Аграрний тиждень. Україна
» » Хто з титанів найкращий?
» » Хто з титанів найкращий?

    Хто з титанів найкращий?


    Оскільки ми говоритимемо про агротехніку, то й відповідь на запитання краще знають аграрії. Вони щороку на полях Тетіївського району (Київщина) під час найбільшої в Україні демонстрації сільськогосподарської техніки в польових умовах «БитваАгротитанів» стають справжніми експертами. Бо не лише оцінюють роботу машин у полі, а й приймають рішення: які з них купувати для власних господарств.

    Цьогоріч на землях групи компаній «ТАК» було представлено майже 500 одиниць сільгосптехніки, з яких 150 доводили свою ефективність в польових умовах. Спостерігало за дійством більше 3000 учасників з усієї України.

    Свого роду змагання проходили на 60 га поля на трьох агрофонах різноманітної складності. Сім тематичних зон показали в роботі: плуги, глибокорозпушувачі, сівалки, ротаційні борони, просапні культиватори, котки, обприскувачі, розкидачі, бункери навантажувачі, комбайни, жниварки та зерновози.
    У межах виставкової площі 87 компаній-партнерів презентували свої досягнення - 350 машин і агрегатів було представлено практично для всіх операцій агровиробництва.
    Продовжуючи традицію минулого року, два дні діяв аукціон вживаної техніки, де кожен бажаючий міг придивитись до більш бюджетних моделей та взяти участь в торгах. 
    Новинкою цього сезону на «Битві Агротитанів» стала зона ранніх посівів, де учасники мали змогу оцінити результати роботи сівалок, а також вертикальний зріз ґрунту, який показав, наскільки якісно спрацювала ґрунтообробна техніка в демонстраційних зонах.
    Також відвідувачі ознайомились зі спеціальними умовами кредитування від фінансових партнерів, сучасними розробками для впровадження систем точного землеробства, інноваційними методами живлення та найновішими гібридами соняшнику і кукурудзи української та іноземної селекції. 
    А от автомобільні партнери провели «пекельний» тест-драйв, під час якого улюблені моделі авто долали складну трасу, заздалегідь продуману організаторами, аби показати можливості автомобілів у подоланні перешкод, у русі на ґрунтових дорогах, в умовах дощової погоди тощо.

    «Нашій компанії – 135 років, розповіли експерти компанії Pottinger. І сучасний плуг Пьотінгер Серво 6,50, який ми показали в роботі, це результат 135 років досвіду у виробництві плугів. Оранка існує стільки, скільки існує сільське господарство. В чому секрет її безсмертя? Вона постійно еволюціонує! Щоб мати стабільно високі врожаї в рамках сучасних технологій вирощування, орати потрібно сучасним плугом».
    Саме тому компанія показала аграріям в роботі свій плуг, нагадавши, що спеціально під умови кожного конкретного господарства компанія готова пропонувати купу опцій, що зроблять оранку ідеальною саме на обраному господарством полі.
    Партнер заходу, компанія «Фаворит», представила на суд агровиробників подрібнюючий коток та культиватор власного виробництва. Коток-подрібнювач КЗКФ-6 HUNTER призначений для подрібнення пожнивних залишків соняшнику, стерні, часткового мульчування поверхні ґрунтової кірки, а також для вирівнювання зораного поля. Культиватор КПФ 8000 APOLLO - для суцільного обробітку ґрунту, передпосівного розпушування і підрізання бур'янів з одночасним боронуванням і вирівнюванням ґрунту прикочуючими котками.
    Італійські жниварки - кукурудзяну Fantini LO3 і соняшникову Fantini GO3 з подрібнювачем стебла - показала компанія «Ленд Агро». Зокрема, Fantini GO3-GH3 забезпечує ідеальну якість збирання врожаю навіть при важких умовах експлуатації та підвищеній вологості стебла. Крім того, агрегат оснащений спеціальною ріжучою системою. Зрізання головок соняшнику проводиться двома дисками із загартованої сталі, які обертаються в протилежному напрямі, що забезпечує м’яке зрізання і запобігає втратам насіння від розтрушування.
    «Серед переваг використання Fantini GO3, - пояснюють фахівці «Ленд Агро», - можна відзначити високу продуктивність за рахунок активного збирального агрегату на кожний рядок та ефективне підбирання падаючих головок і насіння соняшнику, що забезпечує збирання врожаю без втрат. Агрегатування жниварки можливе з комбайнами різних виробників, що значно полегшує умови експлуатації». 
    Високу продуктивність Fantini LO3 гарантує швидкість (до 12 км/год), при цьому збирання врожаю відбувається без втрат. Агрегатування жниварки з комбайнами різних виробників полегшує експлуатацію. Для ще більшої зручності комплект дообладнано для збирання соняшнику.

