Аграрний тиждень. Україна
» » 7 найефективніших брендів
» » 7 найефективніших брендів

    7 найефективніших брендів


    Цьогоріч Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2016» стала найбільшою за експозиційною площею, а також кількістю учасників і відвідувачів. А ще в рамках заходу виробники і дилери техніки представили чимало новинок.

    Державна фіскальна служба України оприлюднила такі дані: за 5 місяців 2016 року в Україну імпортовано тракторів на $208,3 мільйонів. Це всього на $21,6 млн менше, ніж за увесь 2015 рік - $229,9 мільйонів. Подібна тенденція простежується і по інших сегментах сільгосптехніки. Так, за даними ДФС, якщо за 12 місяців минулого року Україна імпортувала машин і механізмів для збирання врожаю, сортування плодів і заготівлі сіна на $176,9 млн, то за 5 місяців цього року - на 151,3 мільйонів.

    Учасники ринку стимулами інвестувати в техніку називають також урізання податкових пільг, що відбулося на початку 2016 року, та очікування повного скасування спецрежиму ПДВ з 1 січня 2017-го. «Обсяг продажів без використання фінансових інструментів зріс порівняно з минулим роком. Я би пояснив це змінами в податковому законодавстві, коли фермери намагаються вивільнені кошти інвестувати в техніку, щоб оптимізувати ПДВ. Прогнозуємо, що ця тенденція збережеться до кінця року», - зазначає керівник підрозділу продажів сільськогосподарської техніки «Цеппелін Україна» Фарід абу Хадід.

    За його оцінками, ринок агротехніки цього року зросте на понад 40%. «Ми при прогнозі на цей рік очікували ріст ринку. Оцінки розходилися від прагматичних 10% до оптимістичних 50%. На середину року можна говорити, що наближаємося до оптимістичного сценарію. Ринок за підсумками року може вирости на 40% і більше. Звісно, в різних сегментах ситуація буде різною, але в цілому ріст буде відчутним», - каже експерт.

    «Українська Аграрна Техніка»

    Найбільше позитивних відгуків від учасників виставки «Агро-2016» отримав посівний комплекс РARTNER від вітчизняного виробника «Українська Аграрна Техніка». Аграрії, які хоч раз спробували цей посівний комплекс в роботі, йому вже не зраджують. Сьогодні в Україні і Казахстані працює 500 таких посівних комлексів, тобто покриття цими машинами становить понад 1 млн гектарів. Отож, по сліду «сарафанного радіо» ми знайшли розробника і виробника диво-сівалки.

    Як виявилося, «Українська Аграрна Техніка» працює вже 15 років на ринку і спеціалізується на виробництві лише посівних комплексів. Шість років тому на цьому підприємстві спроектували і випустили перший в світі агрегат виключно під технологію суцільного посіву. Особливість і унікальність посівного комплексу РARTNER у тому, що він здійснює суцільний посів без міжрядь.

    «Суцільне розсіювання досягається за допомогою спеціального пристрою - триплетів. Це оригінальний запатентований 3-D розсіювач потоку насіння, завдяки якому воно рівномірно розподіляється по всій поверхні поля, - зазначає директор з розвитку компанії «Українська Аграрна Техніка» Володимир Михневич. - Для дозування норми висіву застосовується висіваючий апарат INDEX, що є найкращим апаратом у своєму класі. Механізм вкрай надійний, дозволяє точно витримати будь-яку норму висіву від 2 до 600 кг».

    Всі посівні операції проводяться за один прохід по полю. На ґрунт послідовно впливає 4 ряди знарядь: культиватор, пружинні борони, прикотуючі колеса і штригелі. Комплекс з культиватором шириною захвату 7,5 м агрегатується з трактором Т-150 від 175 к. с. Швидко складається і розкладається в робоче положення. Комплексом РARTNER можна сіяти всі без виключення культури - від пшениці до ріпаку.

