Аграрний тиждень. Україна
» » Настояний на добрі та любові
» » Настояний на добрі та любові

    Настояний на добрі та любові


    У духмяному світі свіжоспеченого хліба Ольга Гончук почувається, наче вдома.

     

    alt    Ще б пак: тут, на хлібокомбінаті Рівненської райспоживспілки, вона пропрацювала 25 років. І хоча нині, як мовиться, "пішла на підвищення" (працює директором Лабораторії з якості продукції облспоживспілки), обов'язково навідується на рідне підприємство, де ні на мить не стихає мелодія виробничого оркестру...

         Є у цієї мелодії своє, особливе звучання: адже "ноти" для неї складають люди, які пахнуть найсвятішим, - хлібом. Та ще й як складають! Щодня на хлібокомбінаті випікають 6 тонн хліба та хлібо-булочних виробів 50-ти найменувань. І чого тут тільки немає: хліб із родзинками, з салом, з вареною картоплею, з тмином, горіхами, з додаванням тушених яблук... Усі складники - від борошна та заквасок до посипок - лише натуральні. Причому, не заморського, а місцевого виробництва, все це люблять і традиційно споживають на рівненському Поліссі. Тому й не дивно, що саме на це високотехнологічне підприємство, де ревно плекають традиції випікання хліба без жодних домішок і консервантів, частенько поспішають гості з близького та далекого зарубіжжя.

        Три роки поспіль експерти європейської мережі регіональної кулінарної спадщини спостерігали за його роботою, а напередодні професійного свята працівників харчової промисловості винесли свій вердикт: хлібокомбінат готовий гідно представляти Рівненщину та Україну в мережі. Тож мелодія виробничого оркестру рівненських пекарів відтепер лунає в унісон із їх європейськими колегами в 25 країнах Європи. Особливо ж смакував європейцям, які днями побували на комбінаті, хліб із салом та картоплею. Вони просто-таки аплодували його творцям: такого, зізналися, в житті ще не куштували!

       Є у колектива хлібокомбінату свої неписані правила. Тут переконані: приступати до випікання хліба варто лише з добрими думками, відповідною енергетикою та настроєм. Бо позитивна енергетика, яку вкладає в кожну хлібину пекар, додає споживачеві сили та здоров'я. Їхній хліб настояний на добрі та любові: так і хочеться відломити запечену скоринку та ще й altбулку, що дивляться на тебе просто з печі, й неодмінно скуштувати! А ще - низько вклонитися пекарям за їх благородну працю.

     

    Інна ОМЕЛЯНЧУК

    Фото автора

    На фото: Ця "хлібна гірка" особливо сподобалсь європейцям

                    На хлібокомбінаті завжди радо зустрічають гостей





    Схожі новини
  • №7-8(261)
  • №4 (259)
  • №2 (257)
  • №42 (254)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Настояний на добрі та любові


У духмяному світі свіжоспеченого хліба Ольга Гончук почувається, наче вдома.

 

alt    Ще б пак: тут, на хлібокомбінаті Рівненської райспоживспілки, вона пропрацювала 25 років. І хоча нині, як мовиться, "пішла на підвищення" (працює директором Лабораторії з якості продукції облспоживспілки), обов'язково навідується на рідне підприємство, де ні на мить не стихає мелодія виробничого оркестру...

     Є у цієї мелодії своє, особливе звучання: адже "ноти" для неї складають люди, які пахнуть найсвятішим, - хлібом. Та ще й як складають! Щодня на хлібокомбінаті випікають 6 тонн хліба та хлібо-булочних виробів 50-ти найменувань. І чого тут тільки немає: хліб із родзинками, з салом, з вареною картоплею, з тмином, горіхами, з додаванням тушених яблук... Усі складники - від борошна та заквасок до посипок - лише натуральні. Причому, не заморського, а місцевого виробництва, все це люблять і традиційно споживають на рівненському Поліссі. Тому й не дивно, що саме на це високотехнологічне підприємство, де ревно плекають традиції випікання хліба без жодних домішок і консервантів, частенько поспішають гості з близького та далекого зарубіжжя.

    Три роки поспіль експерти європейської мережі регіональної кулінарної спадщини спостерігали за його роботою, а напередодні професійного свята працівників харчової промисловості винесли свій вердикт: хлібокомбінат готовий гідно представляти Рівненщину та Україну в мережі. Тож мелодія виробничого оркестру рівненських пекарів відтепер лунає в унісон із їх європейськими колегами в 25 країнах Європи. Особливо ж смакував європейцям, які днями побували на комбінаті, хліб із салом та картоплею. Вони просто-таки аплодували його творцям: такого, зізналися, в житті ще не куштували!

   Є у колектива хлібокомбінату свої неписані правила. Тут переконані: приступати до випікання хліба варто лише з добрими думками, відповідною енергетикою та настроєм. Бо позитивна енергетика, яку вкладає в кожну хлібину пекар, додає споживачеві сили та здоров'я. Їхній хліб настояний на добрі та любові: так і хочеться відломити запечену скоринку та ще й altбулку, що дивляться на тебе просто з печі, й неодмінно скуштувати! А ще - низько вклонитися пекарям за їх благородну працю.

 

Інна ОМЕЛЯНЧУК

Фото автора

На фото: Ця "хлібна гірка" особливо сподобалсь європейцям

                На хлібокомбінаті завжди радо зустрічають гостей





Схожі новини
  • №7-8(261)
  • №4 (259)
  • №2 (257)
  • №42 (254)
  • Молока стало меньше

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.