    Цілий ряд турецьких тракторів ArmaTrac та глибокорозпушувач Jympa представив партнер заходу - компанія «МазурТехСервіс». Також учасники змогли оцінити в роботі розкидач Donder.
    Турецькі трактори відомі своєю відмінною паливною економічністю, високою продуктивністю і довговічністю, а на даний час усі моделі комплектуються британськими двигунами Perkins та німецькими Deutz, трансмісією ZF німецького виробництва та Carraro - італійського. На «Битві Агротитанів» були показані моделі: 584е; 854e; 1054e+; 1104lux Perkins та садовий 804.
    Ґрунтообробна техніка від «ВК Технополь» на випробуваннях - це гідравлічна шлейфова борона БШГ-9 і культиватор АК-9,7. Культиватори серії АК – універсальні, широкозахватні, призначені для ресурсозберігаючої передпосівної та парової культивації ґрунту, підрізання і вичісування бур’янів, а також вирівнювання та ущільнення поверхні ґрунту під посів. Застосовується на всіх видах ґрунту за рахунок своєї універсальності у вигляді безлічі регулювань самого культиватора та його навісного обладнання.

    «Перевагою агрегату є перепускні циліндри, гідрозамок регулювання глибини обробки, які в сукупності дозволяють проводити регулювання з максимальною точністю без додаткових зусиль. Також на культиваторі використовується лапа, яка за рахунок зміненого кута атаки обробки дає стабільність роботи передньої та задньої її частини. Таким чином зменшується борозна і навантаження на силовий агрегат», - пояснюють експерти компанії.
    Навісне обладнання, яке не має аналогів, конструктивно дозволяє виконувати регулювання висоти котків і гребінки незалежно один від одного зі зміною кута атаки гребінки. Додатковою функцією агрегату є можливість внесення в ґрунт рідких мінеральних добрив і ґрунтових гербіцидів.

    Борона шлейфова гідравлічна БШГ-9 призначена для розпушування верхнього шару ґрунту, вирівнювання поверхні поля, руйнування ґрунтової кірки, подрібнення грудок, знищення і вичісування слабкоукорінених бур’янів на посівах зернових і технічних культур, загортання насіння і добрив.
    Борона забезпечує якість роботи при вологості ґрунту від 13% до 27%. На полі допускається наявність пожнивних залишків (розкиданої подрібненої соломи зернових і високостеблових культур).

    Зернозбиральний комбайн КЗС-3219КР Палессе GS3219 та комплект обладнання для збирання кукурудзи на зерно показали у польових випробуваннях білоруські виробники техніки - холдинг «Гомсельмаш». Палессе GS3219 - комбайн зі схемою «два барабани плюс два ротори». Розчісування маси зубами барабана-прискорювача робить її потік абсолютно рівномірним. У поєднанні з великою швидкістю це забезпечує не тільки швидкий і дбайливий обмолот, а й створює умови для високої ефективності всіх наступних процесів.
    В асортименті холдингу «Гомсельмаш» - жниварки для збирання кукурудзи, а також сівалки точного висіву (СТВ-4К, СТВ-8К, СТВ-12) для посіву кукурудзи, бобових, соняшнику, сої, дражованого насіння буряку та іншого насіння з мінімальним розміром 2,5 мм. Така багатофункціональність забезпечується за рахунок заміни змінних висівних дисків, сошників, регульованих параметрів сівалки (глибина загортання насіння, ширина міжрядь, тиск у системі та інші).

