Аграрний тиждень. Україна
» Завдяки співпраці МРЕТСГ, ДАБІ та аграрних асоціацій продовжено термін подачі документів на програму держпідтримки
» Завдяки співпраці МРЕТСГ, ДАБІ та аграрних асоціацій продовжено термін подачі документів на програму держпідтримки

Завдяки співпраці МРЕТСГ, ДАБІ та аграрних асоціацій продовжено термін подачі документів на програму держпідтримки


До 15 листопада триває збір документів від підприємств, у тому числі свиногосподарств, на часткове відшкодування вартості будівництва тваринницьких об’єктів. Цьогоріч термін введення об’єктів у експлуатацію і збору документів продовжено до 31-го жовтня і 15 листопада відповідно.

Продовження терміну введення в експлуатацію за зверненням аграрних асоціацій, у тому числі Асоціації «Свинарі України», ініціювало Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства. Слугувало цьому реформування Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ), у наслідок якої підприємства не могли вчасно зареєструвати дозволи на введення в експлуатацію.

Окрім того, у результаті тісної співпраці нової очільниці ДАБІ Король Ірини Миколаївни та МРЕТСГ була створена робоча група у рамках якої розглядалися онлайн-звернення підприємств щодо індивідуальних проблем з оформленням документів. Таким чином прикладено максимум зусиль, аби можна було вчасно подати усі необхідні документи і стати учасником програми держпідтримки.

Асоціація «Свинарі України» вельми вдячна за скооперовану роботу з боку відомств, адже в умовах складної епізоотичної та економічної ситуації, програми держпідтримки – інструмент, який дозволяє вітчизняним свинарям не тільки «триматися на плаву», а й розвивати галузь!

Джерело: Pigua.info





Схожі новини
  • У Мінекономіки розглянули стан подання заявок на отримання держпідтримки в галузях бджільництва і садівництва
  • Уряд продовжив строк подання документів на отримання держпідтримки в галузі садівництва і тваринництва
  • До уваги отримувачів держпідтримки! Внесено зміни до порядків та оновлено терміни подачі документів
  • На Кіровоградщині аграрія оштрафували на 52 тис. грн
  • Отримати відшкодування коштів за будівництво тваринницьких комплексів стало легше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.