Аграрний тиждень. Україна
» Уряд сприятиме експортерам
» Уряд сприятиме експортерам

Уряд сприятиме експортерам


Урядові структури, міністерства та відомства у взаємодії з європейською стороною домовилися про заходи зі сприяння виходу українських компаній на ринки ЄС. Про це повідомила заступник Міністра Кабінету Міністрів — директор Урядового офіса з питань європейської інтеграції Наталія Гнидюк. Домовлено відкрити сервіс допомоги (export help desk) нашим потенційним експортерам, які прагнуть торгувати з ЄС.
З 1 січня 2016 року — з початком роботи зони вільної торгівлі — наші компанії отримають доступ до ринків державних закупівель країн Європейського Союзу, загальний річний обсяг яких сягає майже 1,8 трильйона євро, або 14% ВВП. Урядовий офіс з питань європейської інтеграції розробив для українських виробників електронний буклет «Державні закупівлі в країнах-членах ЄС» із переліком джерел про закупівлі, тендери та міжнародні торги, що їх проводять у кожній країні ЄС.

//ukurier.gov.ua/





Схожі новини
  • Українські тваринники отримали дозвіл експортувати продукцію до Вірменії
  • МінАгрополітики, ЄБРР, міжнародні банки допоможуть українським агроекспортерам вийти на ринки ЄС
  • Ціна європейської інтеграції
  • Петро Порошенко: Українські виробники захищені при доступі на ринки країн СНД
  • Уряд запроваджує державні форвардні закупівлі зерна

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.