Про це свідчать тенденції світового виробництва і споживання масложирової продукції. Зокрема, ці тенденції полягають в переорієнтації у структурі харчування населення економічно розвинених країн від жирів тваринного походження до рослинних олій і жирів, збільшення чисельності населення планети, збільшення використання рослинних олій для технічних потреб (виробництво біодизельного палива, пластмасу, миючих засобів, мастил тощо).
Про стан та перспективи розвитку олійно-жирової галузі України на III Олійножирової конференції, яку Група Компаній "ПроАгро Груп" спільно з АГРОПОРТ проведуть 11 жовтня 2019 року в рамках AGROPORT East Kharkiv 2019, розповість директор Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України Павло Петік.
Приєднуйтесь!
З питань участі у наших подіях, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії "ПроАгро Груп":
proagro.com.ua