Аграрний тиждень. Україна
» » Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%
» » Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%

Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%


Виробництво шоколаду та готових харчових продуктів, що містять какао, у 1-му кварталі 2013 року зросло на 9,9% - до 81,6 тис. тонн, повідомила Державна служба статистики.

Згідно з повідомленням, у березні 2013 року виробництво шоколаду і продуктів, що містять какао, порівняно з лютим цього року збільшилося на 27,2%, а порівняно з березнем минулого року збільшилося на 15,7% - до 29,9 тис. тонн.

Виробництво цукрових кондитерських виробів, що не містять какао, в січні-березні порівняно з аналогічним період 2012 року впало на 10,2% - до 48,9 тис. тонн,

Виробництво цукрових кондитерських виробів в березні 2013 року порівняно з лютим цього року збільшилося на 36,2% - до 19,2 тис. тонн, однак порівняно з аналогічним періодом минулого року виробництво скоротилося на 9,8%.





Схожі новини
  • В Україні скоротилося виробництво сигарет
  • В Україні виробництво шоколаду за 4 місяці зросло на 4,9%, кондвиробів - скоротилося на 6,6%
  • Виробництво кондитерських виробів в Україні у 1-му кварталі скоротилося на 10,2%
  • Україна почала виробляти більше коньяку і менше горілки
  • Україна скорочує експорт кондитерських виробів

  • Додати комментар
    reload, if the code cannot be seen

    Забороняється використовувати не нормативну лексику, принижувати інших користувачів, розміщувати посилання на сторонні сайти, та додавати рекламу в коментарях.