Аграрний тиждень. Україна
» » Magnum AFS Connect: небачений рівень контролю та управління даними
» » Magnum AFS Connect: небачений рівень контролю та управління даними

    Magnum AFS Connect: небачений рівень контролю та управління даними


    Лише три десятиліття минули відтоді, як лінійка Magnum від компанії Case IH була представлена фермерам всього світу, і з того часу більше 150 000 одиниць Magnum зійшли з конвеєра та працюють на полях планети. А нині компанія запускає вже 7-ме покоління свого традиційного флагманського трактора Magnum AFS Connect. 
    В той час як помітні неозброєним оком зовнішні зміни включають повнорозмірні дверцята, новий дизайн і прилади освітлення, деякі з найбільш значних нововведень розміщені всередині кабіни й у самому тракторі. З огляду на це трактор отримав нове найменування – Magnum AFS Connect, бо тепер це техніка, що дає змогу операторам і власникам керувати господарськими операціями з абсолютно новим рівнем точності.
    Асортимент для українського ринку сьогодні включає такі моделі: Magnum 250, Magnum 280, Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 та Magnum 400 з максимальною потужністю 320-435 к.с. відповідно. Модель Magnum 400 доступна лише з трансмісією 21/5 PowerDrive і максимальною швидкістю 40 або 50 км/год при низьких обертах двигуна. 
    Всі моделі оснащені шестициліндровими двигунами FPT Cursor 9 об’ємом 8,7 л із турбонаддуванням та інтеркулером. Моделі 340, 380 та 400 можна безпосередньо із заводу оснастити задніми гусеницями Rowtrac. Як і раніше, підйомна потужність задньої навіски трактора становить до 11 700 кг, тоді як вантажопідйомність передньої навіски, у разі її встановлення, - 4 090 кг. В задній частині трактора доступні шість гідророзподільників, а в передній - три. Встановлення передньої навіски не обмежує кількість задніх гідророзподільників. Варіанти продуктивності гідравлічного насоса - 160, 221 або 282 л/хв. Асортимент розширено з огляду впровадження Magnum 400, призначеного для виконання найважчих і найвимогливіших задач.

    Розробка з урахуванням побажань клієнтів
    Бред Лукак, головний продакт-менеджер лінійки Magnum компанії Case IH: «Розробка нового Magnum розпочалася, коли ми вирішили дослідити та з’ясувати, що саме сьогодні шукають користувачі тракторів цього класу: для цього ми проводили багато часу з фермерами по всьому світу, аби максимально повно зрозуміти їхні потреби та вимоги.
    До цього процесу залучили персонал із виробництва, відділів маркетингу та дотримання стандартів якості не лише заводу Magnum в місті Расін (США), а й з підрозділів Case IH по всьому світу, що дало їм змогу обмінюватися інформацією та порівнювати ідеї щодо тих аспектів, які були важливими в окремих країнах та у всесвітньому масштабі, від Північної Америки до Європи та Австралії, а також за їх межами. Виходячи з отриманих даних, ми перевірили концепції як за допомогою повногабаритних тестових зразків на нашому дослідно-конструкторському майданчику в місті Бурр Рідж (штат Іллінойс, США), так і в польових умовах. 
    Результат цих дій - створення нового асортименту техніки, в якій відображаються широкі потреби фермерів у цих регіонах. І хоча машини відповідають вимогам тих прогресивних, далекоглядних фермерів, які використовують потенціал новітніх високоточних технологій, вони зберігають простоту управління та експлуатації для тих, хто менше покладається на технології в своїй роботі».

    AFS Connect: безперервна миттєва передача та запис даних з усіх вузлів трактора
    В основі нових моделей Magnum лежить визнання важливості даних для сучасних фермерів. Ці дані охоплюють не лише робочу інформацію, наприклад, розташування машин, їхню продуктивність та різноманітні витратні матеріали, такі як паливо, а й такі відомості, як записи полів, що включають оброблену площу та норми внесення. Всі ці дані тепер можуть бути записані та надійно передані в режимі реального часу просто на ходу за допомогою телематичної технології AFS Connect, вбудованої в нові моделі Magnum. Таким чином, нові трактори дозволяють власникам і операторам регулювати, управляти, контролювати та передавати дані саме так, як вони хочуть. 
    AFS Connect базується на перевіреній системі точного землеробства (AFS) від Case IH, але ця технологія вийшла на новий рівень завдяки вдосконаленому комплексу програмно-технічних засобів, включаючи новий дисплей, операційну систему, приймач та повністю оновлене апаратне середовище, що дозволяє переглядати дисплей у дистанційному режимі, надавати дистанційну підтримку та багато іншого. Нова технологія міститься в оновленому салоні кабіни, оснащеному новими елементами управління та дисплеями.

