Аграрний тиждень. Україна
» » Росія продовжує втягувати Україну у "м'ясну" війну зі США
» » Росія продовжує втягувати Україну у "м'ясну" війну зі США

Росія продовжує втягувати Україну у "м'ясну" війну зі США


Москва. США після запровадження обмежень на постачання м'яса до Російської Федерації через використання стимулятора продуктивності рактопаміну можуть спробувати перенаправити його до України.

Про це УНІАН повідомили в прес-службі Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд) за підсумками зустрічі керівника російського відомства Сергія Данкверта з першим заступником міністра аграрної політики і продовольства України Іваном Бісюком.

«Сторони відзначили небезпеку того, що після запровадження тимчасових обмежень на постачання американської м'ясної продукції до Росії, можуть робитися спроби постачання м'яса, забрудненого рактопаміном, із США до України», - йдеться у повідомленні.

С.Данкверт зазначив, що США залишилися єдиною країною, що відмовилася виконувати вимоги російського законодавства з гарантування безпеки харчової продукції. У таких умовах Россільгоспнагляд не міг не вжити заходів щодо захисту інтересів споживача продукції та вітчизняного бізнесу.





Схожі новини
  • Росія заперечує зв'язок заборони на постачання м'яса зі США зі списком Магнітського
  • Росія вводить обмеження на поставки американської свинини і яловичини
  • Россільгоспнагляд визнав небезпечною продукцію української компанії
  • Россільгоспнагляд знову нагадує про порушення Україною фітосанітарних вимог МС
  • А українських сальця й курятини Росії таки хочеться

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.