Аграрний тиждень. Україна
» » Україна посилить співпрацю з Саудівською Аравією в аграрному секторі
» » Україна посилить співпрацю з Саудівською Аравією в аграрному секторі

Україна посилить співпрацю з Саудівською Аравією в аграрному секторі


Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк виступив на урочистому прийомі з нагоди 20-річчя встановлення дипломатичних відносин з Королівством Саудівська Аравія. Він відзначив важливість двосторонніх контактів, розвитку бізнесу та залучення інвестицій. Також Міністр подякував Його Високоповажності Надзвичайному та Повноважному Послу КСА в Україні Пану Джудії Алхазалу за його зусилля у зміцненні двосторонніх відносин.

«Хочу висловити щиру подяку нашим саудівським колегам від імені української сторони за плідну співпрацю та взаєморозуміння протягом 20 років. Розвиток відносин з Королівством Саудівська Аравія ми розглядаємо як один із пріоритетних напрямків нашої зовнішньоекономічної політики. І моє завдання, як співголови української частини міжурядової українсько-саудівської комісії з торговельно-економічного та науково-технічного співробітництва, – докласти всіх зусиль для отримання максимального результату від нашої співпраці», − наголосив Микола Присяжнюк.

Зі слів Міністра, стратегічними питаннями подальших двосторонніх торговельно-економічних відносин залишається інвестування у створення спільних підприємств з виробництва сільськогосподарської продукції за участі саудівської сторони.

«У взаємовигідного співробітництва між нашими країнами є велике майбутнє, і сьогоднішня наша зустріч сприятиме його подальшому розвитку», − зазначив Микола Присяжнюк.





Схожі новини
  • Україна планує збільшити постачання сільгосппродукції та продовольства до Саудівської Аравії
  • Україна домовилася з Іраном про розвиток співпраці в аграрному секторі
  • Україна планує розширити постачання сільгосппродукції та продовольства до Ірану
  • Микола Присяжнюк: «Україна розпочала повномасштабну співпрацю з Китайською Народною Республікою у сфері аграрного сектору»
  • Микола Присяжнюк: «Постачання ячменю до Саудівської Аравії надасть аграрному сектору України 1,5 млрд. доларів щороку»

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.