Аграрний тиждень. Україна
» » На Кіровоградщині продавали просрочений алкоголь
» » На Кіровоградщині продавали просрочений алкоголь

На Кіровоградщині продавали просрочений алкоголь


Фахівці Інспекції з питань захисту прав споживачів у Кіровоградській області виявили в м.Олександрія магазин, в якому продавали просрочений алкоголь. Про це УНН повідомили у прес-службі відомства.

У ході перевірки магазину було забраковано та знято з реалізації 3 найменування алкогольних напоїв із минулим терміном придатності.

Забраковано через невідповідність вимогам нормативних документів по зовнішньому вигляду 6 найменувань вин ( на дні пляшки був наявний осад).

Крім того, припинено реалізацію 188 найменувань тютюнових виробів, так як в документах, згідно з якими їх передано на реалізацію, відсутні реєстраційні номери сертифіката відповідності або свідоцтва про визнання відповідності.

За виявлені порушення до суб’єкта господарювання застосовано адміністративно-господарську санкцію згідно п.2,3,10 Закону України “Про захист прав споживачів”.





Схожі новини
  • Алкоголь та тютюн продаватимуть до кінця старих акцизів
  • Кабмін пропонує скасувати обов'язкову реєстрацію декларації якості
  • Санепідемслужба зняла з реалізації 460,5 тонн недоброякісних продуктів харчування
  • В Україні 30% молокопродуктів - браковані
  • Держспоживінспекція забракувала більше 30% м'ясомолочних продуктів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.