    Нещодавно компанія «Українська Аграрна Техніка» розширила виробничі потужності. «Наше завдання - виготовляти посівні комплекси якісно, - констатує Володимир Михневич. - Високої якості ми досягаємо завдяки конструкторським рішенням. За 15 років роботи ми не застосовували ніяких складних вузлів, які б призводили до громіздкості чи ускладнень конструкцій посівного комплексу. Наша сівалка проста й зрозуміла в роботі й налаштуванні. В конструкції немає двигунів внутрішнього згорання, електроприводів, бо ці елементи дуже важко ремонтувати, приміром, в технічній майстерні. Тож ми пропонуємо аграріям достатньо прості конструкційні рішення».

    Ще однією особливістю роботи компанії є відсутність дилерської мережі. Продаж здійснюється безпосередньо від виробника і, за словами керівництва «Українська Аграрна Техніка», така політика дозволяє тримати мінімальну ціну і бути конкурентоздатними на ринку.

    AGCO

    В рамках експозиції на стенді корпорації AGCO відбулася всеукраїнська прем’єра трактора Fendt 1000 Vario, а також зернозбирального комбайну – Massey Ferguson T7.

    Серія тракторів 1000 Vario - це абсолютно нові технології і повністю новий підхід в світовому тракторобудуванні. «Колісні трактори Fendt 1000 Vario - це перші в світі трактори загального призначення з універсальними низькими обертами двигуна «Fendt ProDrive» і технологією «Fendt VarioDrive», - запевняє – керівник групи AGCO Леонід Кулик. - Всі компоненти трактора (двигун, коробка передач, вентилятор, гідравлічна система та інші складові) оптимально узгоджені між собою на етапі проектування і створені за так званим принципом: «високий крутний момент - низькі оберти двигуна» для забезпечення мінімальної витрати палива. Створені ці машини для найважчих тягових робіт, які раніше виконували трактори на гусеничному ходу, але при цьому їх ключовими характеристиками є неймовірна потужність, економічність, маневреність, компактність і універсальність».

    Якщо залучити цифри, то максимальний крутний момент в 2400 Нм досяжний всього лише при 1100 обертах на 1 хвилину, номінальна швидкість двигуна - на рівні 1700 обертів на 1 хвилину, основний робочий діапазон - 1150-1550 обертами на 1 хвилину. Максимальної швидкості - 60 км/год. - Fendt 1000 досягає при 1450 обертах на 1 хвилину, 50 км/год. - при 1200, 40 км/год. - при частоті обертання двигуна тільки 950 обертів на 1 хвилину.

    Серія тракторів 1000 Vario виробляється в 4 модельних виконаннях з діапазоном максимальної потужності від 380 до 500 к. с.

     

    Case IH

    Офіційний дистриб’ютор сільгосптехніки Case IH - Titan Machinery Ukraine презентував «Трактор року 2015» - Magnum 380 CVX Rowtrac.

    Трактор Magnum має вже три нагороди: «Трактор року» на EIMA в Болоньї, «Машина 2015 року» на SIMA у Парижі, а ще новий Magnum 380 CVX був відзначений золотою медаллю на виставці AGROTECH в Кельце, Польща.

    Загалом трактори серії Case IH Magnum називають гармонійним поєднанням технічної краси і передових технологій, а використанння високоякісних комплектуючих забезпечує комфорт і надійність.

    Нові Magnum обладнані високопотужним двигуном FPT Cursor 9 і надійною напівавтоматичною трансмісією Full PowerShift ™, що виводить їх на якісно новий рівень. Крім того, Magnum 380 CVX оснащений безступінчатою трансмісією CVX, зручним у використанні мультиконтролером управління, новими пакетами світлодіодного освітлення і, звичайно, інноваційною опцією «Rowtrac», що забезпечує переваги гусеничного ходу в плані ефективної передачі потужності на землю, але при цьому характеризується набагато менш негативним впливом на ґрунт, ніж інші гусеничні трактори. А ще кожен із тракторів Magnum має широкий перелік допоміжних систем, призначених для задоволення потреб найвибагливіших споживачів.

    Як запевняють представники компанії Titan Machinery Ukraine, завдяки своїй непересічній потужності та ефективності, зручності та інтуїтивно зрозумілому керуванню, Magnum 380 CVX Rowtrac виводить продуктивність на новий рівень та суттєво знижує експлуатаційні витрати.

