведення навчань, у якому приймуть участь 31 фахівець, залучено профільні наукові установи серед яких Інститут садівництва НААН, Національний науковий центр «Інститут виноградарства і виноробства ім. В.Є.Таїрова», Інститут сільського господарства Полісся НААН та Нікітський ботанічний сад – Національний науковий центр, які запропонували додаткові питання для включення до програм навчань.
Заплановані навчання вже відбулися на базі Подільської дослідної станції садівництва Інституту садівництва НААН з 9 по 12 жовтня та з 16 по 19 жовтня будуть проведені на Артемівській дослідній станції розсадництва Інституту садівництва НААН.





Схожі новини
  • Наукове забезпечення розвитку галузей садівництва, виноградарства та виноробства
  • Микола Присяжнюк відвідає Інститут садівництва Національної аграрної академії наук
  • Нікітський ботанічний сад святкує в ці дні своє 200-ліття
  • Дбаючи про сад
  • На 40% за останні 5 років збільшилось виробництво саджанців плодово-ягідних культур

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.