    Це треба бачити! В рамках «Битви Агротитанів» партнер заходу «Завод Кобзаренка» продемонстрував роботу найбільшого в Україні перевантажувального бункера-накопичувача ПБН-50 в польових умовах.
    Бункер відіграє роль проміжної ємності, в яку комбайни вивантажують зерно після того, як заповнять власні бункери. Потім трактор тягне бункер до краю поля, і той за допомогою шнека висипає зерно вже в автомобілі-зерновози або тракторні причепи.
    Як відомо, ТОВ «Завод Кобзаренка» виготовляє напівпричіпні перевантажувальні бункери-накопичувачі ПБН з об’ємом кузова 9, 16, 20, 30, 40 та 50 м³. Нині на ланах України, країн СНД та Європи працює більше 3000 бункерів. Їх застосування для зерна дозволяє підвищити продуктивність збирання врожаю на 20-25%. Додаємо 25-40% компенсації вартості техніки від Кабміну і маємо повну окупність техніки за рік.
    Як здійснювати обприскування полів за допомогою дронів, показала партнер заходу компанія SKYGROUP. «Крапля при такому способі внесення дрібніша, ніж при наземному. Висока точність польоту забезпечується за рахунок GPS-навігації, а точність внесення значно перевершує авіаційне розпорошення», - пояснили інженери компанії.
    Серед переваг застосування дронів слід відзначити, що в місцевостях зі складним рельєфом вони – єдина альтернатива ручного обприскування, адже використання БПЛА дозволяє зменшити втрати внаслідок зносу вітром.

    «Не дивлячись та не, в який непростий час ми живемо і які карколомні зміни відбуваються в державі, коли не прийнято говорити про інвестиції та нову техніку, є люди, які думають про майбутнє і те, як розвивати свій бізнес. Ще 5 років тому ми не могли уявити, що Тетіїв стане справжнім аграрним технічним центром і збиратиме на подію таку кількість людей. Ми їх об’єднуємо сьогодні подібними заходами», - констатував голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун.

    Микола ПАЩЕНКО
    Сучасний плуг Пьотінгер Серво 6,50 - це 135 років досвіду у виробництві плугів, втілених у новітній моделі 2010 року, що пройшла 9 років найжорсткіших випробувань українським полем. 
    Отже, нова модель – це клас потужності 360 к.с. (зроблений із запасом міцності), центральна рама 180х180х10 мм з надійністю австрійської виплавки, система захисту від перевантажень – розривні болти (жодних проблем з кріпленням після спрацювання системи), оборотна вісь майже на лінії навіски. 
    Також Пьотінгер Серво 6,50 має мінімальне плече для бокового уводу трактора, відкидні скоби на опорному колесі. Налаштування глибини відбувається швидко і зручно. У плуга - подовжені напівгвинтові суцільні чи перисті корпуси в базовій комплектації, однаково рівний агрофон на будь-яких ґрунтах, найбільші кукурудзяні передплужники в базовій комплектації та багато інших інновацій.
    Основні переваги тракторів ArmaTrac: оригiнальний, потужний та економiчний двигун PERKINS (Англiя) забезпечує високий рiвень тягового зусилля на крюку та запас потужностi - 30%. Економiя на споживаннi палива до 25-30% (у порiвняннi з аналогами вiтчизняного виробництва). Якiсно скомпонована трансмiсiя Carraro (lталiя). Надiйне та довговiчне зчеплення Valeo (Францiя). Гiдравлiка Bosch (Нiмеччина). Використовується ВВП дискового типу, що є бiльш надiйним у порiвняннi зi стрiчковим аналогом. Високе тягове зусилля за рахунок бiльш сучасного двигуна та коробки передач, а також вдалого балансування ваги трактора. Балковий тип переднього мосту - надiйна конструкцiя, що має мiнiмальну кiлькiсть шестерень та пiдшипникiв. Простора, герметична кабiна, з оглядовiстю 360 градусів обладнана обiгрiвачем, кондицiонером, зручним сидiнням, магнiтолою. Можливiсть працювати з важкими агрегатами (причiпний обприскувач з баком ємнiстю 3200 л, оборотний 3- або 4-корпусний плуг i т.п.).
    Українські сівалки від Harvest – це пневматична сівалка Multicorn 560 і зернові - Harvest 360 та СЗ 3.6.
    Multicorn 560 використовуються, як правило, для пунктирного посіву насіння соняшнику, кукурудзи, сорго, рицини, сої, люпину, квасолі, кормових бобів, що калібрується. При цьому вони дають можливість одночасно, окремо від посівного матеріалу, вносити гранульовані мінеральні добрива. 
    Harvest 360 застосовуються з метою рядкового висіву посівного матеріалу зернових культур (жито, пшениця, овес, ячмінь), зернобобових (квасоля, горох, соя, боби, сочевиця, чина, люпин, нут) з одночасним внесенням добрив.
    Якщо вам потрібна швидка і ефективна робота з мінімумом витрат, то купити сівалку зернову СЗ 3.6 буде наймудрішим рішенням. Незважаючи на своє звичайне призначення, СЗ 3.6 має ряд конструктивних переваг, які істотно підвищують швидкість і якість роботи, а також надійність і довговічність всіх її механізмів.