    New Holland

    Європейська аграрна компанія презентувала «Машину року 2016» за версією виставки Agritechnica - трактор New Holland Т7.315. Це найновітніша розробка New Holland, яка отримала відзнаку за технічні інновації та переваги. Новинка завдяки потужним двигунам 315 к. с. фактично має можливості на рівні флагманських моделей, але при цьому зберігає всі переваги середніх тракторів. Особливістю трактора стала революційна технологія автоматизації управління New Holland IntelliCruise.

    Т7.315 оснащений безступінчатим (CVT) Auto Command від New Holland. Його особливість у тому, що є 4 режими прямої передачі 100% крутного моменту. Ці режими спеціально відпрацьовані для виконання таких робіт, як пакування, косіння, транспортування і швидкісні польові роботи.

    Аналізуючи український ринок техніки, бізнес-директор New Holland Agriculture в Україні, Молдові, країнах Балтії та Фінляндії Антуан Ребійар стверджує, що ще три роки тому основними покупцями New Holland були великі компанії, а сьогодні інтерес до бренду активно проявляють фермери з невеликим земельним банком. Така тенденція змусила компанію переглянути модельний ряд для України. «Зараз в нашій лінійці є багато тракторів та комбайнів, які ми можемо запропонувати фермерам. Наприклад, трактор Т5.110 потужністю 110 к. с.», - пояснює Антуан Ребійар.

     

    Kverneland

    На «Агро-2016» серед новинок техніки для проведення посівних робіт офіційний дилер бренду Kverneland - компанія «Альбіон» - представила першу в Україні сівалку нового покоління Kverneland Udrill-600.

    Загалом в лінійці Udrill - три моделі сівалок з робочою шириною 3, 4 і 6 метрів. Udrill за один прохід виконує відразу три операції передпосівної підготовки - вирівнювання, ущільнення, посів і коткування.

    Сівалка доволі швидка в роботі - 10-18 км/год. при максимальній якості висіву. Діапазон норм висіву: від 500 г до 450 кг на гектар. Причому змінювати норми висіву можна не зупиняючись.

    Зерновий бункер Kverneland Udrill-600 має об'єм 4350 літрів. Він може бути легко заповнений з використанням фронтальних або телескопічних навантажувачів, причому для 6-метрової версії доступний завантажувальний шнек.

    Сівалка повністю управляється з трактора (сумісна з ISOBUS), що дає можливість оператору не виходячи з кабіни відрегулювати глибину закладення дискової борони, глибину посіву, роботу з дисковою бороною і багато інших операцій.

     

    «Лозівські машини»

    АГРОдівізіон ІГ УПЕК представив сучасну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку «Лозівські машини» та підшипникову продукцію HARP нового покоління. Сьогодні, в умовах зниження цін на сировинних ринках, особливо актуальні застосування передових агротехнологій та ефективне використання наявних ресурсів. Одним із таких рішень і є енергоефективна сучасна техніка «Лозівські машини».

    За даними ІГ УПЕК, обсяг продажів сільгосптехніки компанії за 5 місяців 2016-го зріс на вітчизняному ринку у 2 рази порівняно з аналогічним періодом 2015 року, і в 4 рази - на ринках країн Східної Європи і Прибалтики.

    Експозиція «Лозівських машин» на «Агро-2016» була представлена хедлайнером лінійки сільгоспагрегатів - дисковою бороною-лущильником «Дукат» в двох модифікаціях - «Дукат-5» і «Дукат-12». «Дискові борони «Дукат»забезпечують високошвидкісне лущення стерні та якісну передпосівну підготовку. При цьому дозволяють знизити витрати палива більш ніж на 30%, а також досягти в 1,5 рази більшої продуктивності в порівнянні з традиційними дискаторами», - розповідає віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд.

    На стенді компанії демонстрували й культиватор передпосівної обробки «Червонець», що забезпечує неперевершену якість передпосівної підготовки всього за один прохід; глибокорозпушувачі «Гульден» і «Франк»; новинку 2016 року - самовивантажуючий трейлер Harvester. Це спільна розробка УПЕК з однією із провідних англійських компаній з виготовлення трейлерів для потреб сучасного сільського господарства.