    Неперевершені можливості зєднання та підтримка
    Нові розробки технології Magnum AFS Connect забезпечують двосторонній зв’язок між новим монітором AFS Pro 1200 у кабіні та порталом Case IH AFS Connect, доступним на веб-сайті mycaseih.com. Відповідно утворюється канал для управління даними, що генеруються тракторами серії Magnum. Це дозволяє керівникам агропідприємств точно управляти господарством, автопарком і даними зі свого офісу чи мобільного пристрою, контролюючи поточні операції в полі, інформацію про автопарк, агрономічні дані та інше, при цьому ці дії записуються в режимі реального часу. 
    Безпечна бездротова передача даних означає, що немає необхідності в ручному переміщенні даних за допомогою накопичувачів USB, що виключає ризик їхньої втрати чи пошкодження. Власники й менеджери господарств також можуть вільно обмінюватися вибраними агрономічними даними зі своїми партнерами, наприклад, агрономами, а робочими даними трактора - зі своїм дилером з метою локалізації проблем з обслуговуванням чи експлуатацією та забезпечення максимально продуктивного використання техніки. 
    Ще технологія AFS Connect дозволяє дистанційно переглядати робочий екран AFS трактора власниками господарства, менеджерами та, за наявності відповідного дозволу, дилерами, які здійснюють підтримку свого обладнання: при цьому дилер отримує той самий вигляд екрана, який оператор бачить на своєму моніторі AFS Pro 1200 в кабіні. Таким чином можна визначити проблеми та достеменно з’ясувати, чим вони викликані та як їх можна вирішити. За наявності згоди користувачів дилери можуть здійснювати дистанційну сервісну підтримку задля своєчасного визначення потреби техніки в технічному обслуговуванні та, в разі потреби, з’ясування типів і номерів деталей, які необхідно взяти з собою перед виїздом на обслуговування машини.

    Нові рівні комфорту в кабіні та простота експлуатації
    Салон кабіни тракторів Magnum допрацювано та вдосконалено, аби створити якісно нове середовище оператора. Оператори і надалі зможуть користуватися вже знайомим їм обладнанням Case IH, таким як інформаційні монітори на стійках та Multicontroller, а органи управління на підлокітнику збережені, проте зазнали певних змін. 
    Ганс-Вернер Едер, менеджер Case IH з маркетингу лінійки Magnum в Європі: «Головною метою розробки нових функцій управління та відображення даних у новому Magnum за допомогою технології AFS Connect було підвищення інтуїтивності управління. Тепер новий підлокітник Multicontroller має чотири кнопки, які можна налаштувати на новому джойстику Multicontroller, ще чотири - на підлокітнику, плюс енкодер, який необхідно натиснути та повернути для швидкого вибору функцій на моніторі AFS 1200, а також ексклюзивні перемикачі гідророзподільників, які можна індивідуально конфігурувати. 
    Всі ці елементи дозволяють операторам налаштувати трактор саме так, як вони цього бажають. Основні робочі дані трактора, наприклад, рівень палива та температуру охолоджувальної рідини, можна швидко переглянути на новому компактному моніторі зі смарт-екраном VIS2 на правій передній стійці кабіни, що замінює колишні окремі монітори на стійках».
    Щоб підвищити комфорт роботи, трактори отримали нові салон і сидіння з 40-градусним поворотом праворуч та 5-градусним поворотом ліворуч. Удосконалено системи обігріву, вентиляції та кондиціонування тракторів. Управління цими функціями здійснюється за допомогою нової системи управління автомобільного типу, вбудованої в облицювання стелі з правого боку кабіни. Збільшено кількість відсіків для зберігання речей та тримачів для чашок, а також портів для заряджання пристроїв і передачі даних, тоді як повністю скляні дверцята без центральної стійки та опціональна комплектація з двірниками покращують видимість. 
    Наступною ексклюзивною функцією є брелок управління доступом з можливістю автоматичного блокування/розблокування дверей та програмованими функціями, а для зручності обслуговування в темну пору доби додатково встановлено переносний ліхтарик.
    Ще однією новинкою на тракторах Magnum є кермове управління із системою Brake-assisted steering, яким можна керувати через HMC II – центр управління розворотом на кінцях гону. Ця функція в основному орієнтована на моделі Rowtrac із задніми гусеницями, але доступна і для колісних тракторів Magnum, бо допомагає керувати розворотом на кінцях гону, автоматично застосовуючи гальмо на внутрішній задній гусениці або колесі у випадку повороту керма.

