Аграрний тиждень. Україна
» » На Вінниччині готуються до весняної посівної
» » На Вінниччині готуються до весняної посівної

На Вінниччині готуються до весняної посівної


Весняна посівна є найвідповідальнішим періодом робіт у сільськогосподарському виробництві, тому не лише перебуває на постійному контролі Уряду, а й викликає підвищену зацікавленість громадськості. Так, у Вінницькій області, під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства Олександра Сеня, відбулася нарада з питань підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт.
Відповідно до плану роботи Міністерства аграрної політики та продовольства України, у Вінницькій області на базі Інституту кормів і сільського господарства Поділля НАА України відбулася зональна нарада з питань технологічних особливостей проведення весняно-польових робіт.
На нараді розглянуто стратегію і тактику проведення весняної кампанії, а також проблеми, що при цьому виникають, та шляхи їхнього вирішення.
Про стан підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт 2013 року поінформував директор Департаменту землеробства Олександр Демидов. У виступах науковців особлива увага приділялася технологічним питанням особливостей проведення весняно-польових робіт, сільськогосподарським товаровиробникам надані відповідні методичні рекомендації.





Схожі новини
  • Аграрії України зібралися в Зароріжжі
  • Аграрії Херсонщини залучили 75 мільйонів гривень кредитів для весняно-польових робіт
  • Про обласну нараду з питань підготовки Херсонської області до проведення комплексу весняно-польових робіт у 2013 р.
  • Про селекторну нараду з питань підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт у поточному році, стану галузі тваринництва та цінової ситуації на продовольчому ринку
  • Прем'єр-міністр доручив забезпечити повну технічну готовність до весняно-польових робіт

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.