    За словами Романа Гіршфельда, найближчим часом планується розширити лінійку дискаторів, представивши новинки «Дукат-3» і «Дукат-6», розширити лінійку культиваторів і презентувати важку зубову борону. Крім того, компанія розпочала випробування лінійки техніки для точного землеробства, що дозволить поєднати кілька операцій з обробки ґрунту та економити 50% добрив.

     

    KUHN

    Компанія KUHN разом зі своїми дилерами продемонструвала одну з найбільших експозицій на «Агро-2016» – близько 1500 м², на яких розмістилися 22 одиниці різноманітних моделей сільгосптехніки. Найпомітнішими з ґрунтообробної техніки стали плуги Challenger і Multi-Lеader, дискова борона Discover XM2, лущильник Optimer+ і стерньовий культиватор-глибокорозпушувач Performer 4000.

    «Минулі роки були кризовими, і хоча 2016-й теж нелегкий, проте відчутне поліпшення, є ознаки стабільності, що позитивно впливає на кількість і настрої покупців, - аналізує ринок техніки генеральний директор ТОВ «Кун-Україна» Асад Лапш. – На «Агро-2016» ми уклали багато угод, і я починаю боятись дефіциту з поставками техніки, бо запитів на неї дуже багато. Разом із тим, цього року ми збільшуємо штат наших сервісних працівників і плануємо це робити й на початку 2017 року. Проте основний наш сервіс надають дилери, і нашим першочерговим завданням є навчання сервісних інженерів. KUHN - один із найбільших виробників причіпної і навісної техніки: у нас - 3500 різних моделей, завдяки чому ми можемо задовольнити будь-який запит. Наразі в одних сегментах ми посідаємо позиції лідерів, а в інших – починаємо досягати гарних результатів, на що звертають увагу наші клієнти».

     

    Світлана СОЛОВЕЙ





    Схожі новини
  • Техніка Case IH отримала чотири нагороди
  • Еволюція вдосконалення
  • Magnum все ще на хвилі успіху
  • Case IH Magnum 380 CVX отримав нагороду “Трактор року 2015”
  • Рішення Case для європейського агроринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

7 найефективніших брендів


Цьогоріч Міжнародна агропромислова виставка «Агро-2016» стала найбільшою за експозиційною площею, а також кількістю учасників і відвідувачів. А ще в рамках заходу виробники і дилери техніки представили чимало новинок.

Державна фіскальна служба України оприлюднила такі дані: за 5 місяців 2016 року в Україну імпортовано тракторів на $208,3 мільйонів. Це всього на $21,6 млн менше, ніж за увесь 2015 рік - $229,9 мільйонів. Подібна тенденція простежується і по інших сегментах сільгосптехніки. Так, за даними ДФС, якщо за 12 місяців минулого року Україна імпортувала машин і механізмів для збирання врожаю, сортування плодів і заготівлі сіна на $176,9 млн, то за 5 місяців цього року - на 151,3 мільйонів.

Учасники ринку стимулами інвестувати в техніку називають також урізання податкових пільг, що відбулося на початку 2016 року, та очікування повного скасування спецрежиму ПДВ з 1 січня 2017-го. «Обсяг продажів без використання фінансових інструментів зріс порівняно з минулим роком. Я би пояснив це змінами в податковому законодавстві, коли фермери намагаються вивільнені кошти інвестувати в техніку, щоб оптимізувати ПДВ. Прогнозуємо, що ця тенденція збережеться до кінця року», - зазначає керівник підрозділу продажів сільськогосподарської техніки «Цеппелін Україна» Фарід абу Хадід.

За його оцінками, ринок агротехніки цього року зросте на понад 40%. «Ми при прогнозі на цей рік очікували ріст ринку. Оцінки розходилися від прагматичних 10% до оптимістичних 50%. На середину року можна говорити, що наближаємося до оптимістичного сценарію. Ринок за підсумками року може вирости на 40% і більше. Звісно, в різних сегментах ситуація буде різною, але в цілому ріст буде відчутним», - каже експерт.