    Новий вигляд - це більше, ніж просто дизайн
    Ключовим компонентом рестайлінгу Magnum з використанням технології AFS Connect є новий дизайн передньої частини, що нагадує концепт автономного трактора Case IH. Нова решітка оснащується опціональними світлодіодними фарами. У поєднанні з новим 360-градусним комплектом робочих фар, які мають функцію затримки вимкнення задля безпечного виходу оператора з кабіни, ця конфігурація забезпечує освітлення загальною потужністю понад 35 000 люмен. 
    У носовій частині трактора можна встановити камеру для контролю передньої частини машини та підвищення безпеки руху по дорозі. На моніторі AFS Pro 1200 можна переглядати відео з 4-х камер, причому дві камери є стандартними у комплектації кабіни Luxury. Інші варіанти оснащення кабіни включають датчики контролю тиску в шинах та гідравлічну напівактивну систему підвіски кабіни.
    Нові трактори серії Magnum для українського ринку будуть доступні восени 2020 року.



    Схожі новини
  • Новий офіс Case IH в Житомирі
  • Optum CVX: орієнтир на потреби європейських користувачів
  • Magnum все ще на хвилі успіху
  • Case IH Magnum 380 CVX отримав нагороду “Трактор року 2015”
  • Рішення Case для європейського агроринку

  • Комментарі


    Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers safely and practically. We aim to gain you 700+ real human subscribers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots). The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. Let me know if you wish to see some of our previous work. Kind Regards, Emily

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.

Magnum AFS Connect: небачений рівень контролю та управління даними


Лише три десятиліття минули відтоді, як лінійка Magnum від компанії Case IH була представлена фермерам всього світу, і з того часу більше 150 000 одиниць Magnum зійшли з конвеєра та працюють на полях планети. А нині компанія запускає вже 7-ме покоління свого традиційного флагманського трактора Magnum AFS Connect. 
В той час як помітні неозброєним оком зовнішні зміни включають повнорозмірні дверцята, новий дизайн і прилади освітлення, деякі з найбільш значних нововведень розміщені всередині кабіни й у самому тракторі. З огляду на це трактор отримав нове найменування – Magnum AFS Connect, бо тепер це техніка, що дає змогу операторам і власникам керувати господарськими операціями з абсолютно новим рівнем точності.
Асортимент для українського ринку сьогодні включає такі моделі: Magnum 250, Magnum 280, Magnum 310, Magnum 340, Magnum 380 та Magnum 400 з максимальною потужністю 320-435 к.с. відповідно. Модель Magnum 400 доступна лише з трансмісією 21/5 PowerDrive і максимальною швидкістю 40 або 50 км/год при низьких обертах двигуна. 
Всі моделі оснащені шестициліндровими двигунами FPT Cursor 9 об’ємом 8,7 л із турбонаддуванням та інтеркулером. Моделі 340, 380 та 400 можна безпосередньо із заводу оснастити задніми гусеницями Rowtrac. Як і раніше, підйомна потужність задньої навіски трактора становить до 11 700 кг, тоді як вантажопідйомність передньої навіски, у разі її встановлення, - 4 090 кг. В задній частині трактора доступні шість гідророзподільників, а в передній - три. Встановлення передньої навіски не обмежує кількість задніх гідророзподільників. Варіанти продуктивності гідравлічного насоса - 160, 221 або 282 л/хв. Асортимент розширено з огляду впровадження Magnum 400, призначеного для виконання найважчих і найвимогливіших задач.

