Але це не означає, що з ГМО смачніше чи навпаки шкідливіше. «Можливо, що на якому етапі їх виготовлення використовувалося зерно або борошно, або щось, що було вирощено якраз з гемодифікованших культур. Відповідно там в 3, 5 поколінні десь там на шляху переробки воно може потрапити як в корми для худоби, скажемо, в тій самій Бразилії, де на сьогоднішній день зняті певні обмеження, або корми в Сполучених Штатах. Потім нормальна курка або свиня з’їла це. Природнім шляхом вона розвивалася і росла, а потім це м’ясо може потрапити як імпорт до України, відповідно виключно на переробні підприємства, через те, що імпортне м’ясо, як таке, в магазинах не реалізується. М’ясо, яке ми купуємо, це м’ясо українського виробництва. Наші виробники, якщо б вони знали, що хтось виростив геномодифіковану продукцію, вони б її не купили».