«Українська Аграрна Техніка»

Найбільше позитивних відгуків від учасників виставки «Агро-2016» отримав посівний комплекс РARTNER від вітчизняного виробника «Українська Аграрна Техніка». Аграрії, які хоч раз спробували цей посівний комплекс в роботі, йому вже не зраджують. Сьогодні в Україні і Казахстані працює 500 таких посівних комлексів, тобто покриття цими машинами становить понад 1 млн гектарів. Отож, по сліду «сарафанного радіо» ми знайшли розробника і виробника диво-сівалки.

Як виявилося, «Українська Аграрна Техніка» працює вже 15 років на ринку і спеціалізується на виробництві лише посівних комплексів. Шість років тому на цьому підприємстві спроектували і випустили перший в світі агрегат виключно під технологію суцільного посіву. Особливість і унікальність посівного комплексу РARTNER у тому, що він здійснює суцільний посів без міжрядь.

«Суцільне розсіювання досягається за допомогою спеціального пристрою - триплетів. Це оригінальний запатентований 3-D розсіювач потоку насіння, завдяки якому воно рівномірно розподіляється по всій поверхні поля, - зазначає директор з розвитку компанії «Українська Аграрна Техніка» Володимир Михневич. - Для дозування норми висіву застосовується висіваючий апарат INDEX, що є найкращим апаратом у своєму класі. Механізм вкрай надійний, дозволяє точно витримати будь-яку норму висіву від 2 до 600 кг».

Всі посівні операції проводяться за один прохід по полю. На ґрунт послідовно впливає 4 ряди знарядь: культиватор, пружинні борони, прикотуючі колеса і штригелі. Комплекс з культиватором шириною захвату 7,5 м агрегатується з трактором Т-150 від 175 к. с. Швидко складається і розкладається в робоче положення. Комплексом РARTNER можна сіяти всі без виключення культури - від пшениці до ріпаку.

Нещодавно компанія «Українська Аграрна Техніка» розширила виробничі потужності. «Наше завдання - виготовляти посівні комплекси якісно, - констатує Володимир Михневич. - Високої якості ми досягаємо завдяки конструкторським рішенням. За 15 років роботи ми не застосовували ніяких складних вузлів, які б призводили до громіздкості чи ускладнень конструкцій посівного комплексу. Наша сівалка проста й зрозуміла в роботі й налаштуванні. В конструкції немає двигунів внутрішнього згорання, електроприводів, бо ці елементи дуже важко ремонтувати, приміром, в технічній майстерні. Тож ми пропонуємо аграріям достатньо прості конструкційні рішення».

Ще однією особливістю роботи компанії є відсутність дилерської мережі. Продаж здійснюється безпосередньо від виробника і, за словами керівництва «Українська Аграрна Техніка», така політика дозволяє тримати мінімальну ціну і бути конкурентоздатними на ринку.

AGCO

В рамках експозиції на стенді корпорації AGCO відбулася всеукраїнська прем’єра трактора Fendt 1000 Vario, а також зернозбирального комбайну – Massey Ferguson T7.

Серія тракторів 1000 Vario - це абсолютно нові технології і повністю новий підхід в світовому тракторобудуванні. «Колісні трактори Fendt 1000 Vario - це перші в світі трактори загального призначення з універсальними низькими обертами двигуна «Fendt ProDrive» і технологією «Fendt VarioDrive», - запевняє – керівник групи AGCO Леонід Кулик. - Всі компоненти трактора (двигун, коробка передач, вентилятор, гідравлічна система та інші складові) оптимально узгоджені між собою на етапі проектування і створені за так званим принципом: «високий крутний момент - низькі оберти двигуна» для забезпечення мінімальної витрати палива. Створені ці машини для найважчих тягових робіт, які раніше виконували трактори на гусеничному ходу, але при цьому їх ключовими характеристиками є неймовірна потужність, економічність, маневреність, компактність і універсальність».

Якщо залучити цифри, то максимальний крутний момент в 2400 Нм досяжний всього лише при 1100 обертах на 1 хвилину, номінальна швидкість двигуна - на рівні 1700 обертів на 1 хвилину, основний робочий діапазон - 1150-1550 обертами на 1 хвилину. Максимальної швидкості - 60 км/год. - Fendt 1000 досягає при 1450 обертах на 1 хвилину, 50 км/год. - при 1200, 40 км/год. - при частоті обертання двигуна тільки 950 обертів на 1 хвилину.