    Схожі новини
  • ​Найбільша площа для практичних випробувань техніки представлена на Битві Агротитанів 2019
  • Наймасштабніша виставка техніки «Битва Титанів 2016» відбудеться вже цього тижня
  • Наймасштабніша демонстрація техніки стартує вже за тиждень – Битва Титанів 2016
  • Понад 100 одиниць техніки в дії – Битва Титанів 2016
  • Понад 100 одиниць техніки в дії – Битва Титанів 2016

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Хто з титанів найкращий?


Оскільки ми говоритимемо про агротехніку, то й відповідь на запитання краще знають аграрії. Вони щороку на полях Тетіївського району (Київщина) під час найбільшої в Україні демонстрації сільськогосподарської техніки в польових умовах «БитваАгротитанів» стають справжніми експертами. Бо не лише оцінюють роботу машин у полі, а й приймають рішення: які з них купувати для власних господарств.

Цьогоріч на землях групи компаній «ТАК» було представлено майже 500 одиниць сільгосптехніки, з яких 150 доводили свою ефективність в польових умовах. Спостерігало за дійством більше 3000 учасників з усієї України.

Свого роду змагання проходили на 60 га поля на трьох агрофонах різноманітної складності. Сім тематичних зон показали в роботі: плуги, глибокорозпушувачі, сівалки, ротаційні борони, просапні культиватори, котки, обприскувачі, розкидачі, бункери навантажувачі, комбайни, жниварки та зерновози.
У межах виставкової площі 87 компаній-партнерів презентували свої досягнення - 350 машин і агрегатів було представлено практично для всіх операцій агровиробництва.
Продовжуючи традицію минулого року, два дні діяв аукціон вживаної техніки, де кожен бажаючий міг придивитись до більш бюджетних моделей та взяти участь в торгах. 
Новинкою цього сезону на «Битві Агротитанів» стала зона ранніх посівів, де учасники мали змогу оцінити результати роботи сівалок, а також вертикальний зріз ґрунту, який показав, наскільки якісно спрацювала ґрунтообробна техніка в демонстраційних зонах.
Також відвідувачі ознайомились зі спеціальними умовами кредитування від фінансових партнерів, сучасними розробками для впровадження систем точного землеробства, інноваційними методами живлення та найновішими гібридами соняшнику і кукурудзи української та іноземної селекції. 
А от автомобільні партнери провели «пекельний» тест-драйв, під час якого улюблені моделі авто долали складну трасу, заздалегідь продуману організаторами, аби показати можливості автомобілів у подоланні перешкод, у русі на ґрунтових дорогах, в умовах дощової погоди тощо.

