12 квітня відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми і перспективи експорту української м’ясної продукції на міжнародні ринки» для представників м’ясопереробної галузі.
Організатором заходу є Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи за підтримки Мінагрополітики та Держветфітослужби.
Мета конференції − підвищити обізнаність виробників м’ясопереробної галузі щодо гігієни виробництва м’ясної продукції відповідно до міжнародних вимог та Митного союзу, необхідності запровадження системи управління безпечністю харчових продуктів, що сприятиме конкурентоздатності виробленої продукції.
У роботі конференції запланована участь:
І. Бісюка (перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України),
В. Горжеєва (голова Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України),
В. Башинського (заступника голови Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України),
А. Головка (директор ДНДІЛДВСЕ, доктор вет.н., академік НААН України),
А. Подрушняка (заст. дир-ра Ін-ту екології і токсикології ім. Л. І. Медведя, к. мед.н.),
В. Попова (президент асоціації «Укрм’ясо»),
О. Бакуменка (голова Ради директорів асоціації «Союз птахівників України»),
Г. Шендерова (директор Всеукраїнської асоціації «Експортери та імпортери м’ясної та молочної продукції»),
а також провідних науковців та спеціалістів галузі.
Місце проведення конференції: м. Київ, вул. Шолуденка, 3, Бізнес-центр «Кубик», 6-й поверх, о 10:00
Контактна інформація:
телефон: +38(044) 243-37-54,
факс: +38(044) 243-37-55