Аграрний тиждень. Україна
» » Дотації за телят продовжують виплачуватись
» » Дотації за телят продовжують виплачуватись

Дотації за телят продовжують виплачуватись


Держава продовжує виплату грошових дотацій за збереження молодняку великої рогатої худоби. Про це з посиланням на оперативні дані повідомили у прес-службі Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.
Так, на початок листопада в області дотація за молодняк великої рогатої худоби нарахована майже восьми тисячам їх власникам на суму 4 мільйона 608 тисяч гривень. На сьогодні вже виплачено 3 мільйона 620 тисяч гривень.

Нагадуємо, що згідно постанови Кабінету Міністрів України №246 від 02 березня 2011 року українські селяни, які утримують молодняк великої рогатої худоби віком від 3-х до 15-ти місяців, мають право на дотацію за утримання такого молодняку в розмірі 250 - 1000 гривень за кожну голову.

У Головному управлінні агропромислового розвитку ОДА заведений щоденний моніторинг приймання органами місцевого самоврядування відповідних документів від фізичних осіб для отримання дотації.





Схожі новини
  • На Львівщині виплатять 7033,25 тис. грн. дотацій за утримання молодняку ВРХ
  • Селяни Чернігівщини отримали понад 2 млн. грн. дотації за збереження молодняку ВРХ
  • Дотації на молодняк ВРХ
  • Микола Присяжнюк: Понад 81 тисячу господарів подали заявки на дотацію за утримання молодняку ВРХ
  • СЕЛЯНИ ОТРИМАЛИ ПІВМІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ ЗА ТЕЛЯТ

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.