«Нашій компанії – 135 років, розповіли експерти компанії Pottinger. І сучасний плуг Пьотінгер Серво 6,50, який ми показали в роботі, це результат 135 років досвіду у виробництві плугів. Оранка існує стільки, скільки існує сільське господарство. В чому секрет її безсмертя? Вона постійно еволюціонує! Щоб мати стабільно високі врожаї в рамках сучасних технологій вирощування, орати потрібно сучасним плугом».
Саме тому компанія показала аграріям в роботі свій плуг, нагадавши, що спеціально під умови кожного конкретного господарства компанія готова пропонувати купу опцій, що зроблять оранку ідеальною саме на обраному господарством полі.
Партнер заходу, компанія «Фаворит», представила на суд агровиробників подрібнюючий коток та культиватор власного виробництва. Коток-подрібнювач КЗКФ-6 HUNTER призначений для подрібнення пожнивних залишків соняшнику, стерні, часткового мульчування поверхні ґрунтової кірки, а також для вирівнювання зораного поля. Культиватор КПФ 8000 APOLLO - для суцільного обробітку ґрунту, передпосівного розпушування і підрізання бур'янів з одночасним боронуванням і вирівнюванням ґрунту прикочуючими котками.
Італійські жниварки - кукурудзяну Fantini LO3 і соняшникову Fantini GO3 з подрібнювачем стебла - показала компанія «Ленд Агро». Зокрема, Fantini GO3-GH3 забезпечує ідеальну якість збирання врожаю навіть при важких умовах експлуатації та підвищеній вологості стебла. Крім того, агрегат оснащений спеціальною ріжучою системою. Зрізання головок соняшнику проводиться двома дисками із загартованої сталі, які обертаються в протилежному напрямі, що забезпечує м’яке зрізання і запобігає втратам насіння від розтрушування.
«Серед переваг використання Fantini GO3, - пояснюють фахівці «Ленд Агро», - можна відзначити високу продуктивність за рахунок активного збирального агрегату на кожний рядок та ефективне підбирання падаючих головок і насіння соняшнику, що забезпечує збирання врожаю без втрат. Агрегатування жниварки можливе з комбайнами різних виробників, що значно полегшує умови експлуатації». 
Високу продуктивність Fantini LO3 гарантує швидкість (до 12 км/год), при цьому збирання врожаю відбувається без втрат. Агрегатування жниварки з комбайнами різних виробників полегшує експлуатацію. Для ще більшої зручності комплект дообладнано для збирання соняшнику.

Цілий ряд турецьких тракторів ArmaTrac та глибокорозпушувач Jympa представив партнер заходу - компанія «МазурТехСервіс». Також учасники змогли оцінити в роботі розкидач Donder.
Турецькі трактори відомі своєю відмінною паливною економічністю, високою продуктивністю і довговічністю, а на даний час усі моделі комплектуються британськими двигунами Perkins та німецькими Deutz, трансмісією ZF німецького виробництва та Carraro - італійського. На «Битві Агротитанів» були показані моделі: 584е; 854e; 1054e+; 1104lux Perkins та садовий 804.
Ґрунтообробна техніка від «ВК Технополь» на випробуваннях - це гідравлічна шлейфова борона БШГ-9 і культиватор АК-9,7. Культиватори серії АК – універсальні, широкозахватні, призначені для ресурсозберігаючої передпосівної та парової культивації ґрунту, підрізання і вичісування бур’янів, а також вирівнювання та ущільнення поверхні ґрунту під посів. Застосовується на всіх видах ґрунту за рахунок своєї універсальності у вигляді безлічі регулювань самого культиватора та його навісного обладнання.

