Аграрний тиждень. Україна
» » Україна має значний потенціал для виробництва біоетанолу
» » Україна має значний потенціал для виробництва біоетанолу

Україна має значний потенціал для виробництва біоетанолу


У Національному виставковому центрі «Експоцентр України» в межах виставки «Україна аграрна-2013» проведено круглий стіл на тему «Стан і перспективи розвитку біоенергетики та реалізація проекту UNIDO в Україні». Організатором заходу виступили Міністерство аграрної політики та продовольства і представництво міжнародної організації UNIDO.
У межах круглого столу з презентацією «Стан і перспективи виробництва біопалива в Україні» виступив начальник відділу енергетики та альтернативних видів палива Департаменту інженерно-технічного забезпечення та сільськогосподарського машинобудування Мінагрополітики Юрій Хоменко. Фахівець проаналізував сировинний потенціал для розвитку біоенергетики, зміни в законодавстві та можливості інвестування в розвиток виробництва біопалива.
Учасники заходу також змогли заслухати корисну інформацію щодо можливостей отримання допомоги UNIDO в частині підготовки техніко-економічних обґрунтувань, пошуку партнерів, залучення інвестицій іноземних компаній та кредитування проектів виробництва біопалива.





Схожі новини
  • Вітчизняний аграрний сектор забезпечить розвиток біоенергетики
  • Зелене світло — «зеленій» енергії
  • США допоможуть Україні розвивати виробництво альтернативних видів палива
  • Україна та Німеччина визначили ключові напрямки співпраці у галузі біоенергетики на найближчі два роки
  • Німеччина допоможе Україні налагодити виробництво біопалива

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.