Аграрний тиждень. Україна
  • 02 жовтня

    Юрій Мельник: «Ми готові надалі

    Ще п’ятнадцять років тому ми не замислюючись купували так звані «ніжки Буша» - заморожену курятину, імпортовану з-за океану. Саме тоді Юрій Косюк, власник компанії

  • 24 вересня

    Асцит: проблематика и защита птицы

    Несмотря на многолетнее изучение асцита, этот недуг всё еще влечет за собой значительные финансовые потери для птицеводов во всем мире. Эксперты оценивают, что ежегодный

  • 24 вересня

    ПРАКТИКА ЕФЕКТИВНОЇ ГОДІВЛІ БРОЙЛЕРІВ

    Успіх вирощування бройлерів здебільшого пов'язаний з правильним та вмілим годуванням. Зробивши чималі інвестиції в комбікорм, не завжди можна отримати від нього

  • 24 вересня

    Генетики стане більше

    Перша в Україні ферма-нуклеус з розведення чистих ліній племінних свиней «Серволюкс-Генетик» (http://www.servolux.com.ua/) розширює потужності. Сьогодні на території вже

  • 23 вересня

    Новатор ринку фасованого яйця

    За півстоліття свого існування промислове птахівництво в Україні динамічно розвивалося, і найкращі показники в цій галузі завжди мали виробники курячого яйця. Тож

  • 23 вересня

    Генетичні лінії компанії «Гермітаж

    «Гермітаж Дженетікс» - один із найбільших постачальників високоякісної генетики свиней на український ринок: за чотири роки в наші господарства завезено понад 7800

  • 28 липня

    Как упростить составление рационов

    Начало статьи – в №3-4 нашего журнала.   Кормовые группы и рецепты комбикормов для молочного скота Мы не можем рассчитывать рецепты комбикормов для дойных коров

  • 28 липня

    Молочне тваринництво потрібно

    На сучасному етапі розвитку галузі молочного тваринництва України ефективне виробництво високоякісного молока можливе лише за умови комплексного вирішення низки ключових

  • 21 липня

    Особлива небезпека для села

    Як відомо, у наш час перший випадок захворювання на африканську чуму свиней (АЧС), який досить швидко ліквідували, був зареєстрований на території України в Запорізькій

  • 07 липня

    Природна стимуляція росту та

    Зростаючий попит на продукти тваринництва, нестабільність і постійне зростання цін на кормову базу вимагають у виробників дотримання умов оптимального виробництва для

  • 03 липня

    Кращий вибір батьківської лінії для

    З 1 січня 2011 року деякі мережі супермаркетів вирішили продавати продукцію, отриману лише від тих свиней, що не були фізично кастровані. Один із основних факторів, що

  • 03 липня

    4 фактори впливу на ефективність

    Свинарство - одна з найбільш перспективних галузей в агробізнесі. Вона забезпечує продуктами харчування мало не весь світ. Чи не щодня світові лідери з вирощування та

  • 23 травня

    М’ясна продуктивність молодняку свиней

    На прикладі племінного репродуктора ТОВ «Агросервіс ЛТД» Чугуївського району Харківської області проаналізовано чинники, від яких залежить відгодівельна продуктивність,

  • 23 травня

    Черга уже розписана до березня

    У січні в ТОВ «Агропрайм Холдинг» сталася довгоочікувана подія: на племзавод підприємства завезли племінних свинок та кнурів французької генетичної компанії Gene+. Всі

  • 23 травня

    Как упростить составление рационов

    Нормы кормления животных - показатель суточных потребностей разных групп животных в определенных питательных веществах. Практика кормления животных

  • 23 травня

    Кому потрібна племінна птиця

    Закінчивши 2013 рік, керівники та спеціалісти племптахогосподарств асоціації «Птахопром України» підбили перші підсумки своєї роботи в минулому році й спланували напрями

  • 23 травня

    Проблемні питання відтворення корів

    Відтворення тварин – складний біолого-технологічний процес, який залежить від генетичних і паратипових чинників. Науково доведено, що вплив спадковості на показники

  • 24 квітня

    Генетичні лінії компанії «Гермітаж

    «Гермітаж Дженетікс» - один із найбільших постачальників високоякісної генетики свиней на український ринок: за чотири роки в наші господарства завезено понад 7800

  • 24 квітня

    Новатор ринку фасованого яйця

    За півстоліття свого існування промислове птахівництво в Україні динамічно розвивалося, і найкращі показники в цій галузі завжди мали виробники курячого яйця. Тож

  • 18 березня

    Новий підхід до виробництва молока

    «Раніше керівники чи власники тваринницьких комплексів скаржились на ціну на молоко, її коливання впродовж року, на незрозумілу систему державних дотацій. Нині ж таких

  • 18 березня

    Системна робота – високі результати

    «Три кити, на яких тримається свинарство, – годівля, утримання і селекція, - каже генеральний директор корпорації по виробництву м'яса на промисловій основі

  • 18 березня

    Велика біла

    В сучасному поголів'ї цієї породи можна виділити три продуктивні типи: м'ясний, м'ясо-сальний і сальний. Основним є м'ясо-сальний або універсальний тип. Велика біла

  • 18 березня

    Шлях до успіху

    В Україні зростає виробництво м’яса птиці та свинини, відповідно, зважаючи на збільшення поголів’я, останні кілька років комбікормове виробництво теж демонструє стійку

  • 18 березня

    Хвороба Ауєскі: боротьба та профілактика

    Хвороба Ауєскі (псевдосказ) - вірусне захворювання з характерними ознаками енцефаломієліту, ураженням верхніх дихальних шляхів і легенів, порушенням функцій відтворення