«Перевагою агрегату є перепускні циліндри, гідрозамок регулювання глибини обробки, які в сукупності дозволяють проводити регулювання з максимальною точністю без додаткових зусиль. Також на культиваторі використовується лапа, яка за рахунок зміненого кута атаки обробки дає стабільність роботи передньої та задньої її частини. Таким чином зменшується борозна і навантаження на силовий агрегат», - пояснюють експерти компанії.
Навісне обладнання, яке не має аналогів, конструктивно дозволяє виконувати регулювання висоти котків і гребінки незалежно один від одного зі зміною кута атаки гребінки. Додатковою функцією агрегату є можливість внесення в ґрунт рідких мінеральних добрив і ґрунтових гербіцидів.

Борона шлейфова гідравлічна БШГ-9 призначена для розпушування верхнього шару ґрунту, вирівнювання поверхні поля, руйнування ґрунтової кірки, подрібнення грудок, знищення і вичісування слабкоукорінених бур’янів на посівах зернових і технічних культур, загортання насіння і добрив.
Борона забезпечує якість роботи при вологості ґрунту від 13% до 27%. На полі допускається наявність пожнивних залишків (розкиданої подрібненої соломи зернових і високостеблових культур).

Зернозбиральний комбайн КЗС-3219КР Палессе GS3219 та комплект обладнання для збирання кукурудзи на зерно показали у польових випробуваннях білоруські виробники техніки - холдинг «Гомсельмаш». Палессе GS3219 - комбайн зі схемою «два барабани плюс два ротори». Розчісування маси зубами барабана-прискорювача робить її потік абсолютно рівномірним. У поєднанні з великою швидкістю це забезпечує не тільки швидкий і дбайливий обмолот, а й створює умови для високої ефективності всіх наступних процесів.
В асортименті холдингу «Гомсельмаш» - жниварки для збирання кукурудзи, а також сівалки точного висіву (СТВ-4К, СТВ-8К, СТВ-12) для посіву кукурудзи, бобових, соняшнику, сої, дражованого насіння буряку та іншого насіння з мінімальним розміром 2,5 мм. Така багатофункціональність забезпечується за рахунок заміни змінних висівних дисків, сошників, регульованих параметрів сівалки (глибина загортання насіння, ширина міжрядь, тиск у системі та інші).

Це треба бачити! В рамках «Битви Агротитанів» партнер заходу «Завод Кобзаренка» продемонстрував роботу найбільшого в Україні перевантажувального бункера-накопичувача ПБН-50 в польових умовах.
Бункер відіграє роль проміжної ємності, в яку комбайни вивантажують зерно після того, як заповнять власні бункери. Потім трактор тягне бункер до краю поля, і той за допомогою шнека висипає зерно вже в автомобілі-зерновози або тракторні причепи.
Як відомо, ТОВ «Завод Кобзаренка» виготовляє напівпричіпні перевантажувальні бункери-накопичувачі ПБН з об’ємом кузова 9, 16, 20, 30, 40 та 50 м³. Нині на ланах України, країн СНД та Європи працює більше 3000 бункерів. Їх застосування для зерна дозволяє підвищити продуктивність збирання врожаю на 20-25%. Додаємо 25-40% компенсації вартості техніки від Кабміну і маємо повну окупність техніки за рік.
Як здійснювати обприскування полів за допомогою дронів, показала партнер заходу компанія SKYGROUP. «Крапля при такому способі внесення дрібніша, ніж при наземному. Висока точність польоту забезпечується за рахунок GPS-навігації, а точність внесення значно перевершує авіаційне розпорошення», - пояснили інженери компанії.
Серед переваг застосування дронів слід відзначити, що в місцевостях зі складним рельєфом вони – єдина альтернатива ручного обприскування, адже використання БПЛА дозволяє зменшити втрати внаслідок зносу вітром.

