Аграрний тиждень. Україна
АТУ»»Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості
АТУ»»Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

    Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості


    Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

    У виноробній компанії «Коблево» в Миколаївській області цього року зібрали 10,5 тис. тонн винограду, на 16% менше, ніж торік, але якість матеріалу вища. Близько 70% врожаю збирали вибірково руками для виробництва вин високої якості.

    Повідомляє прес-служба Bayadera Group, у яку входить ПАТ «Коблево».

    У компанії відзначають, що літо 2019 було не надто сприятливими для виноградарів – посушливе і спекотне, майже без дощів. Проте перевагою нинішнього врожаю є не кількість, але якість: завдяки сухому сезону увесь врожай повністю дозрів і це добре позначиться на якості вина.

    «Усю вологу виноград брав з ґрунтів, а ззовні його зігрівало щедре сонце. Відсутність дощів вплинула на дозрівання винограду тож і вино ми очікуємо особливе – насичене, з яскраво вираженими характеристиками сортів, з фруктовими нотами в ароматі і смаку», – сказала головний винороб ПАТ «Коблево» Тетяна Матвєєва.

    Виноградники «Коблево» займають понад 2000 га. Тут вирощують 16 сортів винограду європейських сортів і локальні аборигенські сорти: Одеський Чорний, Бастардо Магарачский, Мускат Одесский.

    ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

    agroconf.org





    Схожі новини
  • Компания Коблево установила новое оборудование
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • «Коблево» в 2012 году сократило чистую прибыль на 38%
  • "В Україні втрати врожаю винограду 2012 р. через погодні умови не перевищать 10-15%", - експерт
  • Додаткові фунгіцидні обробки збережуть врожай плодових

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

09 жовтень, Розділ ---, переглядів 1 381

Миколаївські виноградарі зібрали менший урожай, але кращої якості

У виноробній компанії «Коблево» в Миколаївській області цього року зібрали 10,5 тис. тонн винограду, на 16% менше, ніж торік, але якість матеріалу вища. Близько 70% врожаю збирали вибірково руками для виробництва вин високої якості.

Повідомляє прес-служба Bayadera Group, у яку входить ПАТ «Коблево».

У компанії відзначають, що літо 2019 було не надто сприятливими для виноградарів – посушливе і спекотне, майже без дощів. Проте перевагою нинішнього врожаю є не кількість, але якість: завдяки сухому сезону увесь врожай повністю дозрів і це добре позначиться на якості вина.

«Усю вологу виноград брав з ґрунтів, а ззовні його зігрівало щедре сонце. Відсутність дощів вплинула на дозрівання винограду тож і вино ми очікуємо особливе – насичене, з яскраво вираженими характеристиками сортів, з фруктовими нотами в ароматі і смаку», – сказала головний винороб ПАТ «Коблево» Тетяна Матвєєва.

Виноградники «Коблево» займають понад 2000 га. Тут вирощують 16 сортів винограду європейських сортів і локальні аборигенські сорти: Одеський Чорний, Бастардо Магарачский, Мускат Одесский.

ІЦ УАК за матеріалами AgroTimes

agroconf.org





Схожі новини
  • Компания Коблево установила новое оборудование
  • Втрати урожаю винограду не перевищать 10-15%
  • «Коблево» в 2012 году сократило чистую прибыль на 38%
  • "В Україні втрати врожаю винограду 2012 р. через погодні умови не перевищать 10-15%", - експерт
  • Додаткові фунгіцидні обробки збережуть врожай плодових

  • Додати комментар
    Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.