Аграрний тиждень. Україна
» » Плата за держреєстрацію земельної ділянки скоротилася з 93 до 65 грн
» » Плата за держреєстрацію земельної ділянки скоротилася з 93 до 65 грн

Плата за держреєстрацію земельної ділянки скоротилася з 93 до 65 грн


З початку року землевпорядники перерахували до Державного бюджету майже 20,3 млн грн. Зокрема, 15,3 млн грн становили надходження від реєстрації земельних ділянок, а ще майже 5 млн грн - за видачу витягів.

Про це повідомиляє УКРІНФОРМ з посиланням на прес-службу Державного земельного агентства України.

«Станом на кінець березня надходження до бюджету від реєстрації земельних ділянок становили 15,3 млн грн, а за видачу витягів - майже 5 млн грн. При цьому завдяки спрощенню процедури та автоматизації процесів плата за державну реєстрацію земельної ділянки скоротилася з 93 до 65 грн, а за видачу витягу - з 71 до 53 грн», - інформує відомство.

Нагадаємо, що у 2012 році загальний обсяг отриманих державним бюджетом коштів за надання Держземагентством та його територіальними органами адміністративних послуг з ведення Державного земельного кадастру становив 365 млн грн. З них за державну реєстрацію земельних ділянок отримано 91,2 млн грн, за видачу витягів з Поземельних книг - 30,9 млн грн.





Схожі новини
  • Щохвилини фахівці Держземагентства реєструють 5 земельних ділянок
  • Щохвилини фахівці Держземагентства реєструють 5 земельних ділянок
  • Сергій Тимченко: З початку року в Національній кадастровій системі зареєстровано майже 400 тис. нових земельних ділянок
  • З початку року в Криму органи земресурсів зареєстрували 10 тис. земельних ділянок
  • Сергій Тимченко: На реєстрацію земельної ділянки витрачається 21 хвилина, що у десятки разів менше часу, ніж минулого року

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.