Аграрний тиждень. Україна
» » Геномодифікована продукція може потрапити на якійсь стадії навіть у готову імпорту ковбасу, - розповіла аналітик Марія Колесник
» » Геномодифікована продукція може потрапити на якійсь стадії навіть у готову імпорту ковбасу, - розповіла аналітик Марія Колесник

Геномодифікована продукція може потрапити на якійсь стадії навіть у готову імпорту ковбасу, - розповіла аналітик Марія Колесник


Але це не означає, що з ГМО смачніше чи навпаки шкідливіше. «Можливо, що на якому етапі їх виготовлення використовувалося зерно або борошно, або щось, що було вирощено якраз з гемодифікованших культур. Відповідно там в 3, 5 поколінні десь там на шляху переробки воно може потрапити як в корми для худоби, скажемо, в тій самій Бразилії, де на сьогоднішній день зняті певні обмеження, або корми в Сполучених Штатах. Потім нормальна курка або свиня з’їла це. Природнім шляхом вона розвивалася і росла, а потім це м’ясо може потрапити як імпорт до України, відповідно виключно на переробні підприємства, через те, що імпортне м’ясо, як таке, в магазинах не реалізується. М’ясо, яке ми купуємо, це м’ясо українського виробництва. Наші виробники, якщо б вони знали, що хтось виростив геномодифіковану продукцію, вони б її не купили».





Схожі новини
  • Підвищення мит на молочну продукцію Митним союзом спрямоване проти України і ЄС – М.Колесник
  • Овочі "борщового набору" у березні можуть подешевшати на 20% - М.Колесник
  • В Україні ГМО офіційно не вирощуються - експерт
  • Овочі можуть подешевшати
  • Nestle відкликає з продажу Nesquik через можливу наявність у ньому сальмонели

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.