Розробка з урахуванням побажань клієнтів
Бред Лукак, головний продакт-менеджер лінійки Magnum компанії Case IH: «Розробка нового Magnum розпочалася, коли ми вирішили дослідити та з’ясувати, що саме сьогодні шукають користувачі тракторів цього класу: для цього ми проводили багато часу з фермерами по всьому світу, аби максимально повно зрозуміти їхні потреби та вимоги.
До цього процесу залучили персонал із виробництва, відділів маркетингу та дотримання стандартів якості не лише заводу Magnum в місті Расін (США), а й з підрозділів Case IH по всьому світу, що дало їм змогу обмінюватися інформацією та порівнювати ідеї щодо тих аспектів, які були важливими в окремих країнах та у всесвітньому масштабі, від Північної Америки до Європи та Австралії, а також за їх межами. Виходячи з отриманих даних, ми перевірили концепції як за допомогою повногабаритних тестових зразків на нашому дослідно-конструкторському майданчику в місті Бурр Рідж (штат Іллінойс, США), так і в польових умовах. 
Результат цих дій - створення нового асортименту техніки, в якій відображаються широкі потреби фермерів у цих регіонах. І хоча машини відповідають вимогам тих прогресивних, далекоглядних фермерів, які використовують потенціал новітніх високоточних технологій, вони зберігають простоту управління та експлуатації для тих, хто менше покладається на технології в своїй роботі».

AFS Connect: безперервна миттєва передача та запис даних з усіх вузлів трактора
В основі нових моделей Magnum лежить визнання важливості даних для сучасних фермерів. Ці дані охоплюють не лише робочу інформацію, наприклад, розташування машин, їхню продуктивність та різноманітні витратні матеріали, такі як паливо, а й такі відомості, як записи полів, що включають оброблену площу та норми внесення. Всі ці дані тепер можуть бути записані та надійно передані в режимі реального часу просто на ходу за допомогою телематичної технології AFS Connect, вбудованої в нові моделі Magnum. Таким чином, нові трактори дозволяють власникам і операторам регулювати, управляти, контролювати та передавати дані саме так, як вони хочуть. 
AFS Connect базується на перевіреній системі точного землеробства (AFS) від Case IH, але ця технологія вийшла на новий рівень завдяки вдосконаленому комплексу програмно-технічних засобів, включаючи новий дисплей, операційну систему, приймач та повністю оновлене апаратне середовище, що дозволяє переглядати дисплей у дистанційному режимі, надавати дистанційну підтримку та багато іншого. Нова технологія міститься в оновленому салоні кабіни, оснащеному новими елементами управління та дисплеями.

Неперевершені можливості зєднання та підтримка
Нові розробки технології Magnum AFS Connect забезпечують двосторонній зв’язок між новим монітором AFS Pro 1200 у кабіні та порталом Case IH AFS Connect, доступним на веб-сайті mycaseih.com. Відповідно утворюється канал для управління даними, що генеруються тракторами серії Magnum. Це дозволяє керівникам агропідприємств точно управляти господарством, автопарком і даними зі свого офісу чи мобільного пристрою, контролюючи поточні операції в полі, інформацію про автопарк, агрономічні дані та інше, при цьому ці дії записуються в режимі реального часу. 
Безпечна бездротова передача даних означає, що немає необхідності в ручному переміщенні даних за допомогою накопичувачів USB, що виключає ризик їхньої втрати чи пошкодження. Власники й менеджери господарств також можуть вільно обмінюватися вибраними агрономічними даними зі своїми партнерами, наприклад, агрономами, а робочими даними трактора - зі своїм дилером з метою локалізації проблем з обслуговуванням чи експлуатацією та забезпечення максимально продуктивного використання техніки. 
Ще технологія AFS Connect дозволяє дистанційно переглядати робочий екран AFS трактора власниками господарства, менеджерами та, за наявності відповідного дозволу, дилерами, які здійснюють підтримку свого обладнання: при цьому дилер отримує той самий вигляд екрана, який оператор бачить на своєму моніторі AFS Pro 1200 в кабіні. Таким чином можна визначити проблеми та достеменно з’ясувати, чим вони викликані та як їх можна вирішити. За наявності згоди користувачів дилери можуть здійснювати дистанційну сервісну підтримку задля своєчасного визначення потреби техніки в технічному обслуговуванні та, в разі потреби, з’ясування типів і номерів деталей, які необхідно взяти з собою перед виїздом на обслуговування машини.

