Аграрний тиждень. Україна
» » Грузія розраховує навесні відновити поставки вина і мінеральної води до Росії
» » Грузія розраховує навесні відновити поставки вина і мінеральної води до Росії

Грузія розраховує навесні відновити поставки вина і мінеральної води до Росії


Грузія розраховує навесні відновити поставки вина і мінеральної води до Росії, ввезення яких було заборонено у 2006 році.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це сьогодні на прес-конференції в Москві сказав голова Національного агентства вина Грузії Леван Давиташвілі за підсумками переговорів з головою Росспоживнагляду Геннадієм Онищенком.

«Я думаю, можливо, наприкінці весни вже грузинська продукція з'явиться на російському ринку. Я сподіваюся на це», - сказав Л.Давиташвілі.

За його словами, грузинська сторона готова якомога швидше виконати всі необхідні вимоги. Він повідомив, що через тиждень після сьогоднішнього туру переговорів фахівці Росспоживнагляду відвідають Грузію.

Зі свого боку Г.Онищенко зазначив, що понад 60 грузинських виробників мають намір відновити поставки вина до Росії. За його словами, наступного тижня три групи російських фахівців поїдуть до Грузії на ті заводи, які вже подали необхідні документи.





Схожі новини
  • Україна готова до перевірок вітчизняних кондитерських фабрик
  • У Росспоживнагляду знову виникли претензії до грузинського вина
  • Росія стимулює українських виробників солодощів шукати нові світові ринки збуту
  • «Менський сир» відновив експортні поставки до Росії
  • Росія погодилася впустити на ринок сир із трьох українських підприємств

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.