Аграрний тиждень. Україна
» » Держсільгоспінспекція дбає про якість збереження та надійність зерноскладів
» » Держсільгоспінспекція дбає про якість збереження та надійність зерноскладів

Держсільгоспінспекція дбає про якість збереження та надійність зерноскладів


Державна інспекція сільського господарства в Сумській області проводить сертифікація хлібоприймальних підприємств та елеваторів. Уже професійно оцінили відповідність готовності вимогам діючої нормативно – технічної документації філії ПАТ «ДПЗКУ» «Кролевецький КХП», ПрАТ «Кириківське КХП», філії ПАТ «ДПЗКУ» «Сумський КХП». При цьому, також перевірено зерносклади, які входять до складу вказаних підприємств.

Крім того, ретельно перевірено готовність лабораторій, бухгалтерії, території підприємств області до роботи. В результаті, зауваження щодо поліпшення організації роботи отримав один зерносклад, який найближчим часом має виправити ситуацію. Так, акти перевірки з позитивними рекомендаціями знаходяться на розгляді у Держсільгоспінспекції України.

Зокрема, цього року фахівці Інспекції планують проаналізувати готовність 35 зернових складів, але зрозуміло, що найбільш напружена робота очікує фахівців протягом літа.

Під час перевірок, інспектори намагаються якомога ретельніше вивчити стан кожного підприємства, а саме ведення бухгалтерської документації та спеціальних журналів у лабораторіях, наявність відповідних дозволів на проведення робіт, санітарний стан, підготовленість працівників.

Тож, проведення таких робіт фахівцями Інспекції сприяє якості та надійності зерноскладів для зберігання зерна та продуктів його переробки, що в свою чергу забезпечує продовольчу безпеку області та держави в цілому.





Схожі новини
  • Держсільгоспінспекція дбає про готовність сертифікованих зернових складів до приймання пізніх зернових культур
  • У цьому році урожайність зернових може становити на 4 центнера з га більше
  • Держсільгоспінспекція перевіряє готовність сільськогосподарської техніки до весняно-польових робіт
  • Держсільгоспінспекція: Анульовано дію сертифікату одного із підприємств Хмельниччини
  • Тероргани Держсільгоспінспекції активно надають послуги з відбору і перевірки проб насіння

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.