Аграрний тиждень. Україна
» » Держземагентство оприлюднює показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь
» » Держземагентство оприлюднює показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь

Держземагентство оприлюднює показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь


До уваги ЗМІ, землевласників і землекористувачів, органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, органів Державної податкової служби, оцінювачів і розробників технічної документації із землеустрою.

Держземагентство України оприлюднює показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь (ріллі та перелогів, багаторічних насаджень, природних сіножатей, пасовищ) у середньому по Україні та в розрізі регіонів України за період 1995 – 2012 років.

Оприлюднені показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь є базою для визначення розміру земельного податку, фіксованого сільськогосподарського податку, орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності, втрат сільськогосподарського виробництва, мінімального розміру орендної плати за земельну частку (пай), державного мита при обміні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок згідно із законом.

Докладніше про показники нормативної грошової оцінки 1 гектара сільськогосподарських угідь на сайті Держземагентства України у розділі “Ринок земель – Оцінка земель та оціночна діяльність”.






Схожі новини
  • В Україні первинну нормативну грошову оцінку земель проведено у 29528 населених пунктах
  • На Вінниччині у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва надійшло 436,9 тис. гривень
  • Волинь використала 1,7 млн. грн. від втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва на впровадження земельної реформи
  • Мінфін пропонує підвищити у три рази ставки податку на землю
  • Середня орендна плата за земельні паї в 2013 році може вирости на 15-20%

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.