Нові рівні комфорту в кабіні та простота експлуатації
Салон кабіни тракторів Magnum допрацювано та вдосконалено, аби створити якісно нове середовище оператора. Оператори і надалі зможуть користуватися вже знайомим їм обладнанням Case IH, таким як інформаційні монітори на стійках та Multicontroller, а органи управління на підлокітнику збережені, проте зазнали певних змін. 
Ганс-Вернер Едер, менеджер Case IH з маркетингу лінійки Magnum в Європі: «Головною метою розробки нових функцій управління та відображення даних у новому Magnum за допомогою технології AFS Connect було підвищення інтуїтивності управління. Тепер новий підлокітник Multicontroller має чотири кнопки, які можна налаштувати на новому джойстику Multicontroller, ще чотири - на підлокітнику, плюс енкодер, який необхідно натиснути та повернути для швидкого вибору функцій на моніторі AFS 1200, а також ексклюзивні перемикачі гідророзподільників, які можна індивідуально конфігурувати. 
Всі ці елементи дозволяють операторам налаштувати трактор саме так, як вони цього бажають. Основні робочі дані трактора, наприклад, рівень палива та температуру охолоджувальної рідини, можна швидко переглянути на новому компактному моніторі зі смарт-екраном VIS2 на правій передній стійці кабіни, що замінює колишні окремі монітори на стійках».
Щоб підвищити комфорт роботи, трактори отримали нові салон і сидіння з 40-градусним поворотом праворуч та 5-градусним поворотом ліворуч. Удосконалено системи обігріву, вентиляції та кондиціонування тракторів. Управління цими функціями здійснюється за допомогою нової системи управління автомобільного типу, вбудованої в облицювання стелі з правого боку кабіни. Збільшено кількість відсіків для зберігання речей та тримачів для чашок, а також портів для заряджання пристроїв і передачі даних, тоді як повністю скляні дверцята без центральної стійки та опціональна комплектація з двірниками покращують видимість. 
Наступною ексклюзивною функцією є брелок управління доступом з можливістю автоматичного блокування/розблокування дверей та програмованими функціями, а для зручності обслуговування в темну пору доби додатково встановлено переносний ліхтарик.
Ще однією новинкою на тракторах Magnum є кермове управління із системою Brake-assisted steering, яким можна керувати через HMC II – центр управління розворотом на кінцях гону. Ця функція в основному орієнтована на моделі Rowtrac із задніми гусеницями, але доступна і для колісних тракторів Magnum, бо допомагає керувати розворотом на кінцях гону, автоматично застосовуючи гальмо на внутрішній задній гусениці або колесі у випадку повороту керма.

Новий вигляд - це більше, ніж просто дизайн
Ключовим компонентом рестайлінгу Magnum з використанням технології AFS Connect є новий дизайн передньої частини, що нагадує концепт автономного трактора Case IH. Нова решітка оснащується опціональними світлодіодними фарами. У поєднанні з новим 360-градусним комплектом робочих фар, які мають функцію затримки вимкнення задля безпечного виходу оператора з кабіни, ця конфігурація забезпечує освітлення загальною потужністю понад 35 000 люмен. 
У носовій частині трактора можна встановити камеру для контролю передньої частини машини та підвищення безпеки руху по дорозі. На моніторі AFS Pro 1200 можна переглядати відео з 4-х камер, причому дві камери є стандартними у комплектації кабіни Luxury. Інші варіанти оснащення кабіни включають датчики контролю тиску в шинах та гідравлічну напівактивну систему підвіски кабіни.
Нові трактори серії Magnum для українського ринку будуть доступні восени 2020 року.



Схожі новини
  • Новий офіс Case IH в Житомирі
  • Optum CVX: орієнтир на потреби європейських користувачів
  • Magnum все ще на хвилі успіху
  • Case IH Magnum 380 CVX отримав нагороду “Трактор року 2015”
  • Рішення Case для європейського агроринку

  • Комментарі


    Hi there, We run a YouTube growth service, which increases your number of subscribers safely and practically. We aim to gain you 700+ real human subscribers per month, with all actions safe as they are made manually (no bots). The price is just $60 (USD) per month, and we can start immediately. Let me know if you wish to see some of our previous work. Kind Regards, Emily

    Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.