Аграрний тиждень. Україна
» » У 2012 році 340 тисяч селян отримали державну допомогу за утримання молодняку ВРХ
» » У 2012 році 340 тисяч селян отримали державну допомогу за утримання молодняку ВРХ

У 2012 році 340 тисяч селян отримали державну допомогу за утримання молодняку ВРХ


У 2012 році майже 340 тисяч осіб отримали 305 мільйонів гривень бюджетної дотації за утримання та збереження ними 509 тисяч голів молодняку ВРХ. Окрім того, минулоріч держава виділила сільгосппідприємствам 300 мільйонів гривень за різними напрямами підтримки галузі тваринництва. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк.
«Результати минулого року у галузі тваринництва, безперечно, є успішними. Про це свідчить зростання поголів’я ВРХ у господарствах населення на 2,9%, або на 83,1 тисячі голів. Започаткована позитивна динаміка свідчить про ефективність державної політики щодо відродження галузі тваринництва, як у селянських господарствах, так і на сільгосппідприємствах», – зазначив Микола Присяжнюк.
Міністр поінформував, що у 2012 році майже 340 тисяч осіб отримали 305 мільйонів гривень бюджетної дотації за утримання та збереження ними 509 тисяч голів молодняку ВРХ. Він нагадав, що така форма підтримки була вперше запроваджена саме в минулому році.
Також Микола Присяжнюк звернув увагу на державну фінансову підтримку сільгосппідприємств, на яких також спостерігається значне нарощення поголів’я худоби та птиці.
Очільник відомства нагадав, що у державному бюджеті на 2013 рік на програми галузі тваринництва передбачено 650 мільйонів гривень, та наголосив, що будуть продовжені існуючі програми підтримки галузі та планується запровадження нових.





Схожі новини
  • Селянам спрямували 15,3 мільйона гривень дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • Понад 152 мільйона гривень передбачено в цьому році на виплату дотації за утримання та збереження молодняку ВРХ
  • У 2012 році держава спрямувала близько 700 мільйонів гривень на програми в галузі тваринництва
  • У 2013 році держава виділить 650 мільйонів гривень на розвиток тваринництва
  • Нараховані дотації за збереження та утримання понад 436 тисяч голів молодняку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.