Серія тракторів 1000 Vario виробляється в 4 модельних виконаннях з діапазоном максимальної потужності від 380 до 500 к. с.

 

Case IH

Офіційний дистриб’ютор сільгосптехніки Case IH - Titan Machinery Ukraine презентував «Трактор року 2015» - Magnum 380 CVX Rowtrac.

Трактор Magnum має вже три нагороди: «Трактор року» на EIMA в Болоньї, «Машина 2015 року» на SIMA у Парижі, а ще новий Magnum 380 CVX був відзначений золотою медаллю на виставці AGROTECH в Кельце, Польща.

Загалом трактори серії Case IH Magnum називають гармонійним поєднанням технічної краси і передових технологій, а використанння високоякісних комплектуючих забезпечує комфорт і надійність.

Нові Magnum обладнані високопотужним двигуном FPT Cursor 9 і надійною напівавтоматичною трансмісією Full PowerShift ™, що виводить їх на якісно новий рівень. Крім того, Magnum 380 CVX оснащений безступінчатою трансмісією CVX, зручним у використанні мультиконтролером управління, новими пакетами світлодіодного освітлення і, звичайно, інноваційною опцією «Rowtrac», що забезпечує переваги гусеничного ходу в плані ефективної передачі потужності на землю, але при цьому характеризується набагато менш негативним впливом на ґрунт, ніж інші гусеничні трактори. А ще кожен із тракторів Magnum має широкий перелік допоміжних систем, призначених для задоволення потреб найвибагливіших споживачів.

Як запевняють представники компанії Titan Machinery Ukraine, завдяки своїй непересічній потужності та ефективності, зручності та інтуїтивно зрозумілому керуванню, Magnum 380 CVX Rowtrac виводить продуктивність на новий рівень та суттєво знижує експлуатаційні витрати.

New Holland

Європейська аграрна компанія презентувала «Машину року 2016» за версією виставки Agritechnica - трактор New Holland Т7.315. Це найновітніша розробка New Holland, яка отримала відзнаку за технічні інновації та переваги. Новинка завдяки потужним двигунам 315 к. с. фактично має можливості на рівні флагманських моделей, але при цьому зберігає всі переваги середніх тракторів. Особливістю трактора стала революційна технологія автоматизації управління New Holland IntelliCruise.

Т7.315 оснащений безступінчатим (CVT) Auto Command від New Holland. Його особливість у тому, що є 4 режими прямої передачі 100% крутного моменту. Ці режими спеціально відпрацьовані для виконання таких робіт, як пакування, косіння, транспортування і швидкісні польові роботи.

Аналізуючи український ринок техніки, бізнес-директор New Holland Agriculture в Україні, Молдові, країнах Балтії та Фінляндії Антуан Ребійар стверджує, що ще три роки тому основними покупцями New Holland були великі компанії, а сьогодні інтерес до бренду активно проявляють фермери з невеликим земельним банком. Така тенденція змусила компанію переглянути модельний ряд для України. «Зараз в нашій лінійці є багато тракторів та комбайнів, які ми можемо запропонувати фермерам. Наприклад, трактор Т5.110 потужністю 110 к. с.», - пояснює Антуан Ребійар.

 

Kverneland

На «Агро-2016» серед новинок техніки для проведення посівних робіт офіційний дилер бренду Kverneland - компанія «Альбіон» - представила першу в Україні сівалку нового покоління Kverneland Udrill-600.

Загалом в лінійці Udrill - три моделі сівалок з робочою шириною 3, 4 і 6 метрів. Udrill за один прохід виконує відразу три операції передпосівної підготовки - вирівнювання, ущільнення, посів і коткування.

Сівалка доволі швидка в роботі - 10-18 км/год. при максимальній якості висіву. Діапазон норм висіву: від 500 г до 450 кг на гектар. Причому змінювати норми висіву можна не зупиняючись.

