Аграрний тиждень. Україна
» » Україні важливо уніфікувати з ЄС сертифікати на рибальську діяльність - Азаров
» » Україні важливо уніфікувати з ЄС сертифікати на рибальську діяльність - Азаров

Україні важливо уніфікувати з ЄС сертифікати на рибальську діяльність - Азаров


Микола АзаровУкраїні для розвитку рибальства важливо уніфікувати з Європейським Союзом сертифікати для заняття риболовецькою діяльністю.

Як передає кореспондент УНІАН, про це прем'єр-міністр України Микола Азаров сказав під час зустрічі з єврокомісаром у морських справах і рибальстві Марією Даманакі.

«Для нас важливо вирішити питання уніфікації Європейським Союзом сертифікатів, які видаються уповноваженими органами України для здійснення риболовецької діяльності. Йдеться не тільки про експорт з митної території та продукції українського походження до ЄС, який, загалом, дуже невеликий - 500 тонн лише. Передусім, йдеться про постачання продукції, яка виловлена суднами під прапором України, що перебувають в оренді», - сказав він.

Водночас прем'єр-міністр відзначив, що Україна має також співпрацювати з ЄС щодо всього комплексу питань, а також співпрацювати в регіоні Чорного моря, включаючи регулювання рибництва, збереження рибних запасів, зміцнення прибережної смуги, очищення моря, розвиток інфраструктури, використання і оновлення флоту.





Схожі новини
  • Микола Азаров: Україна експортувала 22,6 млн. тонн зернових у поточному маркетинговому році
  • Микола Азаров: Україна і Білорусь активізують створення СП із виготовлення сільгосптехніки
  • Азаров нарікає, що українці їдять мало м'яса
  • М.Азаров: Україні потрібно збільшувати споживання норвезьких морепродуктів
  • М.Азаров: с/г ярмарки мають відповідати європейським стандартам

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.