«Не дивлячись та не, в який непростий час ми живемо і які карколомні зміни відбуваються в державі, коли не прийнято говорити про інвестиції та нову техніку, є люди, які думають про майбутнє і те, як розвивати свій бізнес. Ще 5 років тому ми не могли уявити, що Тетіїв стане справжнім аграрним технічним центром і збиратиме на подію таку кількість людей. Ми їх об’єднуємо сьогодні подібними заходами», - констатував голова Всеукраїнської Аграрної Ради Андрій Дикун.

Микола ПАЩЕНКО
Сучасний плуг Пьотінгер Серво 6,50 - це 135 років досвіду у виробництві плугів, втілених у новітній моделі 2010 року, що пройшла 9 років найжорсткіших випробувань українським полем. 
Отже, нова модель – це клас потужності 360 к.с. (зроблений із запасом міцності), центральна рама 180х180х10 мм з надійністю австрійської виплавки, система захисту від перевантажень – розривні болти (жодних проблем з кріпленням після спрацювання системи), оборотна вісь майже на лінії навіски. 
Також Пьотінгер Серво 6,50 має мінімальне плече для бокового уводу трактора, відкидні скоби на опорному колесі. Налаштування глибини відбувається швидко і зручно. У плуга - подовжені напівгвинтові суцільні чи перисті корпуси в базовій комплектації, однаково рівний агрофон на будь-яких ґрунтах, найбільші кукурудзяні передплужники в базовій комплектації та багато інших інновацій.
Основні переваги тракторів ArmaTrac: оригiнальний, потужний та економiчний двигун PERKINS (Англiя) забезпечує високий рiвень тягового зусилля на крюку та запас потужностi - 30%. Економiя на споживаннi палива до 25-30% (у порiвняннi з аналогами вiтчизняного виробництва). Якiсно скомпонована трансмiсiя Carraro (lталiя). Надiйне та довговiчне зчеплення Valeo (Францiя). Гiдравлiка Bosch (Нiмеччина). Використовується ВВП дискового типу, що є бiльш надiйним у порiвняннi зi стрiчковим аналогом. Високе тягове зусилля за рахунок бiльш сучасного двигуна та коробки передач, а також вдалого балансування ваги трактора. Балковий тип переднього мосту - надiйна конструкцiя, що має мiнiмальну кiлькiсть шестерень та пiдшипникiв. Простора, герметична кабiна, з оглядовiстю 360 градусів обладнана обiгрiвачем, кондицiонером, зручним сидiнням, магнiтолою. Можливiсть працювати з важкими агрегатами (причiпний обприскувач з баком ємнiстю 3200 л, оборотний 3- або 4-корпусний плуг i т.п.).
Українські сівалки від Harvest – це пневматична сівалка Multicorn 560 і зернові - Harvest 360 та СЗ 3.6.
Multicorn 560 використовуються, як правило, для пунктирного посіву насіння соняшнику, кукурудзи, сорго, рицини, сої, люпину, квасолі, кормових бобів, що калібрується. При цьому вони дають можливість одночасно, окремо від посівного матеріалу, вносити гранульовані мінеральні добрива. 
Harvest 360 застосовуються з метою рядкового висіву посівного матеріалу зернових культур (жито, пшениця, овес, ячмінь), зернобобових (квасоля, горох, соя, боби, сочевиця, чина, люпин, нут) з одночасним внесенням добрив.
Якщо вам потрібна швидка і ефективна робота з мінімумом витрат, то купити сівалку зернову СЗ 3.6 буде наймудрішим рішенням. Незважаючи на своє звичайне призначення, СЗ 3.6 має ряд конструктивних переваг, які істотно підвищують швидкість і якість роботи, а також надійність і довговічність всіх її механізмів.





Схожі новини
  • ​Найбільша площа для практичних випробувань техніки представлена на Битві Агротитанів 2019
  • Наймасштабніша виставка техніки «Битва Титанів 2016» відбудеться вже цього тижня
  • Наймасштабніша демонстрація техніки стартує вже за тиждень – Битва Титанів 2016
  • Понад 100 одиниць техніки в дії – Битва Титанів 2016
  • Понад 100 одиниць техніки в дії – Битва Титанів 2016

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.