Зерновий бункер Kverneland Udrill-600 має об'єм 4350 літрів. Він може бути легко заповнений з використанням фронтальних або телескопічних навантажувачів, причому для 6-метрової версії доступний завантажувальний шнек.

Сівалка повністю управляється з трактора (сумісна з ISOBUS), що дає можливість оператору не виходячи з кабіни відрегулювати глибину закладення дискової борони, глибину посіву, роботу з дисковою бороною і багато інших операцій.

 

«Лозівські машини»

АГРОдівізіон ІГ УПЕК представив сучасну енергоефективну вітчизняну сільгосптехніку «Лозівські машини» та підшипникову продукцію HARP нового покоління. Сьогодні, в умовах зниження цін на сировинних ринках, особливо актуальні застосування передових агротехнологій та ефективне використання наявних ресурсів. Одним із таких рішень і є енергоефективна сучасна техніка «Лозівські машини».

За даними ІГ УПЕК, обсяг продажів сільгосптехніки компанії за 5 місяців 2016-го зріс на вітчизняному ринку у 2 рази порівняно з аналогічним періодом 2015 року, і в 4 рази - на ринках країн Східної Європи і Прибалтики.

Експозиція «Лозівських машин» на «Агро-2016» була представлена хедлайнером лінійки сільгоспагрегатів - дисковою бороною-лущильником «Дукат» в двох модифікаціях - «Дукат-5» і «Дукат-12». «Дискові борони «Дукат»забезпечують високошвидкісне лущення стерні та якісну передпосівну підготовку. При цьому дозволяють знизити витрати палива більш ніж на 30%, а також досягти в 1,5 рази більшої продуктивності в порівнянні з традиційними дискаторами», - розповідає віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд.

На стенді компанії демонстрували й культиватор передпосівної обробки «Червонець», що забезпечує неперевершену якість передпосівної підготовки всього за один прохід; глибокорозпушувачі «Гульден» і «Франк»; новинку 2016 року - самовивантажуючий трейлер Harvester. Це спільна розробка УПЕК з однією із провідних англійських компаній з виготовлення трейлерів для потреб сучасного сільського господарства.

За словами Романа Гіршфельда, найближчим часом планується розширити лінійку дискаторів, представивши новинки «Дукат-3» і «Дукат-6», розширити лінійку культиваторів і презентувати важку зубову борону. Крім того, компанія розпочала випробування лінійки техніки для точного землеробства, що дозволить поєднати кілька операцій з обробки ґрунту та економити 50% добрив.

 

KUHN

Компанія KUHN разом зі своїми дилерами продемонструвала одну з найбільших експозицій на «Агро-2016» – близько 1500 м², на яких розмістилися 22 одиниці різноманітних моделей сільгосптехніки. Найпомітнішими з ґрунтообробної техніки стали плуги Challenger і Multi-Lеader, дискова борона Discover XM2, лущильник Optimer+ і стерньовий культиватор-глибокорозпушувач Performer 4000.

«Минулі роки були кризовими, і хоча 2016-й теж нелегкий, проте відчутне поліпшення, є ознаки стабільності, що позитивно впливає на кількість і настрої покупців, - аналізує ринок техніки генеральний директор ТОВ «Кун-Україна» Асад Лапш. – На «Агро-2016» ми уклали багато угод, і я починаю боятись дефіциту з поставками техніки, бо запитів на неї дуже багато. Разом із тим, цього року ми збільшуємо штат наших сервісних працівників і плануємо це робити й на початку 2017 року. Проте основний наш сервіс надають дилери, і нашим першочерговим завданням є навчання сервісних інженерів. KUHN - один із найбільших виробників причіпної і навісної техніки: у нас - 3500 різних моделей, завдяки чому ми можемо задовольнити будь-який запит. Наразі в одних сегментах ми посідаємо позиції лідерів, а в інших – починаємо досягати гарних результатів, на що звертають увагу наші клієнти».

 

Світлана СОЛОВЕЙ





Схожі новини
  • Техніка Case IH отримала чотири нагороди
  • Еволюція вдосконалення
  • Magnum все ще на хвилі успіху
  • Case IH Magnum 380 CVX отримав нагороду “Трактор року 2015”
  • Рішення Case для європейського агроринку

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.