Аграрний тиждень. Україна
» » На двох вітчизняних заводах може розпочатися виробництво сільгосптехніки разом зі світовими виробниками
» » На двох вітчизняних заводах може розпочатися виробництво сільгосптехніки разом зі світовими виробниками

На двох вітчизняних заводах може розпочатися виробництво сільгосптехніки разом зі світовими виробниками


Мінагрополітики продовжує сприяти реалізації спільних інвестиційних проектів із провідними світовими виробниками сільгосптехніки. Так, на минулому тижні було здійснено огляд виробничих потужностей ДП «ВО ПМЗ ім. Макарова» та Павлоградського механічного заводу.
Робоча група під головуванням директора Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Олександра Григоровича та за участі керівників науково-дослідних інститутів оглянула виробничі потужності ДП «ВО ПМЗ ім. Макарова» та Павлоградського механічного заводу. Зокрема, увага була приділена виробництву тракторів типорозмірного ряду 70-90 к. с., 100-130 к. с. та 190 к. с.
Також відбулася нарада за участі генерального директора ДП «ВО Південний механічний завод» ім. Макарова Віктора Щеголя. На ній також були опрацьовані питання щодо впровадження інвестиційних проектів з виробництва сучасних тракторів у межах співпраці з передовими світовими виробниками.
Своєю чергою, Олександр Григорович зазначив, що машинобудуванням вигідно займатися в Україні завдяки вдосконаленій законодавчій базі та сприянню Мінагрополітики у реалізації спільних із провідними світовими виробниками сільгосптехніки інвестиційних проектів.
«На сьогодні залучення на вітчизняний ринок провідних світових компаній з використанням потенціалу вітчизняних підприємств є ключовим напрямком стратегії подальшого розвитку сільгоспмашинобудування України», − наголосив директор Департаменту.






Схожі новини
  • Уряд визначив частку іноземних деталей в українській сільгосптехніці
  • Інвестиційні проекти розвитку вітчизняного машинобудування готують до державної реєстрації
  • Мінагрополітики та виробники сільгосптехніки обговорили інвестиційні проекти у сільгоспмашинобудуванні
  • Україна та Німеччина активізують реалізацію інвестиційних проектів у галузі сільгоспмашинобудування
  • За два тижні виробники сільгосптехніки представлять пропозиції щодо розвитку галузі

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.