Аграрний тиждень. Україна
» » Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості
» » Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

    Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості


    Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

    У виноробній компанії «Коблево» в Миколаївській області цього року зібрали 10,5 тис. тонн винограду, на 16% менше, ніж торік, але якість матеріалу вища. Близько 70% врожаю збирали вибірково руками для виробництва вин високої якості.

    Повідомляє прес-служба Bayadera Group, у яку входить ПАТ «Коблево».

    У компанії відзначають, що літо 2019 було не надто сприятливими для виноградарів – посушливе і спекотне, майже без дощів. Проте перевагою нинішнього врожаю є не кількість, але якість: завдяки сухому сезону увесь врожай повністю дозрів і це добре позначиться на якості вина.

    «Усю вологу виноград брав з ґрунтів, а ззовні його зігрівало щедре сонце. Відсутність дощів вплинула на дозрівання винограду тож і вино ми очікуємо особливе – насичене, з яскраво вираженими характеристиками сортів, з фруктовими нотами в ароматі і смаку», – сказала головний винороб ПАТ «Коблево» Тетяна Матвєєва.

    Виноградники «Коблево» займають понад 2000 га. Тут вирощують 16 сортів винограду європейських сортів і локальні аборигенські сорти: Одеський Чорний, Бастардо Магарачский, Мускат Одесский.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Додаткові фунгіцидні обробки збережуть врожай плодових
  • Компания Коблево установила новое оборудование
  • «Коблево» в 2012 году сократило чистую прибыль на 38%
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • "В Україні втрати врожаю винограду 2012 р. через погодні умови не перевищать 10-15%", - експерт

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості


Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

У виноробній компанії «Коблево» в Миколаївській області цього року зібрали 10,5 тис. тонн винограду, на 16% менше, ніж торік, але якість матеріалу вища. Близько 70% врожаю збирали вибірково руками для виробництва вин високої якості.

Повідомляє прес-служба Bayadera Group, у яку входить ПАТ «Коблево».

У компанії відзначають, що літо 2019 було не надто сприятливими для виноградарів – посушливе і спекотне, майже без дощів. Проте перевагою нинішнього врожаю є не кількість, але якість: завдяки сухому сезону увесь врожай повністю дозрів і це добре позначиться на якості вина.

«Усю вологу виноград брав з ґрунтів, а ззовні його зігрівало щедре сонце. Відсутність дощів вплинула на дозрівання винограду тож і вино ми очікуємо особливе – насичене, з яскраво вираженими характеристиками сортів, з фруктовими нотами в ароматі і смаку», – сказала головний винороб ПАТ «Коблево» Тетяна Матвєєва.

Виноградники «Коблево» займають понад 2000 га. Тут вирощують 16 сортів винограду європейських сортів і локальні аборигенські сорти: Одеський Чорний, Бастардо Магарачский, Мускат Одесский.

ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

agroconf.org





Схожі новини
  • Додаткові фунгіцидні обробки збережуть врожай плодових
  • Компания Коблево установила новое оборудование
  • «Коблево» в 2012 году сократило чистую прибыль на 38%
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • "В Україні втрати врожаю винограду 2012 р. через погодні умови не перевищать 10-15%", - експерт

  • Додати комментар
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.