Аграрний тиждень. Україна
» » Кошти від відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва потребують належного використання
» » Кошти від відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва потребують належного використання

Кошти від відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва потребують належного використання


Протягом минулого року до бюджетів різних рівнів надійшло 101,6 млн. грн. у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництва. Про це зазначалося на засіданні колегії Держземагентства України. Загалом вилучено із сільсько- і лісогосподарського виробництва 2 079,42 га земель, з них 1 985,96 га (95,5%) – сільськогосподарські угіддя та 93,46 га (4,5%) – лісові угіддя.

У 2012 році використано 91,2 млн. грн., що надійшли в порядку відшкодування втрат, з них на освоєння земель для сільськогосподарських та лісогосподарських потреб – 2,3 млн. грн. (2,5%), на поліпшення сільськогосподарських та лісогосподарських угідь – 7,7 млн. грн. (8,4%), на розроблення робочих проектів землеустрою з охорони земель – 2,9 млн. гр.. (3,2%), на проведення заходів з охорони земель відповідно до розроблених робочих проектів землеустрою – 13,6 млн. грн. (15%), на проведення нормативної грошової оцінки земель – 19,8 млн. грн. (21,7%), на розмежування земель державної та комунальної власності – 10,5 млн. грн. (11,5%), на інвентаризацію земель – 30,3 млн. грн. (33,2%), на інші заходи – 4,1 млн. грн. (4,5%).

На спеціальних рахунках місцевих рад знаходиться 564 млн. грн., з них на депозитних рахунках в установах банку – 119,7 млн. грн. (21,2%), що надійшли в порядку відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва, які потребують належного використання.





Схожі новини
  • До бюджетів надійшло 55,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • З початку року відшкодовано 31,4 млн грн втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів різних рівнів надійшло 22,6 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • Держземагентство: До бюджетів різних рівнів надійшло 7,9 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- та лісогосподарського виробництва
  • До бюджетів надійшло 89,8 млн гривень у порядку відшкодування втрат сільсько- і лісогосподарського виробництва

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.